içi açılmış predictorBu ne testi ilk defa görüyorum
Kan verdim 3 saat ne la gidip kendi labimda versem olay olurkız bomba attın kaçtın gel buraya çabukHali bizimle ilgilenn
Bu ne testi acaba ben bilmiyorum daCanım valla bende gördüm var
Çok hafif te olsa var canım bence hamilesinKızlar şunu parçalayın biz görüyoruz var mi
Dosya da ekleyeyimMart ayında 3 gün gecikmeye rağmen 0 çıkıp şimdi 8 gün öncesi 1,20 umutlanıyorummm
Kızlar benim ikinci ay denemem gecen ay reglime 5 gün kala 1.20 cıkmıstı beklefim sevindim yükselir kesin die ama regli oldum mlsf inş sizinkiler yükselir bende bu ay bekliyorum bakalımkivircikkuala ayy bilemedimki hiç başıma gelmedi ama bence yükselebilirrr
O arkadaş @Ozgurkus muş buldumnaptı acabaa ona göre bi yorum yapardıkk
ay dur bakalım alarm kurdum 3 saat sonraya 15 saniye kadar da olur heveslenir misin lütfen silik milikk bişey varKızlar eve geldim boşlukta gibiyim moralim bozuk ama cok silik çünkü bir de erken gebelik testi ya
Kız çok erken değil mi daha benim 4 temmuzdu geç yumurtladım 9 temmuza denk gelcek ben yapmadım daha misalKızlar ya Bat 12 temmuz. Erken test dayanamayıp yaptım, zaten umudum yokta, negatif tabikiolsa inceden bi çizgi filan hayalet bişiler çıkardı dımı? Çok mu acele ettim ya
İnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinKızlar benim ikinci ay denemem gecen ay reglime 5 gün kala 1.20 cıkmıstı beklefim sevindim yükselir kesin die ama regli oldum mlsf inş sizinkiler yükselir bende bu ay bekliyorum bakalım
Kuzum geç döllenme olabilir hem emin ol kasette çıkmayabilirdi çünkü erken testler daha hassa hcg de diye biliyorum içini ferah tut lütfenKızlar eve geldim boşlukta gibiyim moralim bozuk ama cok silik çünkü bir de erken gebelik testi ya
Su içtim salak givi
Su içtim ve burda xok az görünüyor daha koyu yoksa
Sag ol canim ama boşluktayım 3 saat uzayda gibi olurum bu ne biçim bi hismisKuzum geç döllenme olabilir hem emin ol kasette çıkmayabilirdi çünkü erken testler daha hassa hcg de diye biliyorum içini ferah tut lütfen
Benim bile 11 Temmuz beklemeye çalışıyorum zorda olsa idrarda genelde adetten 4-5 gün geçtikten sonra çıkıyoKız çok erken değil mi daha benim 4 temmuzdu geç yumurtladım 9 temmuza denk gelcek ben yapmadım daha misal
Evet biz zaten görüyoruz eşim görmese gitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?