Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Es
Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki biraz çekiniyor sperm testinden veya ultrason ile özel bölgesinin kontrol edilmesinden.

Teşekkür ederim benim de öyle 1 2 yoğun 3 gün azalış 4 gün biter bazen beş leke böyle ama çoğu kadının ideal bu durum yaşla ilgisi var mı ki

Merhaba Hanımlar Foruma yeni katıldım . Bat 11 Temmuz Rabbim isteyen ve dileyen herkese nasip etsin . Bir gün önce gece çok fenalaştım acile gittik kan idrar verdim sağ kasığım çok ağrıyordu. Gebelik için de dr tekrar kan tahlili istedi beta 1,20 çıktı 8 gün kala Daha öncesinde martta 3 gün gecikmişti 0 çıkmıştı şimdi öncesinde 1,20 değer görünce biraz sevindim umarım yükselir ve en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

pozitif görenlere hayırlı olsun yine şenlenmiş buralar milyonuncu kez darısı bize inşallah
Hali kuzu banada koyabilirsin bu ayda baybay dicem gibi duruyor göğüslerm ağzıma giricek nerdeyse

Benim 3. Ay bu ella ile hamile kalan okuyorum. Ovulasyon takiple olmuyor valla bu işte bir iş var

Hemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Benimde aşırı derecede sağ tarafımda bir ağrı var anlam veremediğim

Es

Teşekkür ederim benim de öyle 1 2 yoğun 3 gün azalış 4 gün biter bazen beş leke böyle ama çoğu kadının ideal bu durum yaşla ilgisi var mı ki
Kuzum şöyle aslında benim 20 li yaşlarda reglm 7 gün sürerdi 5 gün yoğundu 30 lu yaşların başında 5 güne düştü ilk 3 günü yoğundu şimdi 40 a doğru 5 gün sürüyor ama son 2 gün tamamen leke 3. gün çok hafif kanama ilk gün hafiften bi tık fazla 2. gün yoğun:) O yüzden yaşa bağlıyorum ben yaşıtım çocukluk arkadaşlarımda da durum aynı ama doktorum adet döngün içerisinde 2 pedi doldurabiliyorsan sıkıntı yok demişti.

Benimde aşırı derecede sağ tarafımda bir ağrı var anlam veremediğim
Nasıl bir ağrı ben mesela artık üzerine yatamaz duruma geldiğimde gittim idrarda biraz kum çıkmış . Daha önce böbrek taşı düşürdün mü kuzum eğer çok ağrın varsa bi acile git derim muayene ol

Çok şükür kuzum maşallah, darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…