Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaan ben kullanmadım da ne oldu, şimdi de prezervatif kullandığın için yumurtalık tembelleşir diyorlar. Hayır ne alaka yani gerçekten anlayamıyorum

Slm kızlar. Bende elendim bat günüm den 3 gün önce oldum. Bu ay çok ilginç bi adet dönemi geçiriyorum sabahtan beri ilk kocaman bi parça beyazımsı ve pembe bi akıntı desem değil et parçası gibi çok değişikti. Bikaç saat sürdü. Daha bu saat yeni açıldım. Allah isteyen herkese nasip eder. Bidaki ayda biz elenenlere eder

Amaaan ben kullanmadım da ne oldu, şimdi de prezervatif kullandığın için yumurtalık tembelleşir diyorlar. Hayır ne alaka yani gerçekten anlayamıyorum
Oha o zaman evlenmediğin zamanlarda da tembelleşir?? Ya da geri boşalmada öyle etki eder

O değil de benim sasmaz niye olmadı

Kiz bende de parçası minicik şeyler var devamı yok

Tamam canım normal o zaman benim 6 gün sürüyor adet bide benim 13 gün yumurtlama oldu ama çatlama 16si. Uzun sürünce yumurtlama adette gecikiyor 1 2 gün sürünce hemen geliyo adet
Hmm evet ondan kaynaklanıyor o zaman

Oha o zaman evlenmediğin zamanlarda da tembelleşir?? Ya da geri boşalmada öyle etki eder
Yani evlenip korununca yumurtalık tembelleşir diyor yaşlılar ben anlamadım bekar bir kadınla evli olup korunan kadın arasındaki fark nedir

Kızlar yarın bat günüm, bugün kaset test yaptım negatif. Akşam üzeri sulu kahve akıntı geldi sonra kesildi. Bel ağrım göğüs ağrım devam ediyor. Yerleşme kanaması mı acaba

Devlet hastanesini diyosan randevu al test yaptircan tarihe kadin doğumdan o zaman, aynı gun icinde alirsin sonucu randevu olayı sıkintı biraz biliyosun devlet hastanelerinde istediğin tarihe bulamazsan diye dedim
Alıyorum da regl tarihine henuz açılmadı 19 temmuz ileri tarih ya şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…