Oh maşallah ne mutlu sizeYapmadım canım son 4 aydır döngüm 28 den 25 e düştü 25 e göre değerlendirdim şükür rabbime 4 yıl sonra
Dün akşama göre daha belirgin değil miiiii, yaaa çok heyecanlıyım hala kalbim küt kütkuzum görünüyorrrr
Var canım silik ama görünüyor,olmayinca hiç çıkmıyor zaten öyle 5 dk içinde falan.hayirli ugurlu olsun inşallahGünaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Ayyy hadi gözün aydın bende test yaptım Şimdi benim de böyle çıktı düne göre daha belirgin sanki buKızlar sabahı zor ettim sanırım pozitif
Benimkide bana düsük gelmisti regli tarihine 1 gun kala 6,97di neyse herseyin hayirlisini uzme kendini doktorumda dedi kadinlarin yuzde 80ninde yasaniyomus bu durumbenim de bat 23 hazirandı gecikmeye göre beta değeri düşüktü zaten
Ayyy dmi doğru diyorsun Allah razı olsun öyle heyecabliyim ki doğru bildiklerim bile şu an beni düşündürüyor acaba varmı diyorim o yüzden hemen buraya yazdımVar canım silik ama görünüyor,olmayinca hiç çıkmıyor zaten öyle 5 dk içinde falan.hayirli ugurlu olsun inşallah
Çok belli varGünaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
İyi düşün iyi olsun, herkesin beklenen bir zamanı var ben öyle düşünüyorum. Hiç üzülme kendini de yıpratma belli de olmaz belki çok güzel gidicek herşey moralini yüksek tutmaya çalışçok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah tekrar olur yarın tekrar gideceğim doktora güzel olur belki sonuç biraz zor diye okudum hep ama nasip artık
Bende gecen ay kimyasal gecirdigimi dusunuyorum. Uzulemedim bile kendimi kaptirmiyorum sonucta nasipte ne varsa o. Ama bir arkadasim geliyo aklima olucaksa bunada sukur diyorum. 8 aylikken karninda bebegi rahmetli oldu. O kizcagizin yasadigi ibret oldu bana. Hareketini hissedip adini koyup ustunu basini alip gun sayarken kaybetmek ve oyle dogum yapmak cok vahim. Olacaksa daha bunlar hic olmadan olmasida bi hayir. Uzme kendini vaktiyle sihatiyle olsun insallah.teşekkür ederim canım hiç umudum yok ama inşallah güzel şeyler olur psikolojik olarak bitik durumdayım şuan
Baaaaya gorunuyor hemde bence hemen kan testiyle kesinlestir ❤Günaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Hemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugünBaaaaya gorunuyor hemde bence hemen kan testiyle kesinlestir ❤
Allah allah degisikler sen bekle ben bekleyemem deseydinHemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Amannngiciklik yapmış o. Bende regli günü gittim yaptılar bana test . Bugün testi yapı 4 gün oldu yine gittim kan verdim sağlık ocağındaHemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Haber edersin canım.sonucu gelince regl gelirse tabi
Kuzum tam yumurtlama gününden emin mıydın geç döllenme falan mı oldu acaba kiGunaydin ben de çok fazla akinti var ve ben ishal olmam kaskatı olurdu regl günü hatta ordan anlardım gelen gidende yok gelmezse bisilik var ben de hayırlısı olsun
Geldii canımHaber edersin canım.sonucu gelince regl gelirse tabi
Net görüyorum bende kuzumKızlarrr nolur bana o çizgiyi görüyorum deyin yarın sabah tekrar yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?