Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen kız gördüğümü de görmüyorum artık ahaha bu da gol değil başka şey düşünelim aslında foto çekmeden önce testi eğik tutup flash tutunca çizgi gözüküyo he
Ben onu yaptım ve gördüm egdim flaş yaptım ama eşim gormedi bence vardı ama neyse gorucez yarin

Öncekiler tertemizdi bilemiyorum gorucez anyayi konyayi

Kör olarak yazıyorum şu an flasha bakmaktan ne görünüyo bilmiyorum bu benim ilk mikroskobik testti altın flash tuttum eşime çektirdim şu an sabır çeke çeke benden uzaklaşıyo ahahahhshs
Minnoşkom burda görünüyo

Eklentiler

• E694301C-5EDD-4BCD-81F3-AFD0668AA22A.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 119
Sevgili femometeri indirdim indirmesinede şimdi ateş mi ölçmek lazım nasıl kullanılıyor beni bi yeşillendirir misiniz
Ben günlük olarak, akıllı teshisi kullandım. Her gün yaptıgım ovulasyon testinin fotografını cektim. Bir de ilişki durumunu girdim. Degerlendirdiğimiz günleri yazdım. Geriye dönüp bakması kolay olsun diye. Haftayı bire bir bildi. Pik gününü tam bilemedi, o kadar olsun artık o hafta gelince degerlendirmede titiz davranıp pike kadar sperm taze tutulabilir zaten ovulasyon testi nokta atısı, uygulama yardımcısı

Benim bata 2 günüm kaldı kızlar ama bembeyaz o yapışkan akıntıdan geliyo bu regl belirtisi mi ya hiç dikkat etmemişim regl olurken böyle bi şey yaşayan var mıı
Benm reglden 2 gun once oluyor hem seffaf hem de beyaz kokulu akinti

Peki atesin nasıldı? Bugün hep 37 atesim. Covidde var, insan korkuyor. Sonra diyorum herhalde degerlendirme sonrası böyle vücut tepki veriyor

Hosgeldin kuzum inanilmaz eglencelisin Allah neseni eksik etmesin yoklugunda topic buruk kaldi diger kizlar da cok tatli ama simdi kdro tamamlandi betanin saglikla yukselmesine cok sevindim Allah saglikla da kucagina almayi nasip etsin insallah bizler de bir hamile duani aliriz firsat buldukca bu topicteki herkesi takip edebilmek istiyorum topikte yasitlarim ve yasima yakin olanlarda var (ekimde 40 oluyorum) dilerim ki herkes guzel mujdeler alsin bu ay Rabbim mucizemize kavustursun bizi insallah

Peki atesin nasıldı? Bugün hep 37 atesim. Covidde var, insan korkuyor. Sonra diyorum herhalde degerlendirme sonrası böyle vücut tepki veriyor
Aaa onu demeyi unuttum 37 seviyelerinde hepp 36.6 altını düşmedim normalde benim 35.8 bile olur 36 o civar olurdu

Ya ben dua etmez miyimm kendimden önce sizlere ediyorum toplu mezuniyet töreni yapalım bu topikten diyeee

Kizlar merhaba bugün regl.gunum gebelik testi yaptım. Eke de koyuuorim bakarmisiniz bana göre sanki hayali bı cizgi var Ben mi yanılıyorum değerlendirir misiniz birkaç gün geçince yine test yapacağım inşallah regl olmam

Eklentiler

• IMG_20210704_212829.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 116
Aaaa resmen varrr hayali de değil he hayali ışıkla baktıklarımız gibii oluur bu resmen çıplak gözle görünüyor tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…