- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Amin canım Allah en kısa zamnda sanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederiiim insallah kanda da guzel bir deger gorursunTeşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inş.
Gecmisler olsun kanama icin her hangi bisey kullaniyo musun? Bildigim kadariyla bi ilac veriyolar.Günaydın kızlar
eski yazdığım mesajlardan hatırlarsınız belki beni
perşembe günü kan tahlili sonucum 56 çıkmıştı dün biraz kanamam olduğu için acile gittim
değerim 70 olmuş doktor büyük bir ihtimal kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi
düzenli artmadığı için
salı günü tekrar kan tahlili yaptıracağım ama az az kanamam devam ediyor
Sağolasın canım inş.Tebrik ederiiim insallah kanda da guzel bir deger gorursun
herhangi bir ilaç vermediler canım değer çok düşük olduğu için kanama da böyle çok açık kahverengi az az devam ediyorGecmisler olsun kanama icin her hangi bisey kullaniyo musun? Bildigim kadariyla bi ilac veriyolar.
Çok geçmiş olsun… İnşallah tutunur ve sağlıkla eline alırsınGünaydın kızlar
perşembe günü kan tahlili sonucum 56 çıkmıştı dün biraz kanamam olduğu için acile gittim
değerim 70 olmuş doktor büyük bir ihtimal kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi
düzenli artmadığı için
teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama inşallah güzel şeyler olur psikolojik olarak bitik durumdayım şuanÇok geçmiş olsun… İnşallah tutunur ve sağlıkla eline alırsın
Canımm, çok geçmiş olsun. Kendini çok yıpratmamaya çalış. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah tutunur da sağlıkla kucağına alırsın. Değilse de üzmemeye çalış kendini.Günaydın kızlar
düzenli artmadığı için
çok teşekkür ederim anlatmak biraz iyi geldi 10 aydır bekliyordum ilk defa gebe olduğumu öğrenmiştim oda sanırım kısa sürecek yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumCanımm, çok geçmiş olsun. Kendini çok yıpratmamaya çalış. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah tutunur da sağlıkla kucağına alırsın. Değilse de üzmemeye çalış kendini.
umarım dönüş olur kuzu tekrar yükselir ya ama diyelim ki yükselmedi kimyasal bir kere oldu vücudun hazırladı kendini gebeliğe bundan sonrası daha kolay olacaktı o tadı aldı bırakmaz tekrar hamişlik yaşarsınnçok teşekkür ederim anlatmak biraz iyi geldi 10 aydır bekliyordum ilk defa gebe olduğumu öğrenmiştim oda sanırım kısa sürecek yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Önümüzdeki aylarda olur inşallah canım. Üzme kendini, umudunu yitirmemeye çalış. Benim bat 9 temmuz ama adet olacakmışım gibi belirtilerim başladı. İki kasıkta da ağrı var, belimde de ağrı başladı. Bu ay ben de elendim muhtemelen ama sağlık olsun. Vardır elbet vakti saatiBi ay yine olmadi Allah hepimizin karnini kucagini saglikli bebislerle doldursun amin
Regli günume 2 gun kala bende yaşadım onu kahverengiydi regl basliycak sandım 2 gün oyle devam etti bi kac damla arada geliyodu yerleşme kanamasiymis olabilir sizinkideKızlar konu açtım da cevap alamadım size sorayım. Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde devam eder çok sevindimKızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
çok teşekkür ederim inşallah güzel şeyler olur herkes içinumarım dönüş olur kuzu tekrar yükselir ya ama diyelim ki yükselmedi kimyasal bir kere oldu vücudun hazırladı kendini gebeliğe bundan sonrası daha kolay olacaktı o tadı aldı bırakmaz tekrar hamişlik yaşarsınn
Canım çooook tebrik ederim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYapmadım canım son 4 aydır döngüm 28 den 25 e düştü 25 e göre değerlendirdim şükür rabbime 4 yıl sonra
Hatta lekeyi gördugum gun son bi test vardi elimde aman hadi bunuda yapim dedim cok silik ikinci cizgi vardi ertesi gün kan vermeye gittim 6,97di değerim gebelik vardı yani,gerçi benim kimyasal olduKızlar konu açtım da cevap alamadım size sorayım. Kızlar adetim 8 temmuzda bugünü saymazsak 3 gün var. Dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi leke geldi akıntı gibi değil ama bildiğiniz kahverengi kan. Bunun yanında bir de açık sarı kokusuz akıntım var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba yoksa normal bir kanamamı. Bir de test yapsam ne zaman varsa belli olur. Yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapılır?
Canımm çok geçmiş olsun ama sakın canımı sıkma herşeyde vardır bir hayır öyle düşün. Vücudun buna hazır demek ki bir kere oldu bir daha olur. Bende burada okumuştum kimyasaldan sonra hemen hamile kalmak daha kolay diyorlar.teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama inşallah güzel şeyler olur psikolojik olarak bitik durumdayım şuan
Kız geçen ay benimkinide gormustun test elimde ben net goremedim gözüm bozulcadı sen fotoda hemen anladın valla bravoKuzularım mimarım ben işim ince çizgilerle hahahahaha gönderin gelsiiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?