Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kuzum

Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil mi
Bence de. Ben eczacıyım. Kadınlar resmen gelecekleri ile oynuyorlar. Ertesi gün hapı hormon tavan yapıp rahim duvarının dökülmesini sağlıyor. Bu seferde vücut rahim duvarı üreten mekanizmalarda dengesizlik yaşıyor. Bu şekilde hamile kalıp çocuğunu düşürenler var. Hormonların dengesizleltiği için libidon azalıyor ruh halin bozuluyor. Kilo dengen değişiyor. Erkek kendi rahatına barken kadının bu kadar vücuduna müdahale etmesi gerçekten yanlış. Prezervatif erkek içinde rahat kadın içinde. Ben doğum kontrol hapı kullandım ama eşime baştan olacakları söyledim. Ve dayanamadı. Evlendiğimiz ilk ay bırakmamı söyledi. Hatta bendeki değişimi görüp kendisinde araştırmış. Parasal olarak aynı para ya prezervatif ya da ilaca vereceğiz . Zevk için de değer mi tartışır dedi. Senin sağlığınla bu kadar oynadığımı farketmedim dedi. Ve özür diledi. Bence bu konuşmayo sizde yapın. Ki kanser ile de ilişkili doktorlar hayır dese de ilişkili kanıtlar ortada…

Benim ilk denemem ovulasyon falan yapmadım pek umudum yok açıkcası.
Amin canım benim inşallah çok dua edelim
Yaa benim de ilk denemem acillik olup bu 1,20 görmek bana umut verdi umarım yükselir

Eklentiler

• image.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 48
Bunu nereden öğrendin..
Bende diyorum kanlı idrar nedir

Herşey çok etken gebelikte kilo, yaş, beslenme, stres vs bunların hepsi çok önemli kriterler aslında. Buralara da bakmak gerekiyor belki
Valla görüyorum televizyonda uyuşturucu bağımlılarının çocuğu oluyor. 300 kg kadının çocuğu oluyor olacağı varsa oluyor. Çok karıştırmadan birkaç ay denemek lazım. Sonra da olmuyorsa doktora gidip daha detayli kontrole girmek ve sebebini bulmak gerekiyor bence. Tabi bu deneme işi 35 yaş üstü için 1 sene, daha gençler için daha uzun süreler olmalı. Arkadaslarıma anket yaptım. Çoğunun 6-9 ay içinde bebeği olmuş. Bazen ufak tefek sorunlar olsa bile tutuyor, bazen hiç sorun yokken hemencik tutmuyor. Tedavi işi daha stresli olduğu için o yola hemen girmemek gerek diye düsünüyorum.

Bata göre baya iyi gibi geldi bana kuzumBol bol dua edeceğim senin için çokça yükselsin değerlerin inşallah
inşallah kuzum Çarşamba test vermeye gidicem özele günde iki katına çıkıyor ya çarşamba belli olur bence İnşallah

İnş canım Allah kimseye aratmasın 4 yılda anladım ne kadar zormuş
Öyle malesef kuzum benimde 2 seneyi geçiyor yeni öğrendim amh dusuklugu varmış rapor çıkartıp tüp düşünüyorum.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…