Benim de 5 temmuz. Benim de aynı görüntü çıktı.ay inşallah hamileyizdirAdetim geçmedi 6 temmuz
Bende görüyorum ama çok silik 4 yıldır bekliyorum gelsin arta
Ayyyy insallah sag salim kucagina alirsin bol bol dua et cnmBende görüyorum ama çok silik 4 yıldır bekliyorum gelsin artık
Yarın sabah tekrar yapıcam inşallah yalancı pozitif değildir hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimFotografı açmadan gördümhayırlı olsun inşAllah darısı biz bekleyenlerin başına
Gördüm canım 17. Günde ama bu kez de henüzBir gün sonra yumurtlamayı gördüm ben yani 20.güne denk geldi inşallah doğrudur valla yumurtlama gününü ve sonrasındaki günü değerlendirdik reglime 10 gün var çok heyecanlı beklemesisen naptın gördün mü yumurtlamayı
Kızlarrrr bu durumu yaşayan yok muuuuu :)))Kızlar konu açtım da cevap alamadım size sorayım. Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
İnş canım inş hayal kırıklığı olmazBenim de 5 temmuz. Benim de aynı görüntü çıktı.ay inşallah hamileyizdir
Amin inşallah dua edelim çok çok birbirimizeİnş canım inş hayal kırıklığı olmaz
İstediğimiz herşey gönlümüzce olsun inş kıvraklarımız boş kalmasınAmin inşallah dua edelim çok çok birbirimize
Canım bazı durumlarda sökülme öncesi böyle akıntılar oluyor. Yerleşme kanaması çoğunlukla adet günü oluyor diye biliyorum. Erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yap istersen veya kaset test varsa elinde onuda yapabilirsin 3 gün kala çıkabilirKızlarrrr bu durumu yaşayan yok muuuuu :)))
Test yok elimde yarın alayım salı sabah yapayım bakalım ne çıkacak :)Canım bazı durumlarda sökülme öncesi böyle akıntılar oluyor. Yerleşme kanaması çoğunlukla adet günü oluyor diye biliyorum. Erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yap istersen veya kaset test varsa elinde onuda yapabilirsin 3 gün kala çıkabilir
Ben net görüyorum. Hayırlı olsunKızlarrr nolur bana o çizgiyi görüyorum deyin yarın sabah tekrar yapıcam
Ah bu belirti kovalayan halimizAaa onu demeyi unuttum 37 seviyelerinde hepp 36.6 altını düşmedim normalde benim 35.8 bile olur 36 o civar olurdu
Ayni durum gebelkte de var ama beyaz akinti. Cok benziyor belirtiler yaKoku yok ben de ya da var da ben mi almıyorum bilemedim şimdibu süreçte hiçbi şeyden emin olamamak.... vallahi bıktım göster allahım şu kırmızı çizgiyi testleri açmaya gerek bile kalmadan rahat edelim hepimiz
Bebekin canı sıkıldıysa içerde, karnında sivilce çıkartmış olabilirAh bu belirti kovalayan halimizgöbeğimde sivilce çıktı, ay acaba belirti mi? Modundayım. 10 gün dayanıcaz, kaset testteki çift çizgi en pratik yol ama kafa kuruyor işte
Teşekkür ederim canım ben inanmakta güçlük çektiğim için yarın ki test sonucunu iple çekiyorumBen net görüyorum. Hayırlı olsun
Canim sabah test yap çift cizgiyi gorursen hemen kan verTeşekkür ederim canım ben inanmakta güçlük çektiğim için yarın ki test sonucunu iple çekiyorum
Tamm canım aynen öyle yapıcamCanim sabah test yap çift cizgiyi gorursen hemen kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?