Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoksa içim içimi kemiriyo yok memem şişti acımıyo yok canım tatlı istiyo yok bilmem ne oldu kafamda karıştı bi galiba var diyorum 2 dk geçmiyo yok diyorum
Belirti aramaktan yıldım yeminle. Şimdide içtiğim sigaradan tiksindim. Aha dedim ilk kez oldu kesin bu bi belirti filan.. Delirmeceler :)

Yavru anadolu sigorta ben 4 bine yaptırdım meslek indirimi vardı 3800e geldi hatta 1 regl bekleme şartı var hamileyken yaptırma yeter yani anlaşmalı kurumlara bak sana uyuyorsa her şeyi karşılıyorr

Tamam canim randevuyu iptal ettim 19 20 temmuz diye bulabilirsem gidicem devlete en azından bu testler için gidiyim diyorum özele mi anca gebelikte doğumda öyle işte
Bekleyebilirsen devlette hallet boşuna para verme ben kan sulandirici igne kullanmam gerektigi icin bekleme şansim olmuyo yoksa devlet hastanesinde hallederdim bi cok şeyi

Yavru anadolu sigorta ben 4 bine yaptırdım meslek indirimi vardı 3800e geldi hatta 1 regl bekleme şartı var hamileyken yaptırma yeter yani anlaşmalı kurumlara bak sana uyuyorsa her şeyi karşılıyorr
Teşekkür ederim canım araştırıcam

Hangi şehirdesinn
Ben Kahramanmaraştayım. Burada doğru düzgün kaliteli özel hastane yok açıkçası o yüzden ağalık sigortası işime yarar mı çok emin değildim. Gaziantep buraya yakın orada iyi hastaneler var, kafamda var bir şeyler bakalım inş bebiş gelir de

Kızlar ya Bat 12 temmuz. Erken test dayanamayıp yaptım, zaten umudum yokta, negatif tabiki olsa inceden bi çizgi filan hayalet bişiler çıkardı dımı? Çok mu acele ettim ya
Benim de 13-14 temmuz olacah herhalde, pik sonrası 14 gün sayılıyorsa, bugğn ben de yaptım. Kuruma çizgisini görüp kendimi avuttum ama çok erken tabii, en azından persembe, cuma yapmalıyız. Ah biz erkenciler hiç belirtin var mı? Bende vücut ısısı yüksek sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…