İdrar da regli gecilmesi olmadan çıkmıyor geneldeAyın 10 unda adet olacam oyle merakimdan yaptım olsaydı cikarmiydi
Cok hassas narin kirilgan bir cocuktum ben ağlak her şeye küsenYaaa demene gibi zorlukları var balıkların
Yaaa benim kızım da Biga ama aynı anlattigin tipCok hassas narin kirilgan bir cocuktum ben ağlak her şeye küsenumarım yukselenden kurtarırsınız
Boğa demek istedimCok hassas narin kirilgan bir cocuktum ben ağlak her şeye küsenumarım yukselenden kurtarırsınız
canımsıınnn olmaz mı olduu bende hemen her şey başladıPeki 9 günden önce sende hiç belirti olmuş muydu?yani catlama ve gebelik testi arasında bu arada hoşgeldi, çok özlendin
Kiz yeni fark ettim ilk aydan mi hamile kaldın be masallahcanımsıınnn olmaz mı olduu bende hemen her şey başladı2-3 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı ondan 3-4 gün sonra regl olcakmışım gibi ağrılar sancılarr batmalarr bel kopmalarıı akıntılar damar çıkmalarıı göbek kasık sancıları ben her şeyi yaşadım hatta regl tarihine doğru azalmaya başladı ilginç bir şekilde hahaha
Kiz ben en ufak bir soze kirilir aglardim yaaYaaa benim kızım da Biga ama aynı anlattigin tipay parka götürürüm milletin çocuğu koşar bağırır çağırır bizimki de onların koşmasından bağırmasından korkar .bana sürekli abiler eve gitsin der
Ahahah çok iyi yarulo havlu peçetenin kartonuyla bile baktım ajhsdkjahskdjah
aşko 2 sayıldı şu an aslında 11 mayısta denemeye başladık sonra ben 3 haftada regl oldum akjdhaksh kısa sürdü de baya döngüm. ben ama bu işi ödev gibi görev gibi gördüm de ondan heralde gece gündüz forumdaydım eşim artık beni kullandığını düşünüyorum diyodu garibim kimde ne duyduysam kombo yaptım uyguladımKiz yeni fark ettim ilk aydan mi hamile kaldın be masallah
Kiz ben en ufak bir soze kirilir aglardim yaabalik burclari cok duygusal olur pek inanmam burclara ama özellikleri uyuyor bana birebir birini ağlarken gormeyeyim yanina oturur ağlarım bende erkek kardesim evlendi gelin almaya gittik gorumce olarak ağladım evlerinde gelinimiz ağlamadı hiç
Bizde öyle görev gibiydikte sen baya uygulamissin bu ay da olmazsa öyle olalimaşko 2 sayıldı şu an aslında 11 mayısta denemeye başladık sonra ben 3 haftada regl oldum akjdhaksh kısa sürdü de baya döngüm. ben ama bu işi ödev gibi görev gibi gördüm de ondan heralde gece gündüz forumdaydım eşim artık beni kullandığını düşünüyorum diyodu garibim kimde ne duyduysam kombo yaptım uyguladım
Dun yaptım yok diyorlar bu saatten sonra nasıl oldun bence de yok=/
Yarın sabah test yapicam canım
Tamam canim haber edersijYarın sabah test yapicam canım
TamamdirHali adetlerim emzirdigim için düzensiz 30 temmuz demiştim ama bugün oldum halbuki guzelde degerlendirmistim beni silebilirsiniz
Aynen ben de onu çok düşündüm yok ben kendime negatif yazdım yarın olur zaten=/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?