ya kim kimyasal olmadığüını kanıtlayabilir ki kimyasal işte kimyasallll bak bu ay kendini kimyasala inandırırsan öteki denemede oluyo ben öyle yaptım eşime hatta her sancıda bak bak bakk nasıl da düşüyo diyordumKimyasal olduğunu bilsem keşke en azından hamile kalabiliyorum derimde hayirlisi olsun sag olun valla çok tatlisisiniz
sende varsa fazla alayım deseydin susardı hemenKızlar bende yazlıktayım komşu teyzeye gittik ne derse beğenirsiniz yok mu bebiş demez miartık bende katıldım bebek yok mu diye soru soran teyzelerin maruz kalanları kervanına
yumurtan ağzından çıkacak büyüye büyüyeBuyutucem diye abarttim galiba gaza geldimtamamdir hafif hafif takiliyoruz artik
Aynen canım ya daha biz yokuz daha listede.unuttular sanırımListe ne zaman yenilenir kızlar Özlem arkadaşımla ben yokuz daha da
Canım ben sabah yazdım ama girmedin galibaHali beni de listeye ekler misin aranıza katılmak isterim bat 23 temmuz ovülasyon ile takipteyim 4. Ayda
valla aşırı umut vermek istemem ama daha ilk üye olduğumda bir grup vardı takip ettiğim orda kızcağız battan 5 gün önce test yapıyor kan veriyor negatif bat günü negatif battan tam 5 güün sonra pozitif görüyor kanda düşün yaramaz bir çocuk çıkmış onunki şu kan revan sökülene kadar her şey olabilir heer şeyyyZ zahrada M moreandmore @larissa123 kızlar ben hala adet olmadım wc ye gittim ped takmıştım 1 damla kahve bisi var sabahta vardi ama 1 damla şimdide peçeteye kahve kahve geldi 2 damla benim adette kırmızı gelirdi=/ noluyorki
Şu dünyada en çok tek ilişkiyle hamile kalanlara çok şaşırıyorum
durun kız hali yapıyor iştee morali bozuk moral verelim azzz ekler muhakkakkkAynen canım ya daha biz yokuz daha listede.unuttular sanırım
Ahanda yine umutlar yine benvalla aşırı umut vermek istemem ama daha ilk üye olduğumda bir grup vardı takip ettiğim orda kızcağız battan 5 gün önce test yapıyor kan veriyor negatif bat günü negatif battan tam 5 güün sonra pozitif görüyor kanda düşün yaramaz bir çocuk çıkmış onunki şu kan revan sökülene kadar her şey olabilir heer şeyyy
Hadi yaa ay ben o kadar etkili oldugundan supheliydimAma işe yarıyo valla 15 sağ 15 sol diyosu ben allah ne verdiyse aklıma geldikce yaptım 2 gündede piki görsüm zahmet oldu ama masajın hatrına falan artık geldi
Ne oldu hali ye ben o konuyu kaçırdım sanırımdurun kız hali yapıyor iştee morali bozuk moral verelim azzz ekler muhakkakkk
Yarin.aksam eklerim canimCanım benide eklermisin bat 31 temmuz yaş 29 deneme 2.ay
Ekledim bi kerem=)durun kız hali yapıyor iştee morali bozuk moral verelim azzz ekler muhakkakkk
Cidden yumurtlicam galibaya kim kimyasal olmadığüını kanıtlayabilir ki kimyasal işte kimyasallll bak bu ay kendini kimyasala inandırırsan öteki denemede oluyo ben öyle yaptım eşime hatta her sancıda bak bak bakk nasıl da düşüyo diyordum:d
sende varsa fazla alayım deseydin susardı hemen
yumurtan ağzından çıkacak büyüye büyüye
Kiz ekledim ya görmüyoruz mu=)Aynen canım ya daha biz yokuz daha listede.unuttular sanırım
E bana değeri de söylemedi e nabiza düşmüyor bir türlü 2 nin altı zaten düşük dedi yolladiBen senden umudu kesemiyorum ya içimde sanki gebesin gibi öyle ya da böyle değer senin bence ufak değil anlamadım bak değerleri ss ledim sen daha iyi anlarsın
Eki Görüntüle 2883252 Eki Görüntüle 2883253
Hatta tam olarak 20 Ocak ta yaptırmışım şubatta değil
Valla görmedim ya ben.Kiz ekledim ya görmüyoruz mu=)
Bi değişikler ya neyse şimdi yine şey olmasın ben susuyumE bana değeri de söylemedi e nabiza düşmüyor bir türlü q nin altı zaten düşük dedi yolladi
Canım listeyi nasıl görebilirizKiz ekledim ya görmüyoruz mu=)
13 temmuzlarda 2. sıraaValla görmedim ya ben.ben kendimi bu hamilelik olayına çok kapatırdım galiba hep mesajları gözden kaçırmışım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?