Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar aranizda ebru ceylanin dogurganlik masajini yapan var mi? 2 gundur yapiyorum ama bugun yaptim 1 saat sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi hala da agriyo basina gelen var mi durmali miyim

Kizlar aranizda ebru ceylanin dogurganlik masajini yapan var mi? 2 gundur yapiyorum ama bugun yaptim 1 saat sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi hala da agriyo basina gelen var mi durmali miyim
Canım çok bastırmadan yapmak lazım arsoney di sanırım bağırsaklarına Zarar vermişti hafif hafif yaptım bn bi ağrı olmadı dikkat et

Canım çok bastırmadan yapmak lazım arsoney di sanırım bağırsaklarına Zarar vermişti hafif hafif yaptım bn bi ağrı olmadı dikkat et
Tamamdir cok tesekkurler yarinda hafif yapayim devam ederse keserim

Iyi aksamlar kızlar herkesi düzenledim ekledim eksik varsa beni etiketleyip bilgi veriniz

Bu ay yumurtlamayınca yaptım 2 gün sonrada yumurtladım belki denk geldi bilemiyorum ama bendede oluyordu bastırma kuzum fazla

Z zahrada M moreandmore L Larissa kızlar ben hala adet olmadım wc ye gittim ped takmıştım 1 damla kahve bisi var sabahta vardi ama 1 damla şimdide peçeteye kahve kahve geldi 2 damla benim adette kırmızı gelirdi=/ noluyorki

Ben senden umudu kesemiyorum ya içimde sanki gebesin gibi öyle ya da böyle değer senin bence ufak değil anlamadım bak değerleri ss ledim sen daha iyi anlarsın

Hatta tam olarak 20 Ocak ta yaptırmışım şubatta değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…