Bir de utanmadan filtreledim onuay yolla da bir hayal çizgi nefsimiz körelsin:d
Kuzucum predictor early nin kendinden var bu çizgisii onu hiç açıp incelemeyinBir de utanmadan filtreledim onuay kızlar siz çok motivasyon oluyosunuz ya, insan filtre falan gaza geliyor. Bu kadar erken çıkması imkansız da çocuk bahane, ekip şahane, egleniyoruz
Ben de hemen ertesi gün çatlamayı gördüm çok hızlı oldu sanki ne bileyim.. bir kez denedik olmadı ovülasyon testi hiç yapmamıştım sonra kızamıkçık aşısı olmam gerekiyormuş aşı oldum, 3 ay korundum. Şimdi ikinci kez deniyoruz, ama ovülasyon testi ile ilk kez diyelimGördüm canım 17. Günde ama bu kez de henüz
çatlamayı göremediminsallah tutmuştur senin. Benim pek inancim yok yaww. Sen ne zamandır deniyordun?
Evet silikleşmiş sanki, havuç yiyor musunÇatlamış gibi geldi simdi bakinca
Zaten en iyisi kaset test, sen çok yaptın. Kaset di mi net sonuç veren?Kuzucum predictor early nin kendinden var bu çizgisii onu hiç açıp incelemeyin
yok canım birisiyle karıştı ben kan vermedim bu ay. kimdi o bakiim :)sunandstars dı galiba bebitom
ay gördüm valla çok güzell oldu da bitti maşallahhhh bir daha ne zaman yapcaksınBir de utanmadan filtreledim onuay kızlar siz çok motivasyon oluyosunuz ya, insan filtre falan gaza geliyor. Bu kadar erken çıkması imkansız da çocuk bahane, ekip şahane, egleniyoruz
Reglini bekle hiç kendini strese sokma şimdi test yaparsın negatif çıkar belki ama birkaç gün sonra yaparsın pozitif olurKızlarrrr bu durumu yaşayan yok muuuuu :)))
akşam eve gidince 2 kutu var açıp bakarım boşu nasıl diyeKuzucum predictor early nin kendinden var bu çizgisii onu hiç açıp incelemeyin
Bugun yiyim yine saol canimEvet silikleşmiş sanki, havuç yiyor musun
Test konusundaay gördüm valla çok güzell oldu da bitti maşallahhhh bir daha ne zaman yapcaksın
Seninde gözün aydın canım artış göstermişAyyy hadi gözün aydın bende test yaptım Şimdi benim de böyle çıktı düne göre daha belirgin sanki bu
benim bildiğim adetin üçüncü günü aç karna gitmek gerekiyor.Kızlar birşey sorucam hamilelik öncesi testleri yaptırmaya giderken regl döneminde mi olmak gerekir regl 19 temmuz bu perşembe gitsem mi kararsız kaldım da
Sonuç güzel olur inş.kuzumOh maşallah ne mutlu size
Ooo zayıf istihbarat oldu kusura bakma canımyok canım birisiyle karıştı ben kan vermedim bu ay. kimdi o bakiim :)
Canım regl 3. günü normalde ama benim regl yaş itibariyle 3. gün bayağı azaldığı için ben 2. gün gitmiştim doktor daha iyi olmuş şimdi gelmen demişti en yoğun günüm 2. gün öyle söyliyim.Kızlar birşey sorucam hamilelik öncesi testleri yaptırmaya giderken regl döneminde mi olmak gerekir regl 19 temmuz bu perşembe gitsem mi kararsız kaldım da
Sağol canım herhangi bi sorunumuz yoktu 5 6 ay kadar tedavi gördüm bi kez aşılama yaptırdık olmadı bende pandemiyle beraber köşeme çekildim. Yeni randevu almıştım adet olursam gidicem diye ama şükür adet olmadımCanım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah4 yıldır bekliyorum demişsin böyle çok bekleyip de hamile kalanlara ayrı bir seviniyorum.hic doktora gitmiş miydiniz bilinen bir sorun varmiydi acaba yoksa sebepsiz miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?