Tarihler neydi beybi senin ? Yumurtlama falan filanEvet biz zaten görüyoruz eşim görmese gitmezdi
Ay erkenden işte valla kargodan sipariş ettiğim testler gelince dayanamadımKız çok erken değil mi daha benim 4 temmuzdu geç yumurtladım 9 temmuza denk gelcek ben yapmadım daha misal
İlk kızımda ben adetten 4 gün önce görmüştüm testte. Bunda da gaza geldim işteBenim bile 11 Temmuz beklemeye çalışıyorum zorda olsa idrarda genelde adetten 4-5 gün geçtikten sonra çıkıyo
Benim bile 11 Temmuz beklemeye çalışıyorum zorda olsa idrarda genelde adetten 4-5 gün geçtikten sonra çıkıyo
Sizin gene yakın ben 1 agustosu nasıl beklicem acaba daha cocugu yapmadık bileSag ol canim ama boşluktayım 3 saat uzayda gibi olurum bu ne biçim bi hismis
Valla test yapcaktım su içtim sonra bi yine yapıyım falan dedim elimde şişe vardı kalanınıda dikiverdimAy erkenden işte valla kargodan sipariş ettiğim testler gelince dayanamadım
İlk kızımda ben adetten 4 gün önce görmüştüm testte. Bunda da gaza geldim işte
Canımm inşallah vardır ama bence çok umutlanma, ben de verdiğimde bu tarz bir değer çıkmıştı. Laboratuvarlara göre değişiyor değerler.Dosya da ekleyeyimMart ayında 3 gün gecikmeye rağmen 0 çıkıp şimdi 8 gün öncesi 1,20 umutlanıyorummm
Biraz bilgi versene kuzum fiyat neleri kapsıyor şartlar neler? Ben de araştırıyorum daAy bende bilemedim ama burda okuyup anadolu sigortasının tamamlayıcı sağlık sigortasına basvurdum. Allianz benm ana sigortam normalde ama bana dogum paketini 6 ay hamile kalmama şartıyla veriyorlardı. Anadoluda böyle bir şey yokmuş hemen yaptrdımhamile kalmam lazım ahahah
Gıııııızzzzz hayırlı olsun
İlk idrar bekledigi için daha net cıkarır deneyebilirsim tabi.ınsallah gönlünce olur yükselebılırde düşebılırde ben de yarın kan verecegim bakalım düştümü yükseldimi.bu işin bir de kimyasal gebelık kısmı var bende ondan biraz korkuyorum yasadım çünkü batın gecmesini beklemek iyide ah beklesekBende erken gebelik testi alıp denesem mi :) illa sabah ki ilk idrar olmak zorunda mı bide değilse gideyim iş yerinde yapayım hemen
Zhshshs mantıklı valla. Otokontrol şart. Sonra hüsran oluyor resmenValla test yapcaktım su içtim sonra bi yine yapıyım falan dedim elimde şişe vardı kalanınıda dikiverdimyapamayım diye sizde öyle yapın
Her an morali bozulabilen hali yapmışlar ya resmennn. Testte pozitif görüp morali bozulabilenKızlar eve geldim boşlukta gibiyim moralim bozuk ama cok silik çünkü bir de erken gebelik testi ya
Labda calısıyorsun iş arkadasların mı takip ediyor anlayamadım ama .şimdi gördüm testi hayırlı olsun insDi mi=) herkes takip ediyor ya labta çalışıyorum yoksa
Yoksa içim içimi kemiriyo yok memem şişti acımıyo yok canım tatlı istiyo yok bilmem ne oldu kafamda karıştı bi galiba var diyorum 2 dk geçmiyo yok diyorumZhshshs mantıklı valla. Otokontrol şart. Sonra hüsran oluyor resmen
Verdim az önce canim evet bakarlar=)Labda calısıyorsun iş arkadasların mı takip ediyor anlayamadım ama baska bir yerde versen rahatlasan agrılar gebelık belirtisi de olabılr
3.915 TL fiyat cıkardı bana anadolu sigorta hamile kalmak icin beklemene gerek yok ama kendine özel doktor seçemiyorsun. Sadece sgk ile anlaşmalı olan özel hastanelerdeki kadrolu doktora gidebilirsin. 10 muayene+dogum ücretsiz karsılıyor. Testlerde cüzi rakamda oluyormus kuzum. Ama 6 ay bekleyip allianz ile anlasırsam da her şeyimi karsılıyorlar ve normal kendi özel sağlık sigortam allianz ile oldugu icin indirim yapıyorlardı fakat süresini kaçırdım onun artık malesef. Şimdi anadolu sigortayı yaptırıp medicanaya mı gitsem diye düsünüyorım. Yada kendi özel doktoruma gidip sadece dogum ve test parası ödeyecegim. Bize yardımcı oluyor zaten faturalandırırken hamilelik falan yazmayacakCanımm inşallah vardır ama bence çok umutlanma, ben de verdiğimde bu tarz bir değer çıkmıştı. Laboratuvarlara göre değişiyor değerler.
Biraz bilgi versene kuzum fiyat neleri kapsıyor şartlar neler? Ben de araştırıyorum da
Gıııııızzzzz hayırlı olsunçizgi var ama en son C charlottes ta böyle bir çizgi görmüştü erken gebelik testleri bazen böyle kötü şeyler yapabiliyor. Biraz önce çıksın kan sonucu
Hadi ya sonra negatif çıktı normal de var onu da yapacamCanımm inşallah vardır ama bence çok umutlanma, ben de verdiğimde bu tarz bir değer çıkmıştı. Laboratuvarlara göre değişiyor değerler.
Biraz bilgi versene kuzum fiyat neleri kapsıyor şartlar neler? Ben de araştırıyorum da
Gıııııızzzzz hayırlı olsunçizgi var ama en son C charlottes ta böyle bir çizgi görmüştü erken gebelik testleri bazen böyle kötü şeyler yapabiliyor. Biraz önce çıksın kan sonucu
Ay çok heycanlııııVerdim az önce canim evet bakarlar=)
Tamam canim randevuyu iptal ettim 19 20 temmuz diye bulabilirsem gidicem devlete en azından bu testler için gidiyim diyorum özele mi anca gebelikte doğumda öyle işteErken olur 16sından once yaptirma test
Saçmala bunda çıkmaz tabikisiiiiiYok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?