Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok hassas narin kirilgan bir cocuktum ben ağlak her şeye küsen umarım yukselenden kurtarırsınız
Yaaa benim kızım da Biga ama aynı anlattigin tipay parka götürürüm milletin çocuğu koşar bağırır çağırır bizimki de onların koşmasından bağırmasından korkar .bana sürekli abiler eve gitsin der

Peki 9 günden önce sende hiç belirti olmuş muydu? yani catlama ve gebelik testi arasında bu arada hoşgeldi, çok özlendin
canımsıınnn olmaz mı olduu bende hemen her şey başladı 2-3 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı ondan 3-4 gün sonra regl olcakmışım gibi ağrılar sancılarr batmalarr bel kopmalarıı akıntılar damar çıkmalarıı göbek kasık sancıları ben her şeyi yaşadım hatta regl tarihine doğru azalmaya başladı ilginç bir şekilde hahaha

Kiz yeni fark ettim ilk aydan mi hamile kaldın be masallah

Kiz ben en ufak bir soze kirilir aglardim yaa balik burclari cok duygusal olur pek inanmam burclara ama özellikleri uyuyor bana birebir birini ağlarken gormeyeyim yanina oturur ağlarım bende erkek kardesim evlendi gelin almaya gittik gorumce olarak ağladım evlerinde gelinimiz ağlamadı hiç

Kiz yeni fark ettim ilk aydan mi hamile kaldın be masallah
aşko 2 sayıldı şu an aslında 11 mayısta denemeye başladık sonra ben 3 haftada regl oldum akjdhaksh kısa sürdü de baya döngüm. ben ama bu işi ödev gibi görev gibi gördüm de ondan heralde gece gündüz forumdaydım eşim artık beni kullandığını düşünüyorum diyodu garibim kimde ne duyduysam kombo yaptım uyguladım

Yandık desene .

Emzirme yumurtlamaya engel mi acaba adet oldum ama adetten 14 ve 12 gun önce ilişki olmasına rağmen olmadı acaba adet görüyorum ama yumurtalarim catlamiyor mu

Bizde öyle görev gibiydikte sen baya uygulamissin bu ay da olmazsa öyle olalim

Hali adetlerim emzirdigim için düzensiz 30 temmuz demiştim ama bugün oldum halbuki guzelde degerlendirmistim beni silebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…