Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız çok erken değil mi daha benim 4 temmuzdu geç yumurtladım 9 temmuza denk gelcek ben yapmadım daha misal
Ay erkenden işte valla kargodan sipariş ettiğim testler gelince dayanamadım
Benim bile 11 Temmuz beklemeye çalışıyorum zorda olsa idrarda genelde adetten 4-5 gün geçtikten sonra çıkıyo
İlk kızımda ben adetten 4 gün önce görmüştüm testte. Bunda da gaza geldim işte

Ay erkenden işte valla kargodan sipariş ettiğim testler gelince dayanamadım

İlk kızımda ben adetten 4 gün önce görmüştüm testte. Bunda da gaza geldim işte
Valla test yapcaktım su içtim sonra bi yine yapıyım falan dedim elimde şişe vardı kalanınıda dikiverdim yapamayım diye sizde öyle yapın

Dosya da ekleyeyim Mart ayında 3 gün gecikmeye rağmen 0 çıkıp şimdi 8 gün öncesi 1,20 umutlanıyorummm
Canımm inşallah vardır ama bence çok umutlanma, ben de verdiğimde bu tarz bir değer çıkmıştı. Laboratuvarlara göre değişiyor değerler.
Biraz bilgi versene kuzum fiyat neleri kapsıyor şartlar neler? Ben de araştırıyorum da
Kızlar takvimim Z zahrada yla ayni=))))
Gıııııızzzzz hayırlı olsun çizgi var ama en son C charlottes ta böyle bir çizgi görmüştü erken gebelik testleri bazen böyle kötü şeyler yapabiliyor. Biraz önce çıksın kan sonucu

Bende erken gebelik testi alıp denesem mi :) illa sabah ki ilk idrar olmak zorunda mı bide değilse gideyim iş yerinde yapayım hemen
İlk idrar bekledigi için daha net cıkarır deneyebilirsim tabi.ınsallah gönlünce olur yükselebılırde düşebılırde ben de yarın kan verecegim bakalım düştümü yükseldimi.bu işin bir de kimyasal gebelık kısmı var bende ondan biraz korkuyorum yasadım çünkü batın gecmesini beklemek iyide ah beklesek bende erkenden yaptım

3.915 TL fiyat cıkardı bana anadolu sigorta hamile kalmak icin beklemene gerek yok ama kendine özel doktor seçemiyorsun. Sadece sgk ile anlaşmalı olan özel hastanelerdeki kadrolu doktora gidebilirsin. 10 muayene+dogum ücretsiz karsılıyor. Testlerde cüzi rakamda oluyormus kuzum. Ama 6 ay bekleyip allianz ile anlasırsam da her şeyimi karsılıyorlar ve normal kendi özel sağlık sigortam allianz ile oldugu icin indirim yapıyorlardı fakat süresini kaçırdım onun artık malesef. Şimdi anadolu sigortayı yaptırıp medicanaya mı gitsem diye düsünüyorım. Yada kendi özel doktoruma gidip sadece dogum ve test parası ödeyecegim. Bize yardımcı oluyor zaten faturalandırırken hamilelik falan yazmayacak

Hadi ya sonra negatif çıktı normal de var onu da yapacam

Erken olur 16sından once yaptirma test
Tamam canim randevuyu iptal ettim 19 20 temmuz diye bulabilirsem gidicem devlete en azından bu testler için gidiyim diyorum özele mi anca gebelikte doğumda öyle işte

Yok galiba

Eklentiler

• 20210705_174422.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…