Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu takibi yapmışmıydın kuzu acaba

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için böyle motive edici mesajlar okuyunca iyi hissediyorum

Es

Teşekkür ederim benim de öyle 1 2 yoğun 3 gün azalış 4 gün biter bazen beş leke böyle ama çoğu kadının ideal bu durum yaşla ilgisi var mı ki
Benim de hep böyle 4 gün kızlar. Hatta dra menopoza mı giriyorum diye sordum. Çok az dedim. Doktor gelsin yeter isterse bir damla, isterse çok fazla dedi. Artık biyolojik yaş bile ileri tarihe attı. Yaş kırılımları degişti. Doktorlar yaşı eskisi gibi abartmıyor.

Yok canım düşürmedim hiç sol tarafta da var ama o hafif sağda baya batma oluyor eğilirken falan özellikle değişik bir ağrı zor çalışıyorum devam ederse doktora gideceğim kuzum

Yok canım düşürmedim hiç sol tarafta da var ama o hafif sağda baya batma oluyor eğilirken falan özellikle değişik bir ağrı zor çalışıyorum devam ederse doktora gideceğim kuzum
BAT ne zaman belki de bebiş vardır Allahım İnşallah

Teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın günü gelince oda kesilcek de istediğimiz bir bebek dünyanın kanunu işte
Senin de ilk bebek dimi

Evet 27 Haziran gözüküyordu bitanem bende 23 25-26-27 29 bu günlerimi hep değerlendirdim :) İnşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin
Gidip kan vercem sonunda ruh halimde bozuldu ne biçim bişeymiş şöyle pıt pıt ilk denemede olsa ne vardı yani herkesin
23 ünde pik gördüm 24 de yüksekti 25 silinmişti
22-23-25-26 değerlendirdim gidiyimde kan veriyim bakalım ne çıkcak zaten bu ay tutmadı gözüyle bakıyorum bari adet söktürücü masaj yaparım belki erken gelir insafsız

ertesi gün hapı kuzu bebiş istemeyenler birleşmeden sonra bunu içiyor engellesin diyee nasip olunca demek ki onu bile geçiyor hayat
Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil mi

Bat 10 temmuz demiştim ama tekrar hesapladım 11 temmuz inşallah canım ya sizleri gördükçe o kadar seviniyorum ki
Beraber bekliyoruz o zaman İnşallah Rabbim birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

Yine herkes bat sırasına girdi hadi yazın bakım kimler ne zaman 19 temmuz benim

Dur ya hemen ümidini kesme belki tutmuştur Her nasip vaktinin eseridir Sabır Şükür ve Seyir canımıniçi

Teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın günü gelince oda kesilcek de istediğimiz bir bebek dünyanın kanunu işte
Senin de ilk bebek dimi
Evet kuzum 8 yıldır birlikteyiz eşimle fakat anca evlendik 18 temmuzda 1 yıl olacak. 4. ayda dış gebelik yaşadım korunma süresi bitti tekrar deniyorum. Gebe kalmak çok kıymetli elbette ama sağlıklı ilerlemesi de çok önemli Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kuzum bakalım eylüle kadar doğal yoldan olmazsa rahim filmi ve sonrası artık ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…