İnş. Canım şuan tek isteğim sağlıklı devam etmesi çünkü bikez düşük yaptımYaa hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde devam eder çok sevindim
Amin canım inş.Canım çooook tebrik ederim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Geçen bende oyleydim kimyasal oldu hiç takma kafana kadınların bi çoğu farkina bile varmadan geciriyolarmis biz takipte oldugumuz icin anladik bu ay tekrar devam ara vermeden dedi doktor allahtan hayırlısıni istiyoruz bundada bi hayr vardır emin olGünaydın kızlar
eski yazdığım mesajlardan hatırlarsınız belki beni
perşembe günü kan tahlili sonucum 56 çıkmıştı dün biraz kanamam olduğu için acile gittim
değerim 70 olmuş doktor büyük bir ihtimal kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi
düzenli artmadığı için
salı günü tekrar kan tahlili yaptıracağım ama az az kanamam devam ediyor
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah tekrar olur yarın tekrar gideceğim doktora güzel olur belki sonuç biraz zor diye okudum hep ama nasip artıkCanımm çok geçmiş olsun ama sakın canımı sıkma herşeyde vardır bir hayır öyle düşün. Vücudun buna hazır demek ki bir kere oldu bir daha olur. Bende burada okumuştum kimyasaldan sonra hemen hamile kalmak daha kolay diyorlar.
Canım bir iş yapma yat dinlen. İnşallah değerin yükselir. Rabbim hayırlısını versin. Canını sıkma. Başka şeyler düşünmeye caliş. İnşallah güzel haber verirsinGünaydın kızlar
perşembe günü kan tahlili sonucum 56 çıkmıştı dün biraz kanamam olduğu için acile gittim
değerim 70 olmuş doktor büyük bir ihtimal kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi
düzenli artmadığı için
siz kimyasal olduğunu öğrendiğinizde adetinizin günü geçmiş miydiGeçen bende oyleydim kimyasal oldu hiç takma kafana kadınların bi çoğu farkina bile varmadan geciriyolarmis biz takipte oldugumuz icin anladik bu ay tekrar devam ara vermeden dedi doktor allahtan hayırlısıni istiyoruz bundada bi hayr vardır emin ol
çalışıyorum canım işe geldim sanki evde olursam daha kötü olacağım gibi hissettim teşekkür ederim güzel dileğin içinCanım bir iş yapma yat dinlen. İnşallah değerin yükselir. Rabbim hayırlısını versin. Canını sıkma. Başka şeyler düşünmeye caliş. İnşallah güzel haber verirsin
Hahah görürüm kuzum kör olcam yakında ama no problemaKız geçen ay benimkinide gormustun test elimde ben net goremedim gözüm bozulcadı sen fotoda hemen anladın valla bravo
Evet bat 10 hazirandı 18 hazirandada kanama basladisiz kimyasal olduğunu öğrendiğinizde adetinizin günü geçmiş miydi
Kıyamam çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
düzenli artmadığı için
bir arkadaş vardı beta 2 çıkmış ama regle de daha çok vardı ne yaptı acaba
benim de bat 23 hazirandı gecikmeye göre beta değeri düşüktü zatenEvet bat 10 hazirandı 18 hazirandada kanama basladi
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
kuzum görünüyorrrrGünaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?