Evet bu sabah yaptım canm ciGi daha da belirginleşti eşim gemiden gelsin kan verecegimBirkaç gün neden bekliyorsun yarin tekrar yap ben bi hayalet cizgi gordum sanki canim
Kan tahlili sonucundan sonra sevincem artık canım çok inanamıyorum çünküNet görüyorum bende kuzum
Kan tahlili ne zmana vereceksinKan tahlili sonucundan sonra sevincem artık canım çok inanamıyorum çünkü
Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki biraz çekiniyor sperm testinden veya ultrason ile özel bölgesinin kontrol edilmesinden.
Teşekkür ederim benim de öyle 1 2 yoğun 3 gün azalış 4 gün biter bazen beş leke böyle ama çoğu kadının ideal bu durum yaşla ilgisi var mı kiCanım regl 3. günü normalde ama benim regl yaş itibariyle 3. gün bayağı azaldığı için ben 2. gün gitmiştim doktor daha iyi olmuş şimdi gelmen demişti en yoğun günüm 2. gün öyle söyliyim.
Verdim canım yarına çıkar dedi sonucuKan tahlili ne zmana vereceksin
Teşekkür ederim canim 3 günü yada 2 günü ayarliycam o zamanbenim bildiğim adetin üçüncü günü aç karna gitmek gerekiyor.
Benim 3. Ay buBen de hemen ertesi gün çatlamayı gördüm çok hızlı oldu sanki ne bileyim.. bir kez denedik olmadı ovülasyon testi hiç yapmamıştım sonra kızamıkçık aşısı olmam gerekiyormuş aşı oldum, 3 ay korundum. Şimdi ikinci kez deniyoruz, ama ovülasyon testi ile ilk kez diyelimSen ne zamandır deniyorsun
sus kız kan gelmeden deme böyle şeyler valla parmaklarını dikcemm böyle yazama diyeepozitif görenlere hayırlı olsun yine şenlenmiş buralarmilyonuncu kez darısı bize inşallah
Hali kuzu banada koyabilirsin bu ayda baybay dicem gibi duruyor göğüslerm ağzıma giricek nerdeyse
Yok yok ciddiyim malesef kuzusus kız kan gelmeden deme böyle şeyler valla parmaklarını dikcemm böyle yazama diyee
Henüz günün tam geçmemiş bugün galiba günün, olabilir kuzum neden olmasın her bebek aynı günde yerlesmiyormus yerine inşallah vardırEminim bugün 15.gun catlayali
Herşey çok etken gebelikte kilo, yaş, beslenme, stres vs bunların hepsi çok önemli kriterler aslında. Buralara da bakmak gerekiyor belkiBenim 3. Ay buella ile hamile kalan okuyorum. Ovulasyon takiple olmuyor valla bu işte bir iş var
Hemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Benimde aşırı derecede sağ tarafımda bir ağrı var anlam veremediğimMerhaba HanımlarForuma yeni katıldım . Bat 11 Temmuz Rabbim isteyen ve dileyen herkese nasip etsin . Bir gün önce gece çok fenalaştım acile gittik kan idrar verdim sağ kasığım çok ağrıyordu. Gebelik için de dr tekrar kan tahlili istedi beta 1,20 çıktı 8 gün kala Daha öncesinde martta 3 gün gecikmişti 0 çıkmıştı şimdi öncesinde 1,20 değer görünce biraz sevindim umarım yükselir ve en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Kuzum şöyle aslında benim 20 li yaşlarda reglm 7 gün sürerdi 5 gün yoğundu 30 lu yaşların başında 5 güne düştü ilk 3 günü yoğundu şimdi 40 a doğru 5 gün sürüyor ama son 2 gün tamamen leke 3. gün çok hafif kanama ilk gün hafiften bi tık fazla 2. gün yoğun:) O yüzden yaşa bağlıyorum ben yaşıtım çocukluk arkadaşlarımda da durum aynı ama doktorum adet döngün içerisinde 2 pedi doldurabiliyorsan sıkıntı yok demişti.Es
Teşekkür ederim benim de öyle 1 2 yoğun 3 gün azalış 4 gün biter bazen beş leke böyle ama çoğu kadının ideal bu durum yaşla ilgisi var mı ki
Stres yapmamaya çalış diyeceğim ama bende aynıyımNormalde 26 günde bir regl olurum hiç şaşmaz bugün 26 günüm hiç bir belirtim yok . Sanırım stres yapıyorum ondan gelmiyor off
Nasıl bir ağrı ben mesela artık üzerine yatamaz duruma geldiğimde gittim idrarda biraz kum çıkmış . Daha önce böbrek taşı düşürdün mü kuzum eğer çok ağrın varsa bi acile git derim muayene olBenimde aşırı derecede sağ tarafımda bir ağrı var anlam veremediğim
Çok şükür kuzum maşallah, darısı bizlere olsunSağol canım herhangi bi sorunumuz yoktu 5 6 ay kadar tedavi gördüm bi kez aşılama yaptırdık olmadı bende pandemiyle beraber köşeme çekildim. Yeni randevu almıştım adet olursam gidicem diye ama şükür adet olmadım
Hadi Allah 'ın izniyle pozitifi gör ve sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum şu noktada stres yapma olur muKan tahlili sonucundan sonra sevincem artık canım çok inanamıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?