Yas nedir acaba?Hali beni de listeye ekler misin aranıza katılmak isterim bat 23 temmuz ovülasyon ile takipteyim 4. Ayda
Anladım canım ilerki gunlerde ararsın artik insallah denk gelir regl tarihineAlıyorum da regl tarihine henuz açılmadı 19 temmuz ileri tarih ya şuan
28 canım yazmayı unutmuşum kusura bakmaYas nedir acaba?
Canım çok bastırmadan yapmak lazım arsoney di sanırım bağırsaklarına Zarar vermişti hafif hafif yaptım bn bi ağrı olmadı dikkat etKizlar aranizda ebru ceylanin dogurganlik masajini yapan var mi? 2 gundur yapiyorum ama bugun yaptim 1 saat sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi hala da agriyo basina gelen var mi durmali miyim
Tamamdir cok tesekkurler yarinda hafif yapayim devam ederse keserimCanım çok bastırmadan yapmak lazım arsoney di sanırım bağırsaklarına Zarar vermişti hafif hafif yaptım bn bi ağrı olmadı dikkat et
Aynen cnm öncelik sağlıkTamamdir cok tesekkurler yarinda hafif yapayim devam ederse keserim
1.gunu olmaz dimi 2 3.gunu gitmek lazım regl ikenAnladım canım ilerki gunlerde ararsın artik insallah denk gelir regl tarihine
Yaş bat deneme süresi yazarsan misinCanım benide ekleyebilirmisin listeye
Kuzu sen kimyasal oldun bak şimdi ben enabızdan baktım kadın doğumda hormonlara baktırmak için kan verince betada bakmışlar 0.25 çıkmış şubattaKiz bende de parçası minicik şeyler var devamı yok
Sen yenisin diyelimValla 2. Çizgiyi göremeyen bir benmiyim acaba kızlar.
Bu ay yumurtlamayınca yaptım 2 gün sonrada yumurtladım belki denk geldi bilemiyorum ama bendede oluyordu bastırma kuzum fazlaKizlar aranizda ebru ceylanin dogurganlik masajini yapan var mi? 2 gundur yapiyorum ama bugun yaptim 1 saat sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi hala da agriyo basina gelen var mi durmali miyim
Buyutucem diye abarttim galiba gaza geldimBu ay yumurtlamayınca yaptım 2 gün sonrada yumurtladım belki denk geldi bilemiyorum ama bendede oluyordu bastırma kuzum fazla
Yok aslında yeni denemez ama gözlerde mi bozukluk var acaba diye düşündüm şimdi canımSen yenisin diyelim
Ama işe yarıyo valla 15 sağ 15 sol diyosu ben allah ne verdiyse aklıma geldikce yaptım 2 gündede piki görsüm zahmet oldu ama masajın hatrına falan artık geldiBuyutucem diye abarttim galiba gaza geldimtamamdir hafif hafif takiliyoruz artik
Kendi kendinize doktora sormadan birşeyler yapmayın benceTamamdir cok tesekkurler yarinda hafif yapayim devam ederse keserim
+1Bidahaki ay yazdirmicam tabloyu ad falan belki öyle tutar
Ben senden umudu kesemiyorum ya içimde sanki gebesin gibi öyle ya da böyle değer senin bence ufak değil anlamadım bak değerleri ss ledim sen daha iyi anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?