Gönlüne gore olsun ınshİnsallahhhh çok heyecanlıyım. Çok istiyorum rabbim istwyen herkese versin
Eevwt bunu az önce yaptım. Sabah ilk idrarla yapmak lazımmış.insallah yarın alıp tekrar yapacağım.Gönlüne gore olsun ınshCok yeni olabilir. Testi yarın tekrarla. Ya da erken gebelil testi al varsa onda cıkar
Eşin deniz kuv de mi??bir seyiri daha kaldıramaz bu bünye adam bir gidiyor 4 5 ay yokkocakta deneyelim dedik sigorta yaptık bi gitti mayısta geldi sigorta migorta her şey yandı tabi
MaaleseffEşin deniz kuv de mi??
Ressmenn görünüyorr hemde içini açmadanKizlar merhaba bugün regl.gunum gebelik testi yaptım. Eke de koyuuorim bakarmisiniz bana göre sanki hayali bı cizgi var Ben mi yanılıyorum değerlendirir misiniz birkaç gün geçince yine test yapacağım inşallah regl olmam
Hahahaha ölceeeeeeemmm hamile kalırsam bioma yazıcamKadınlar Kulübüne üye olduu
Çizgilerin radarıı oldu
Helal olsun sanaaa
Lari Anaaa Lari Anaaa
oooo ooooo (melodili okuyunuz)
Ayyyy insallllahhh sabırsızlıkla bekliuorim bendeRessmenn görünüyorr hemde içini açmadanYarın sabah bekliyoruz bi tane daha test
Koku yok ben de ya da var da ben mi almıyorum bilemedim şimdiBenm reglden 2 gun once oluyor hem seffaf hem de beyaz kokulu akinti
Amin inşallahKoku yok ben de ya da var da ben mi almıyorum bilemedim şimdibu süreçte hiçbi şeyden emin olamamak.... vallahi bıktım göster allahım şu kırmızı çizgiyi testleri açmaya gerek bile kalmadan rahat edelim hepimiz
Valla ben de görüyorumKizlar merhaba bugün regl.gunum gebelik testi yaptım. Eke de koyuuorim bakarmisiniz bana göre sanki hayali bı cizgi var Ben mi yanılıyorum değerlendirir misiniz birkaç gün geçince yine test yapacağım inşallah regl olmam
Sanki bekledikçe pembe çizgi daga da belirginleşti.ama bu doğru sonucmu olur bilemiyorum.aradan iki saat geçti bı baktım pembe çizgi daha belirginValla ben de görüyorum
Valla ben net görüyorumKızlarrr nolur bana o çizgiyi görüyorum deyin yarın sabah tekrar yapıcam
Ben görüyorum hayırlı olsunKızlarrr nolur bana o çizgiyi görüyorum deyin yarın sabah tekrar yapıcam
Bende yarın yada sali takrar yapacağım testi ne kadar grvti adetinKızlarrr nolur bana o çizgiyi görüyorum deyin yarın sabah tekrar yapıcam
Bende görüyorum ama çok silik 4 yıldır bekliyorum gelsin artıkValla ben net görüyorum
Fotografı açmadan gördümKızlarrr nolur bana o çizgiyi görüyorum deyin yarın sabah tekrar yapıcam
Adetim geçmedi 6 temmuzBende yarın yada sali takrar yapacağım testi ne kadar grvti adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?