Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir arkadaş vardı beta 2 çıkmış ama regle de daha çok vardı ne yaptı acaba

Geçen bende oyleydim kimyasal oldu hiç takma kafana kadınların bi çoğu farkina bile varmadan geciriyolarmis biz takipte oldugumuz icin anladik bu ay tekrar devam ara vermeden dedi doktor allahtan hayırlısıni istiyoruz bundada bi hayr vardır emin ol

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah tekrar olur yarın tekrar gideceğim doktora güzel olur belki sonuç biraz zor diye okudum hep ama nasip artık

Canım bir iş yapma yat dinlen. İnşallah değerin yükselir. Rabbim hayırlısını versin. Canını sıkma. Başka şeyler düşünmeye caliş. İnşallah güzel haber verirsin

siz kimyasal olduğunu öğrendiğinizde adetinizin günü geçmiş miydi

Canım bir iş yapma yat dinlen. İnşallah değerin yükselir. Rabbim hayırlısını versin. Canını sıkma. Başka şeyler düşünmeye caliş. İnşallah güzel haber verirsin
çalışıyorum canım işe geldim sanki evde olursam daha kötü olacağım gibi hissettim teşekkür ederim güzel dileğin için

Kıyamam çok geçmiş olsun bi iğne vuruyolardı ama belli bi beta değerinden sonradır belki benim dediğim hastanede yapmadıklarına göre.. canım benim lütfen üzülme her şeyin hayırlısı

Kızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 4 yıldır bekliyorum demişsin böyle çok bekleyip de hamile kalanlara ayrı bir seviniyorum.hic doktora gitmiş miydiniz bilinen bir sorun varmiydi acaba yoksa sebepsiz miydi.

Günaydın kızlar bende hastalandım 2 yıl olcak ilk kızım da 4. Ay hamile kalmıştım. Ben anlamıyorum neden böyle oldu hic bir değerimide sıkıntı yok sadece ferittin düşük cıktı bilmiyorum ya nasip değil belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…