- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
PC den hallederim kuzum o zamn becerebilirsem açıcam topik bakalım artık kısmet çıktı mı sonucunTablolardan sag tusta aşağı satır ekle diye diye gidiyorum tabloyu bulacaksın önce ama telden olmuyor asla
Amaaan ben kullanmadım da ne oldu, şimdi de prezervatif kullandığın için yumurtalık tembelleşir diyorlar. Hayır ne alaka yani gerçekten anlayamıyorumBenim allahtan doğum kontrol kullanmamışım diyorum bide ilacın 3 ile 6 ay koruyuculuğu devam etme süresi var diyo tıp ordan bide aklımda acaba hapın koruyuculuğu daha gecmedimi şüphesi olucaktı bide iyi ki kullanmamışım
Oha o zaman evlenmediğin zamanlarda da tembelleşir?? Ya da geri boşalmada öyle etki ederAmaaan ben kullanmadım da ne oldu, şimdi de prezervatif kullandığın için yumurtalık tembelleşir diyorlar. Hayır ne alaka yani gerçekten anlayamıyorum
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahİnş canım rabbim herkese nasip etsin
Su tablo bitsin kaçarak uzaklascamBidahaki ay yazdirmicam tabloyu ad falan belki öyle tutar
Kiz bende de parçası minicik şeyler var devamı yokSlm kızlar. Bende elendim bat günüm den 3 gün önce oldum. Bu ay çok ilginç bi adet dönemi geçiriyorum sabahtan beri ilk kocaman bi parça beyazımsı ve pembe bi akıntı desem değil et parçası gibi çok değişikti. Bikaç saat sürdü. Daha bu saat yeni açıldım. Allah isteyen herkese nasip eder. Bidaki ayda biz elenenlere eder
Canım kaç gün geciktin kaç aydır deniyosunuz. Benim de hiç şaşmazdı korunmayı bırakalı 3 aydır 4-5 gün gecikiyorumO değil de benim sasmaz niye olmadı
Nasıl yani cnm senin test pozitif değilmiydiKiz bende de parçası minicik şeyler var devamı yok
Hmm evet ondan kaynaklanıyor o zamanTamam canım normal o zaman benim 6 gün sürüyor adet bide benim 13 gün yumurtlama oldu ama çatlama 16si. Uzun sürünce yumurtlama adette gecikiyor 1 2 gün sürünce hemen geliyo adet
Yani evlenip korununca yumurtalık tembelleşir diyor yaşlılar ben anlamadım bekar bir kadınla evli olup korunan kadın arasındaki fark nedirOha o zaman evlenmediğin zamanlarda da tembelleşir?? Ya da geri boşalmada öyle etki eder
Alıyorum da regl tarihine henuz açılmadı 19 temmuz ileri tarih ya şuanDevlet hastanesini diyosan randevu al test yaptircan tarihe kadin doğumdan o zaman, aynı gun icinde alirsin sonucu randevu olayı sıkintı biraz biliyosun devlet hastanelerinde istediğin tarihe bulamazsan diye dedim
O zaman erken evlenmek gerek demektir bu 20Lerin başındaYani evlenip korununca yumurtalık tembelleşir diyor yaşlılar ben anlamadım bekar bir kadınla evli olup korunan kadın arasındaki fark nedir
Benim hiç geçmedi bugün regl günüm 1 damla gelmiş gelir heralde insallahCanım kaç gün geciktin kaç aydır deniyosunuz. Benim de hiç şaşmazdı korunmayı bırakalı 3 aydır 4-5 gün gecikiyorum
Anladım canım regl ise sökülür inşallah bi an önce tabi. Olamamak da çok kötü.Benim hiç geçmedi bugün regl günüm 1 damla gelmiş gelir heralde insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?