Belirti aramaktan yıldım yeminle. Şimdide içtiğim sigaradan tiksindim. Aha dedim ilk kez olduYoksa içim içimi kemiriyo yok memem şişti acımıyo yok canım tatlı istiyo yok bilmem ne oldu kafamda karıştı bi galiba var diyorum 2 dk geçmiyo yok diyorum
Ama adet günüm cikmicak ne zaman cikacakSaçmala bunda çıkmaz tabikisiiiiierkende incecik çıkmış boş yere strese sokma kendini vaaarrrrr
Yavru anadolu sigorta ben 4 bine yaptırdım meslek indirimi vardı 3800e geldi hatta 1 regl bekleme şartı var hamileyken yaptırma yeter yani anlaşmalı kurumlara bak sana uyuyorsa her şeyi karşılıyorrCanımm inşallah vardır ama bence çok umutlanma, ben de verdiğimde bu tarz bir değer çıkmıştı. Laboratuvarlara göre değişiyor değerler.
Biraz bilgi versene kuzum fiyat neleri kapsıyor şartlar neler? Ben de araştırıyorum da
Gıııııızzzzz hayırlı olsunçizgi var ama en son @charlottes ta böyle bir çizgi görmüştü erken gebelik testleri bazen böyle kötü şeyler yapabiliyor. Biraz önce çıksın kan sonucu
Bekleyebilirsen devlette hallet boşuna para verme ben kan sulandirici igne kullanmam gerektigi icin bekleme şansim olmuyo yoksa devlet hastanesinde hallederdim bi cok şeyiTamam canim randevuyu iptal ettim 19 20 temmuz diye bulabilirsem gidicem devlete en azından bu testler için gidiyim diyorum özele mi anca gebelikte doğumda öyle işte
Halı değil yolluk oldu bu moral bozukluğuyla valla dövcem artıkHer an morali bozulabilen hali yapmışlar ya resmennn. Testte pozitif görüp morali bozulabilenbi dur biii kan sonucu gelsin bence daha yenii
Teşekkür ederim canım araştırıcamYavru anadolu sigorta ben 4 bine yaptırdım meslek indirimi vardı 3800e geldi hatta 1 regl bekleme şartı var hamileyken yaptırma yeter yani anlaşmalı kurumlara bak sana uyuyorsa her şeyi karşılıyorr
Hangi şehirdesinnTeşekkür ederim canım araştırıcam
Ahahahahah al sana negatifHalı değil yolluk oldu bu moral bozukluğuyla valla dövcem artık
Ben Kahramanmaraştayım. Burada doğru düzgün kaliteli özel hastane yok açıkçası o yüzden ağalık sigortası işime yarar mı çok emin değildim. Gaziantep buraya yakın orada iyi hastaneler var, kafamda var bir şeyler bakalım inş bebiş gelir deHangi şehirdesinn
Benim de 13-14 temmuz olacah herhalde, pik sonrası 14 gün sayılıyorsa, bugğn ben de yaptım. Kuruma çizgisini görüp kendimi avuttumKızlar ya Bat 12 temmuz. Erken test dayanamayıp yaptım, zaten umudum yokta, negatif tabikiolsa inceden bi çizgi filan hayalet bişiler çıkardı dımı? Çok mu acele ettim ya
Ay pardon yanlış yazmışım 9 temmuzCanim beklenen adet tarihini yazıyoruz geçmişi değil
Amin inşallah çok teşekkür Allahım sagsaglim kucağıma almayı nasip etsin , isteyen her annenin de kucağını boş bırakmasın rabbim inşallahHayırlı Olsun gözünüzaydınAllah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun
Sag ol canim beklemeye gecem catlicqmBak sana negatif bir predictor testi atayım da için rahat etsinEki Görüntüle 2883016
Var ama baya çizgi bu. Şu firmalar da bu testleri daha düzgün yapiverse olmaz yaniIste böyle koyulasmamista eve gelene kadar
Olabilir neden olmasınBelirti aramaktan yıldım yeminle. Şimdide içtiğim sigaradan tiksindim. Aha dedim ilk kez oldukesin bu bi belirti filan.. Delirmeceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?