Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z zahrada Kocası asker ya savaşa hazırlanır gibi hazırlandı avokadolar, kabak çekirdeklerii, verimli pozisyonlar, folik asitlerr, ovulasyonlar
Ben de gaza geldim bu ay hahaahah
bir seyiri daha kaldıramaz bu bünye adam bir gidiyor 4 5 ay yokk ocakta deneyelim dedik sigorta yaptık bi gitti mayısta geldi sigorta migorta her şey yandı tabi

Arkadaslar yeniyim de gruba bende girebilir miyim uzun dönemdir kk yi takipe diyorum yenilere üye oldum ama işleyişi %100 kavrayamadim maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim . Bat üzerinden 1 hafta geçti test negatif 6 aydır bebek istiyorum. Soğan suyu yaptım bende sanırım yan etki yaptı kasık ağrısı var maalesef ama testler negatif

Kızlar konu açtım da cevap alamadım size sorayım. Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?

yerleşme kanısı regle yakın tarihlerde olur diyolarr nede olmasııın yarın sabah ilk idrarla yap benceee

bir seyiri daha kaldıramaz bu bünye adam bir gidiyor 4 5 ay yokk ocakta deneyelim dedik sigorta yaptık bi gitti mayısta geldi sigorta migorta her şey yandı tabi
Bedevim benim neyse şansın güldü hemen bak kocişin geldi uğuruyla geldi

yerleşme kanısı regle yakın tarihlerde olur diyolarr nede olmasııın yarın sabah ilk idrarla yap benceee
Test yok evde yarın alsam salı günü yapsam çıkar mı bazı yerlerde kanamadan 6 7 gün sonra çıkar yazmış o yüzden test almadım valla

Bedevim benim neyse şansın güldü hemen bak kocişin geldi uğuruyla geldi
aynen kuzu tek şansımız burada oldu yoksa benzinciye gideriz benzin biter öyle bir uğurlu çiftiz kajdklsa bu konuda tuttu kalan şansı da hepinize dağıtcam sırf kurdele yutturmak için cinsiyet partisi bile yaparım valla kargolarım şunları yutun çabuk diye

Bazı yerlerde yerleşme kanamasından 6 7 gün sonra idrarda çıkar yazmışlar o yüzden test almadım vallahi napayım yarın alıp salı yapsam mı testi

Sevgili femometeri indirdim indirmesinede şimdi ateş mi ölçmek lazım nasıl kullanılıyor beni bi yeşillendirir misiniz

Bazı yerlerde yerleşme kanamasından 6 7 gün sonra idrarda çıkar yazmışlar o yüzden test almadım vallahi napayım yarın alıp salı yapsam mı testi
dene tabi denemekten ne çıkar takvime göre mi takip ettiin ovulasyona göre mii burada bak test yorum uzmanlarımız var sen testi yapınca fotosuna bak falına bakarız

dene tabi denemekten ne çıkar takvime göre mi takip ettiin ovulasyona göre mii burada bak test yorum uzmanlarımız var sen testi yapınca fotosuna bak falına bakarız
Ovulasyon bakmadım kuzu valla ben yumurtalama olunca anlıyorum kasık ağrım oluyor akıntım falan. Bide 2 güne bir değerlendirme yaptık tahmini yumurtalama olabileceği haftalar tuttuysa ondan tutmuştur bide geçenlerde ilişkiden sonra kasık ve belime ağrı girdi yerleşme varsa ilişkiden sonra ağrı yaparmı. Yalnız hemen belirti olarak sormuyorum öncesinde bebek tuttuysa sonraki ilişkilerde ağrı yapar mı yani :)

30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha
Aa Hali mercek ile bakabilirsin. Bi yapmadığımız bu kalmıştı. Delirdik

Aynen ben de onu çok düşündüm yok ben kendime negatif yazdım yarın olur zaten=/
Ama aklıma şu geldi. Kaset testi açıp attan Işık verirsek daha net bi görüntü çıkar. Ve en siliği bile tespit edebiliriz. Z zahrada hemen denemesini istiyorum Sevimli anne adayımız ve tek kontrollü deneğimiz

Testim kalmadı yarin olmazsam alırım ama geliyor bence belli=)

ay dur gideyim benim şuankiler belirgin ama eskiler duruyoo gidip açıyorumm atarım foto

ay dur gideyim benim şuankiler belirgin ama eskiler duruyoo gidip açıyorumm atarım foto
Kör olarak yazıyorum şu an flasha bakmaktan ne görünüyo bilmiyorum bu benim ilk mikroskobik testti altın flash tuttum eşime çektirdim şu an sabır çeke çeke benden uzaklaşıyo ahahahhshs

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-04-23-42-23-971_com.miui.gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2021-07-04-23-42-10-145_com.whatsapp.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-07-04-23-42-12-473_com.whatsapp.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 77
Kör olarak yazıyorum şu an flasha bakmaktan ne görünüyo bilmiyorum bu benim ilk mikroskobik testti altın flash tuttum eşime çektirdim şu an sabır çeke çeke benden uzaklaşıyo ahahahhshs
Görünmüyor birşey delirmeye az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…