- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Daha çok var kuzum biraz sabretKızlar birşey sorucam hamilelik öncesi testleri yaptırmaya giderken regl döneminde mi olmak gerekir regl 19 temmuz bu perşembe gitsem mi kararsız kaldım da
Ovu takibi yapmışmıydın kuzu acabaMerhaba HanımlarForuma yeni katıldım . Bat 11 Temmuz Rabbim isteyen ve dileyen herkese nasip etsin . Bir gün önce gece çok fenalaştım acile gittik kan idrar verdim sağ kasığım çok ağrıyordu. Gebelik için de dr tekrar kan tahlili istedi beta 1,20 çıktı 8 gün kala Daha öncesinde martta 3 gün gecikmişti 0 çıkmıştı şimdi öncesinde 1,20 değer görünce biraz sevindim umarım yükselir ve en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için böyle motive edici mesajlar okuyunca iyi hissediyorumCanım çok gecmiş olsun. Bir kahve yap kendine, bir cam aç, hep derler ya saglıklı olmayan gen düşer diye buna konsantre olmaya calış. Üzülmen çok normal, inan yarın daha da iyi olursun. Umarım gelecek ay ennn güzeli , en saglıklısı olur
Benim de hep böyle 4 gün kızlar. Hatta dra menopoza mı giriyorum diye sordum. Çok az dedim. Doktor gelsin yeter isterse bir damla, isterse çok fazla dedi. Artık biyolojik yaş bile ileri tarihe attı. Yaş kırılımları degişti. Doktorlar yaşı eskisi gibi abartmıyor.Es
Teşekkür ederim benim de öyle 1 2 yoğun 3 gün azalış 4 gün biter bazen beş leke böyle ama çoğu kadının ideal bu durum yaşla ilgisi var mı ki
Evet 27 Haziran gözüküyordu bitanem bende 23 25-26-27 29 bu günlerimi hep değerlendirdim :) İnşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsinOvu takibi yapmışmıydın kuzu acaba
Yok canım düşürmedim hiç sol tarafta da var ama o hafif sağda baya batma oluyor eğilirken falan özellikle değişik bir ağrı zor çalışıyorum devam ederse doktora gideceğim kuzumNasıl bir ağrı ben mesela artık üzerine yatamaz duruma geldiğimde gittim idrarda biraz kum çıkmış . Daha önce böbrek taşı düşürdün mü kuzum eğer çok ağrın varsa bi acile git derim muayene ol
BAT ne zaman belki de bebiş vardır Allahım İnşallahYok canım düşürmedim hiç sol tarafta da var ama o hafif sağda baya batma oluyor eğilirken falan özellikle değişik bir ağrı zor çalışıyorum devam ederse doktora gideceğim kuzum
Ella ile i nedirBenim 3. Ay buella ile hamile kalan okuyorum. Ovulasyon takiple olmuyor valla bu işte bir iş var
ertesi gün hapı kuzu bebiş istemeyenler birleşmeden sonra bunu içiyor engellesin diyee nasip olunca demek ki onu bile geçiyor hayatElla ile i nedir
Teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın günü gelince oda kesilcek de istediğimiz bir bebek dünyanın kanunu işteKuzum şöyle aslında benim 20 li yaşlarda reglm 7 gün sürerdi 5 gün yoğundu 30 lu yaşların başında 5 güne düştü ilk 3 günü yoğundu şimdi 40 a doğru 5 gün sürüyor ama son 2 gün tamamen leke 3. gün çok hafif kanama ilk gün hafiften bi tık fazla 2. gün yoğun:) O yüzden yaşa bağlıyorum ben yaşıtım çocukluk arkadaşlarımda da durum aynı ama doktorum adet döngün içerisinde 2 pedi doldurabiliyorsan sıkıntı yok demişti.
Bat 10 temmuz demiştim ama tekrar hesapladım 11 temmuz inşallah canım ya sizleri gördükçe o kadar seviniyorum kiBAT ne zaman belki de bebiş vardır Allahım İnşallah
Gidip kan vercem sonundaEvet 27 Haziran gözüküyordu bitanem bende 23 25-26-27 29 bu günlerimi hep değerlendirdim :) İnşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin
Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil miertesi gün hapı kuzu bebiş istemeyenler birleşmeden sonra bunu içiyor engellesin diyee nasip olunca demek ki onu bile geçiyor hayat
Beraber bekliyoruz o zaman İnşallahBat 10 temmuz demiştim ama tekrar hesapladım 11 temmuz inşallah canım ya sizleri gördükçe o kadar seviniyorum ki
Ertesi gün hapı içip hamile kaldım diye yazan arkadaslar olmus forumdaElla ile i nedir
Dur ya hemen ümidini kesme belki tutmuşturGidip kan vercem sonundaruh halimde bozuldu ne biçim bişeymiş şöyle pıt pıt ilk denemede olsa ne vardı yani herkesin
23 ünde pik gördüm 24 de yüksekti 25 silinmişti
22-23-25-26 değerlendirdim gidiyimde kan veriyim bakalım ne çıkcak zaten bu ay tutmadı gözüyle bakıyorum bari adet söktürücü masaj yaparım belki erken gelir insafsız
Evet kuzum 8 yıldır birlikteyiz eşimle fakat anca evlendik 18 temmuzda 1 yıl olacak. 4. ayda dış gebelik yaşadım korunma süresi bitti tekrar deniyorum. Gebe kalmak çok kıymetli elbette ama sağlıklı ilerlemesi de çok önemli Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kuzum bakalım eylüle kadar doğal yoldan olmazsa rahim filmi ve sonrası artık ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.Teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın günü gelince oda kesilcek de istediğimiz bir bebek dünyanın kanunu işte
Senin de ilk bebek dimi
İmkansız gibi birşey o ya yanlış anlaşılmayımdaErtesi gün hapı içip hamile kaldım diye yazan arkadaslar olmus forumdaella ertesi gün hapı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?