Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Var canım silik ama görünüyor,olmayinca hiç çıkmıyor zaten öyle 5 dk içinde falan.hayirli ugurlu olsun inşallah

benim de bat 23 hazirandı gecikmeye göre beta değeri düşüktü zaten
Benimkide bana düsük gelmisti regli tarihine 1 gun kala 6,97di neyse herseyin hayirlisini uzme kendini doktorumda dedi kadinlarin yuzde 80ninde yasaniyomus bu durum

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah tekrar olur yarın tekrar gideceğim doktora güzel olur belki sonuç biraz zor diye okudum hep ama nasip artık
İyi düşün iyi olsun, herkesin beklenen bir zamanı var ben öyle düşünüyorum. Hiç üzülme kendini de yıpratma belli de olmaz belki çok güzel gidicek herşey moralini yüksek tutmaya çalış

teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama inşallah güzel şeyler olur psikolojik olarak bitik durumdayım şuan
Bende gecen ay kimyasal gecirdigimi dusunuyorum. Uzulemedim bile kendimi kaptirmiyorum sonucta nasipte ne varsa o. Ama bir arkadasim geliyo aklima olucaksa bunada sukur diyorum. 8 aylikken karninda bebegi rahmetli oldu. O kizcagizin yasadigi ibret oldu bana. Hareketini hissedip adini koyup ustunu basini alip gun sayarken kaybetmek ve oyle dogum yapmak cok vahim. Olacaksa daha bunlar hic olmadan olmasida bi hayir. Uzme kendini vaktiyle sihatiyle olsun insallah.

Hemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Amannngiciklik yapmış o. Bende regli günü gittim yaptılar bana test . Bugün testi yapı 4 gün oldu yine gittim kan verdim sağlık ocağında

Gunaydin ben de çok fazla akinti var ve ben ishal olmam kaskatı olurdu regl günü hatta ordan anlardım gelen gidende yok gelmezse bisilik var ben de hayırlısı olsun

Gunaydin ben de çok fazla akinti var ve ben ishal olmam kaskatı olurdu regl günü hatta ordan anlardım gelen gidende yok gelmezse bisilik var ben de hayırlısı olsun
Kuzum tam yumurtlama gününden emin mıydın geç döllenme falan mı oldu acaba ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…