Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal olduğunu bilsem keşke en azından hamile kalabiliyorum derimde hayirlisi olsun sag olun valla çok tatlisisiniz
ya kim kimyasal olmadığüını kanıtlayabilir ki kimyasal işte kimyasallll bak bu ay kendini kimyasala inandırırsan öteki denemede oluyo ben öyle yaptım eşime hatta her sancıda bak bak bakk nasıl da düşüyo diyordum :d
Kızlar bende yazlıktayım komşu teyzeye gittik ne derse beğenirsiniz yok mu bebiş demez mi artık bende katıldım bebek yok mu diye soru soran teyzelerin maruz kalanları kervanına
sende varsa fazla alayım deseydin susardı hemen
Buyutucem diye abarttim galiba gaza geldim tamamdir hafif hafif takiliyoruz artik
yumurtan ağzından çıkacak büyüye büyüye

valla aşırı umut vermek istemem ama daha ilk üye olduğumda bir grup vardı takip ettiğim orda kızcağız battan 5 gün önce test yapıyor kan veriyor negatif bat günü negatif battan tam 5 güün sonra pozitif görüyor kanda düşün yaramaz bir çocuk çıkmış onunki şu kan revan sökülene kadar her şey olabilir heer şeyyy

Şu dünyada en çok tek ilişkiyle hamile kalanlara çok şaşırıyorum
Bnde şaşırıyodum .kızımda 3. Ayda olmuştu. 2 ay ovulasyonla takip etmiştim . Bunda hiç aklimizda yoktubu ay olur diye. Dünyada yiyecek ekmeği varsa geliyor demekki

Ahanda yine umutlar yine ben

Ama işe yarıyo valla 15 sağ 15 sol diyosu ben allah ne verdiyse aklıma geldikce yaptım 2 gündede piki görsüm zahmet oldu ama masajın hatrına falan artık geldi
Hadi yaa ay ben o kadar etkili oldugundan supheliydim ilk defa ovulasyonda kullaniyorum takip edicem bakalim neler oluyorrr

Cidden yumurtlicam galiba

Ben bi ultrasyona baktirim sabahta olmazsa en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…