aman boşver orayı acile git sağolsunlar 2 dir orada kan veriyorum farklı farklı hastanelerde sorgulamadılar hiçç yaptılar hemenn ki regle de daha vardı yoksa böyle düşün düşün delirirsinHemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Çok doğru diyorsun bak evet eşim bu gece gemiden geliyor yarın sabah kan vereyim onunla giderimaman boşver orayı acile git sağolsunlar 2 dir orada kan veriyorum farklı farklı hastanelerde sorgulamadılar hiçç yaptılar hemenn ki regle de daha vardı yoksa böyle düşün düşün delirirsin
Z zahrada sana birşey soracağım kuzum.. Sen 20. gün yumurtlamayı gördün ya, reglin düzenli miydi kaç günde bir. Yoksa sende pko'lularda mısınaman boşver orayı acile git sağolsunlar 2 dir orada kan veriyorum farklı farklı hastanelerde sorgulamadılar hiçç yaptılar hemenn ki regle de daha vardı yoksa böyle düşün düşün delirirsin
Evet haklısın en iyisi acilden gideyim vereyimAmannngiciklik yapmış o. Bende regli günü gittim yaptılar bana test . Bugün testi yapı 4 gün oldu yine gittim kan verdim sağlık ocağında
Bütün denizciler toplandık toplandıkkBenim eşim de denizci
20 değil lütfen tam olarak 22 ahahhahah o 2 günbile kafayı yiyodum bozuğum ben diyee
Eminim bugün 15.gun catlayaliKuzum tam yumurtlama gününden emin mıydın geç döllenme falan mı oldu acaba ki
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
eski yazdığım mesajlardan hatırlarsınız belki beni
perşembe günü kan tahlili sonucum 56 çıkmıştı dün biraz kanamam olduğu için acile gittim
değerim 70 olmuş doktor büyük bir ihtimal kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi
düzenli artmadığı için
salı günü tekrar kan tahlili yaptıracağım ama az az kanamam devam ediyor
Öncesi testleri yaptırdın mi sorun var mı yok mu soylerlerKızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Canım çok gecmiş olsun. Bir kahve yap kendine, bir cam aç, hep derler ya saglıklı olmayan gen düşer diye buna konsantre olmaya calış. Üzülmen çok normal, inan yarın daha da iyi olursun. Umarım gelecek ay ennn güzeli , en saglıklısı olurçalışıyorum canım işe geldim sanki evde olursam daha kötü olacağım gibi hissettim teşekkür ederim güzel dileğin için
Birkaç gün neden bekliyorsun yarin tekrar yap ben bi hayalet cizgi gordum sanki canimKizlar merhaba bugün regl.gunum gebelik testi yaptım. Eke de koyuuorim bakarmisiniz bana göre sanki hayali bı cizgi var Ben mi yanılıyorum değerlendirir misiniz birkaç gün geçince yine test yapacağım inşallah regl olmam
Anladım. Benim reglim düzenli 30 günde bir. Ama 17 gün ve ovü testine göre yumurtalama hiç bir şey yok. Ben evlendiğimde 35 günde birdi. O zaman doktor yumurtalaman geç olduğu için çocuk zor olur. Takipli gideriz istersen demişti. Düğüne 1 hafta vardı ve eşimde yok ya boş boş konuşuyor. Her şeyin normal. Çocuk düşündüğümüz zaman bakarız demişti. Şimdi şimdi o konuşmaları anlıyorum.20 değil lütfen tam olarak 22 ahahhahah o 2 günbile kafayı yiyodum bozuğum ben diyeeevettt bana yıllarca pkolusun dendi çocuk istediğinde gel ilaç tedavisi yapalım şu bu çocuğun olmaz üzüyolardı sonra cidden bi doktora gittim çocuk düşünüyorum diye o hiç öyle bişey demedi takma kafana dene dedi gebeliğe engel şeyler değil bunlar dedi 1 yıl olmazsa o zaman düşünürüz dedi benim döngü kuzu çok düzensin canı isterse 49 a çıkıyor
Bence hepsini toplu at, değerlendirme net olsunEki Görüntüle 2882670 Hala catlamamis mi sizce kizlar
17. günde benim daha silikti ya sabır çekiyodummm inş daha uzamadannn geliiiir pikklerrrAnladım. Benim reglim düzenli 30 günde bir. Ama 17 gün ve ovü testine göre yumurtalama hiç bir şey yok. Ben evlendiğimde 35 günde birdi. O zaman doktor yumurtalaman geç olduğu için çocuk zor olur. Takipli gideriz istersen demişti. Düğüne 1 hafta vardı ve eşimde yok ya boş boş konuşuyor. Her şeyin normal. Çocuk düşündüğümüz zaman bakarız demişti. Şimdi şimdi o konuşmaları anlıyorum.17. gün tık yoksa ben yumurtlamıyor muyum acep Ama sol tarafımda da hafif ağrı var... Yumurta geliyorum diyecek gibi ama demiyor da
ay yolla da bir hayal çizgi nefsimiz körelsinAyın sonunun erken testçisi de benimBen ilk pike yakın koyulaşmayı 28 haziranda görmüştüm.Dedim hep gec dölleniyor, erken döllenme olamaz mı Bu sabah predictor early yaptım. Ortada fol yok, yumurta yokken, dayanamıyorum ya. Ben 15 gün içinde 100 test yaparım stok yapıcam kuruma çizgisi gibi bir çizgi de çıktı. Çok erken ama umut fakirin ekmeği demişler, motivasyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?