Ben onu yaptım ve gördüm egdim flaş yaptım ama eşim gormedi bence vardı ama neyse gorucez yarinaynen kız gördüğümü de görmüyorum artık ahaha bu da gol değil başka şey düşünelimaslında foto çekmeden önce testi eğik tutup flash tutunca çizgi gözüküyo he
benim eşim de ilk testi larinin gördüğünü göremedi beni delirmekle suçladı tüm insanlığın öğrendiği yollarla öğrenmeye davet etti tabiki reddettim şizoluğa devamke ahahhahaÖncekiler tertemizdi bilemiyorum gorucez anyayi konyayi
Minnoşkom burda görünüyoKör olarak yazıyorum şu an flasha bakmaktan ne görünüyo bilmiyorum bu benim ilk mikroskobik testti altın flash tuttum eşime çektirdim şu an sabır çeke çeke benden uzaklaşıyo ahahahhshs
Ben günlük olarak, akıllı teshisi kullandım. Her gün yaptıgım ovulasyon testinin fotografını cektim. Bir de ilişki durumunu girdim. Degerlendirdiğimiz günleri yazdım. Geriye dönüp bakması kolay olsun diye. Haftayı bire bir bildi. Pik gününü tam bilemedi, o kadar olsun artıkSevgili femometeri indirdim indirmesinedeşimdi ateş mi ölçmek lazım nasıl kullanılıyor beni bi yeşillendirir misiniz
Gerçekten radarın var aşkım kesinlikleeeeeeMinnoşkom burda görünüyo
Kizz yumurtlama degerlendirdikten sonra seni bulcam mutlakaMinnoşkom burda görünüyo
Gerçekten radarın var aşkım kesinlikleeeeee
Kuzularım mimarım ben işim ince çizgilerle hahahahaha gönderin gelsiiiiiinnKizz yumurtlama degerlendirdikten sonra seni bulcam mutlaka
Benm reglden 2 gun once oluyor hem seffaf hem de beyaz kokulu akintiBenim bata 2 günüm kaldı kızlar ama bembeyaz o yapışkan akıntıdan geliyobu regl belirtisi mi ya hiç dikkat etmemişim regl olurken böyle bi şey yaşayan var mıı
Peki atesin nasıldı? Bugün hep 37 atesim. Covidde var, insan korkuyor. Sonra diyorum herhalde degerlendirme sonrası böyle vücut tepki veriyorcanımsıınnn olmaz mı olduu bende hemen her şey başladı2-3 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı ondan 3-4 gün sonra regl olcakmışım gibi ağrılar sancılarr batmalarr bel kopmalarıı akıntılar damar çıkmalarıı göbek kasık sancıları ben her şeyi yaşadım hatta regl tarihine doğru azalmaya başladı ilginç bir şekilde hahaha
Kuzularım mimarım ben işim ince çizgilerle hahahahaha gönderin gelsiiiiiinn
Hosgeldin kuzum inanilmaz eglencelisin Allah neseni eksik etmesingebelik haberi alan arkadaşları çok çok tebrik ederim valla atılan her testte çizgi gördüm bağırdım çağırdım sevindim üzüldüm ama sesimi duyuramadım. negatife dönenler temmuz bomba olcakk inanın lütfennn burada daha ovulasyonda pik kovalayıp avokadolar yenecekk ümitsizliğe kapılmak yokk ters pozisyon öneriyorum şiddetlee
Aaa onu demeyi unuttum 37 seviyelerinde hepp 36.6 altını düşmedim normalde benim 35.8 bile olur 36 o civar olurduPeki atesin nasıldı? Bugün hep 37 atesim. Covidde var, insan korkuyor. Sonra diyorum herhalde degerlendirme sonrası böyle vücut tepki veriyor
Ya ben dua etmez miyimm kendimden önce sizlere ediyorum toplu mezuniyet töreni yapalım bu topikten diyeeeHosgeldin kuzum inanilmaz eglencelisin Allah neseni eksik etmesinyoklugunda topic buruk kaldi diger kizlar da cok tatli ama simdi kdro tamamlandi betanin saglikla yukselmesine cok sevindim Allah saglikla da kucagina almayi nasip etsin insallah bizler de bir hamile duani aliriz firsat buldukca bu topicteki herkesi takip edebilmek istiyorum topikte yasitlarim ve yasima yakin olanlarda var (ekimde 40 oluyorum) dilerim ki herkes guzel mujdeler alsin bu ay Rabbim mucizemize kavustursun bizi insallah
Aaaa resmen varrr hayali de değil he hayali ışıkla baktıklarımız gibii oluur bu resmen çıplak gözle görünüyor tebriklerrKizlar merhaba bugün regl.gunum gebelik testi yaptım. Eke de koyuuorim bakarmisiniz bana göre sanki hayali bı cizgi var Ben mi yanılıyorum değerlendirir misiniz birkaç gün geçince yine test yapacağım inşallah regl olmam
Ben sanki görüyorumKizlar merhaba bugün regl.gunum gebelik testi yaptım. Eke de koyuuorim bakarmisiniz bana göre sanki hayali bı cizgi var Ben mi yanılıyorum değerlendirir misiniz birkaç gün geçince yine test yapacağım inşallah regl olmam
Yeminle telefo çeneme düştü ahahahahaKadınlar Kulübüne üye olduu
Çizgilerin radarıı oldu
Helal olsun sanaaa
Lari Anaaa Lari Anaaa
oooo ooooo (melodili okuyunuz)
Ya gerçekten mi , insallahhh acaba ben mi yaniliuorim diyorum çok silik gibi geldi banaAaaa resmen varrr hayali de değil he hayali ışıkla baktıklarımız gibii oluur bu resmen çıplak gözle görünüyor tebriklerr
İnsallahhhh çok heyecanlıyım. Çok istiyorum rabbim istwyen herkese versinBen sanki görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?