bir seyiri daha kaldıramaz bu bünye adam bir gidiyor 4 5 ay yokk
yerleşme kanısı regle yakın tarihlerde olur diyolarr nede olmasııın yarın sabah ilk idrarla yap benceeeKızlar konu açtım da cevap alamadım size sorayım. Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Bedevim benimbir seyiri daha kaldıramaz bu bünye adam bir gidiyor 4 5 ay yokkocakta deneyelim dedik sigorta yaptık bi gitti mayısta geldi sigorta migorta her şey yandı tabi
Test yok evde yarın alsam salı günü yapsam çıkar mı bazı yerlerde kanamadan 6 7 gün sonra çıkar yazmış o yüzden test almadım vallayerleşme kanısı regle yakın tarihlerde olur diyolarr nede olmasııın yarın sabah ilk idrarla yap benceee
aynen kuzu tek şansımız burada oldu yoksa benzinciye gideriz benzin biter öyle bir uğurlu çiftiz kajdklsa bu konuda tuttu kalan şansı da hepinize dağıtcam sırf kurdele yutturmak için cinsiyet partisi bile yaparım valla kargolarım şunları yutun çabuk diyeBedevim benimneyse şansın güldü hemen bak kocişin geldi uğuruyla geldi
Bazı yerlerde yerleşme kanamasından 6 7 gün sonra idrarda çıkar yazmışlar o yüzden test almadım vallahiyerleşme kanısı regle yakın tarihlerde olur diyolarr nede olmasııın yarın sabah ilk idrarla yap benceee
Sevgili femometeri indirdim indirmesinedeBen buradaki tavsiye üzerine femometer kullandım ve pco ya, düzensiz reglime ragmen ovulasyon haftamı dogru gösterdi. Önerene tesekkürler, çok duamı aldımotivasyon oluyor tarih yaklaştıkca ve ovulasyon testi için akıllı teshis yapıyor. Pik günü bana %120 şanslı gün dedi.
dene tabi denemekten ne çıkar takvime göre mi takip ettiin ovulasyona göre mii burada bak test yorum uzmanlarımız var sen testi yapınca fotosuna bak falına bakarızBazı yerlerde yerleşme kanamasından 6 7 gün sonra idrarda çıkar yazmışlar o yüzden test almadım vallahinapayım yarın alıp salı yapsam mı testi
Ovulasyon bakmadım kuzu valla ben yumurtalama olunca anlıyorum kasık ağrım oluyor akıntım falan. Bide 2 güne bir değerlendirme yaptık tahmini yumurtalama olabileceği haftalar tuttuysa ondan tutmuşturdene tabi denemekten ne çıkar takvime göre mi takip ettiin ovulasyona göre mii burada bak test yorum uzmanlarımız var sen testi yapınca fotosuna bak falına bakarız
Aa30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha
Manyadik
Kör olarak yazıyorum şu an flasha bakmaktan ne görünüyo bilmiyorum bu benim ilk mikroskobik testti altın flash tuttum eşime çektirdim şu an sabır çeke çeke benden uzaklaşıyo ahahahhshsay dur gideyim benim şuankiler belirgin ama eskiler duruyoo gidip açıyorumm atarım foto
Görünmüyor birşeyKör olarak yazıyorum şu an flasha bakmaktan ne görünüyo bilmiyorum bu benim ilk mikroskobik testti altın flash tuttum eşime çektirdim şu an sabır çeke çeke benden uzaklaşıyo ahahahhshs
aynen kız gördüğümü de görmüyorum artık ahaha bu da gol değil başka şey düşünelimGörünmüyor birşeydelirmeye az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?