- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Amin İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kuzumEvet kuzum 8 yıldır birlikteyiz eşimle fakat anca evlendik 18 temmuzda 1 yıl olacak. 4. ayda dış gebelik yaşadım korunma süresi bitti tekrar deniyorum. Gebe kalmak çok kıymetli elbette ama sağlıklı ilerlemesi de çok önemli Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kuzum bakalım eylüle kadar doğal yoldan olmazsa rahim filmi ve sonrası artık ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.
İnş canım Allah kimseye aratmasın 4 yılda anladım ne kadar zormuşÇok şükür kuzum maşallah, darısı bizlere olsun
Valla bence de imkansız. Millet yazıyor ama ne diyeyim. Hatta doktor demis ki yilda 2 defadan fazla kullaninca etkisi kalmiyor muymuş ne. Ben de forumda okudum. Daha neler okuyacağiz kimbilirİmkansız gibi birşey o ya yanlış anlaşılmayımda
Benim ilk denemem ovulasyon falan yapmadım pek umudum yok açıkcası.Beraber bekliyoruz o zaman İnşallahRabbim birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin
Cümlemize cnm inşallahhAmin İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kuzum
Bence de. Ben eczacıyım. Kadınlar resmen gelecekleri ile oynuyorlar. Ertesi gün hapı hormon tavan yapıp rahim duvarının dökülmesini sağlıyor. Bu seferde vücut rahim duvarı üreten mekanizmalarda dengesizlik yaşıyor. Bu şekilde hamile kalıp çocuğunu düşürenler var. Hormonların dengesizleltiği için libidon azalıyor ruh halin bozuluyor. Kilo dengen değişiyor. Erkek kendi rahatına barken kadının bu kadar vücuduna müdahale etmesi gerçekten yanlış. Prezervatif erkek içinde rahat kadın içinde. Ben doğum kontrol hapı kullandım ama eşime baştan olacakları söyledim. Ve dayanamadı. Evlendiğimiz ilk ay bırakmamı söyledi. Hatta bendeki değişimi görüp kendisinde araştırmış. Parasal olarak aynı para ya prezervatif ya da ilaca vereceğiz . Zevk için de değer mi tartışır dedi. Senin sağlığınla bu kadar oynadığımı farketmedim dedi. Ve özür diledi. Bence bu konuşmayo sizde yapın. Ki kanser ile de ilişkili doktorlar hayır dese de ilişkili kanıtlar ortada…Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil mi
Stressiz bigün tanımıyorum ama biraz tutucam kendimi artıkHadi Allah 'ın izniyle pozitifi gör ve sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum şu noktada stres yapma olur mu
Yaa benim de ilk denemem acillik olup bu 1,20 görmek bana umut verdi umarım yükselirBenim ilk denemem ovulasyon falan yapmadım pek umudum yok açıkcası.
Amin canım benim inşallah çok dua edelim
Bata göre baya iyi gibi geldi bana kuzumYaa benim de ilk denemem acillik olup bu 1,20 görmek bana umut verdi umarım yükselir
Teste göre gebelik var canımGünaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Bunu nereden öğrendin..predictor mü yaptıın kanda çıkar varsaa yarın 11. gün olmuş olcak ya kaset test varsa elinde. bir kapağa çiş yap toplu iğneyle parmağını del 1 damla kan dökülsün zorla onu karıştır kasete damlatben öyle daha net görmüştüm kasette
Valla görüyorum televizyonda uyuşturucu bağımlılarının çocuğu oluyor. 300 kg kadının çocuğu oluyorHerşey çok etken gebelikte kilo, yaş, beslenme, stres vs bunların hepsi çok önemli kriterler aslında. Buralara da bakmak gerekiyor belki
Sabırsız olmaz zorDur ya hemen ümidini kesme belki tutmuşturHer nasip vaktinin eseridir Sabır Şükür ve Seyir canımıniçi
inşallah kuzum Çarşamba test vermeye gidicem özeleBata göre baya iyi gibi geldi bana kuzumBol bol dua edeceğim senin için çokça yükselsin değerlerin inşallah
Öyle malesef kuzum benimde 2 seneyi geçiyor yeni öğrendim amh dusuklugu varmış rapor çıkartıp tüp düşünüyorum.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinİnş canım Allah kimseye aratmasın 4 yılda anladım ne kadar zormuş
Bence var burdaAyyy hadi gözün aydın bende test yaptım Şimdi benim de böyle çıktı düne göre daha belirgin sanki bu
buradan tabikiii birisi atmıştıı böyle şey yapıyolarmış diye doğrulayalım dedikk elimde test çoktu ahahha :dBunu nereden öğrendin..
Bende diyorum kanlı idrar nedir
Tabi ki öyle. Gebeliği engelleyen bir şey bu hap ama korunma yöntemi değil. Hamileliğe engel oluyor ama vücuda aşırı hormon yüklüyor.Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil mi
Bu işin ordinaryusları vardı burda hemen müdahale etsinler durumaYaa benim de ilk denemem acillik olup bu 1,20 görmek bana umut verdi umarım yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?