Bir içini açıp atsana minnoş öyle bakalımm
Haydi kan vermeye koş koş koşşKızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
Kızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzzzzzKızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
10 buçukta randevum var gidicem canımHaydi kan vermeye koş koş koşş
Sizinde güzel haberleri bekliyoruzBenim de 5 temmuz. Benim de aynı görüntü çıktı.ay inşallah hamileyizdir
Sağol canım 5 10 dk arası test çok geç yayılıyo heralde ondan olsa gerekHayirli olsun bebisim bu testi kacinci dakika da çektin peji
İnş canım randevum 10 buçukta kanda da pozitif çıkar inşHadi bakalım güzel haberler bekliyoruzzzzz
Neler yaptığında aktar bizeİnş canım randevum 10 buçukta kanda da pozitif çıkar inş
Bize de *Pozitifleri görünce çok seviniyorum ya Rabbim size de nasip etsin
Ovulasyon yaptın mı canım?MaviSasa234 Canım ben yüsranın grubunda mayıs ayı grubuydu galiba prowomen i duydum araştırdım çok ta pahalı bi vitamin hastaneye gitmek istiyodum artık tedavi için ama eşim şehir dışına çıktığı için prowomen i kullanmaya karar verdim nasılsa hastaneye gitsem o parayı vericem diye düşündüm. İlk ay eşim burda yoktu boşa gitti 2 ay kutu daha yarım ve ilişkiyi yüz üstü olarak değerlendirdim başka bişey yapmadım canım. Prowomen ve yüz üstü ilişki.
Yapmadım canım son 4 aydır döngüm 28 den 25 e düştü 25 e göre değerlendirdim şükür rabbime 4 yıl sonraOvulasyon yaptın mı canım?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYapmadım canım son 4 aydır döngüm 28 den 25 e düştü 25 e göre değerlendirdim şükür rabbime 4 yıl sonra
İnş canım rabbim herkese nasip etsinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım çiZgi var hayırlı olsunKızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
Teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inş.Evet canım çiZgi var hayırlı olsun
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?