Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay yolla da bir hayal çizgi nefsimiz körelsin :d
Bir de utanmadan filtreledim onu ay kızlar siz çok motivasyon oluyosunuz ya, insan filtre falan gaza geliyor. Bu kadar erken çıkması imkansız da çocuk bahane, ekip şahane, egleniyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20210705-110308.webp
    5 KB · Görüntüleme: 67
Bir de utanmadan filtreledim onu ay kızlar siz çok motivasyon oluyosunuz ya, insan filtre falan gaza geliyor. Bu kadar erken çıkması imkansız da çocuk bahane, ekip şahane, egleniyoruz
Kuzucum predictor early nin kendinden var bu çizgisii onu hiç açıp incelemeyin

Gördüm canım 17. Günde ama bu kez de henüz
çatlamayı göremedim insallah tutmuştur senin. Benim pek inancim yok yaww. Sen ne zamandır deniyordun?
Ben de hemen ertesi gün çatlamayı gördüm çok hızlı oldu sanki ne bileyim.. bir kez denedik olmadı ovülasyon testi hiç yapmamıştım sonra kızamıkçık aşısı olmam gerekiyormuş aşı oldum, 3 ay korundum. Şimdi ikinci kez deniyoruz, ama ovülasyon testi ile ilk kez diyelim Sen ne zamandır deniyorsun

ay gördüm valla çok güzell oldu da bitti maşallahhhh bir daha ne zaman yapcaksın

Kızlarrrr bu durumu yaşayan yok muuuuu :)))
Reglini bekle hiç kendini strese sokma şimdi test yaparsın negatif çıkar belki ama birkaç gün sonra yaparsın pozitif olur reglin her zaman düzenliyse, 1-2 gün gecikince test yap derim. Düzensizse acele etme 3 gün geciksin öyle yap test. Aslında yumurtlamadan 17 gün sonra test yapmak gerekiyormuş. Kesin sonuç için.

kızlar adet akarken hissettiğim akıntı var. benim gelecek bu ay. Ağustos yolcusu oldum. İstersen beni sil listeden Hali

Kızlar birşey sorucam hamilelik öncesi testleri yaptırmaya giderken regl döneminde mi olmak gerekir regl 19 temmuz bu perşembe gitsem mi kararsız kaldım da
Canım regl 3. günü normalde ama benim regl yaş itibariyle 3. gün bayağı azaldığı için ben 2. gün gitmiştim doktor daha iyi olmuş şimdi gelmen demişti en yoğun günüm 2. gün öyle söyliyim.

Sağol canım herhangi bi sorunumuz yoktu 5 6 ay kadar tedavi gördüm bi kez aşılama yaptırdık olmadı bende pandemiyle beraber köşeme çekildim. Yeni randevu almıştım adet olursam gidicem diye ama şükür adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…