Kuzu bence kimyasal ya diyorum ya aynı gün beta yaptırdık bak benim 0.1 den küçük çıktı işte ama senin 2 den düşükmüş. O yüzden anormal oluyor adetin bence
Kanda bu kadar düşükse çıkar mı kiBen bi ultrasyona baktirim sabahta olmazsa en iyisi
1. sayfaya tıkla şeker en başta listeeCanım listeyi nasıl görebiliriz
En 1 . Sayfa en yukarıda =) tarihe göre siraliCanım listeyi nasıl görebiliriz
Beyaz et kese olabılır kimyasal gebelik yani olabılırmıSlm kızlar. Bende elendim bat günüm den 3 gün önce oldum. Bu ay çok ilginç bi adet dönemi geçiriyorum sabahtan beri ilk kocaman bi parça beyazımsı ve pembe bi akıntı desem değil et parçası gibi çok değişikti. Bikaç saat sürdü. Daha bu saat yeni açıldım. Allah isteyen herkese nasip eder. Bidaki ayda biz elenenlere eder
Yok kiz içeriye baksın noluyor sökülecek mi ne bilim bakliyosa baksinKanda bu kadar düşükse çıkar mı ki
yani sonuçta eksi 1 eksi 10dan büyüktür ajsdhakjdhaksjhdjkash öyle düşüncez şu an diğer türlü niye gelmiyo seninkiler çyle değil miAdam diyor negatif ben diyorum hiç mi yok
Teşekkür ederim canım benim.1. sayfaya tıkla şeker en başta listee
Ahahshshsnznshwjsnsnzyani sonuçta eksi 1 eksi 10dan büyüktür ajsdhakjdhaksjhdjkash öyle düşüncez şu an diğer türlü niye gelmiyo seninkiler çyle değil mi
Ben bu 15 olayini anlayamadim yaAma işe yarıyo valla 15 sağ 15 sol diyosu ben allah ne verdiyse aklıma geldikce yaptım 2 gündede piki görsüm zahmet oldu ama masajın hatrına falan artık geldi
Kıyıda köşede demi birşey yok belki goremiyorsundur iyi bak deseydinAdam diyor negatif ben diyorum hiç mi yok
Dedimde icimdenKıyıda köşede demi birşey yok belki goremiyorsundur iyi bak deseydin
15 şer kere yapın demiyo muydu ayBen bu 15 olayini anlayamadim ya
Ne alaka o ayrı yapar ilişkide falanKesin içimde kist mist var
15 defa daire cizmekBen bu 15 olayini anlayamadim ya
Canım çıkmadık candan ümit kesilmez. Bak Bnm kardesimin regli tam 12 gün geçti o zaman çok çok silik girdi erken gebelikte . Ondan önce yaptıkları hep negatif . 12. Günde kan testi 5.85 çıktı . 14. Günde değer 40 larda bişey . Sanırım tam adet olmasi gereken günlerde yumurtlama olmuş . Doktora gittiğinde son adet tarihi e göre 8. Haftaya yaklaşmıştı ama 4+3 çıktı . Bebek tam 3 hafta geriden geldi . Şuan 6.5 aylık hamileYok kiz içeriye baksın noluyor sökülecek mi ne bilim bakliyosa baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?