Beklemedeyim halen normalde bu bi iki gün içinde olmam lazım
15 defa daire cizmek
ooo maşallahhhhh maşallahhhh git bir aynadan bak göz bebeklerin yumurta mı olmuşben bir 60 cizdim bugün yumurtaliklarimin cenazesine beklerim kızlar
15 diyor ama 15 ne anlamadim kiz daireymis ne bileyim bende gelisine yaptım oturdugum yerden15 şer kere yapın demiyo muydu ay
Ahahah kanki bakinca kendimi yumurta olarak görüyorumooo maşallahhhhh maşallahhhh git bir aynadan bak göz bebeklerin yumurta mı olmuş
Hmm ne bilim kiz niye olmuyor o zaman bekleyim bari 2 3 günNe alaka o ayrı yapar ilişkide falan
kız ben onu 15 dakika sanmıştım ama yapsam 15 dk boyunca yapardım artık nolurdum bilmiyorum uçan tavuk olurdum heralde15 diyor ama 15 ne anlamadim kiz daireymis ne bileyim bende gelisine yaptım oturdugum yerden
Aahahahaha hiç güleceğim yoktuAhahah kanki bakinca kendimi yumurta olarak görüyorum
Ay hadi insallah çünkü wcde gene sildikce gelen minnacık kahve şeyler var sadece pedde 1 damla olmuş kahve lekeCanım çıkmadık candan ümit kesilmez. Bak Bnm kardesimin regli tam 12 gün geçti o zaman çok çok silik girdi erken gebelikte . Ondan önce yaptıkları hep negatif . 12. Günde kan testi 5.85 çıktı . 14. Günde değer 40 larda bişey . Sanırım tam adet olmasi gereken günlerde yumurtlama olmuş . Doktora gittiğinde son adet tarihi e göre 8. Haftaya yaklaşmıştı ama 4+3 çıktı . Bebek tam 3 hafta geriden geldi . Şuan 6.5 aylık hamile
Öyleymiş gerçekten eskiden hamile kalmak isteyince korunmadan direkt oluyor sanıyordum. Hayatta bunu da öğrendim işteBnde şaşırıyodum .kızımda 3. Ayda olmuştu. 2 ay ovulasyonla takip etmiştim . Bunda hiç aklimizda yoktubu ay olur diye. Dünyada yiyecek ekmeği varsa geliyor demekki
Niye içine atıyon bacım dışından diyeydin de ona dert olup iyi bakaydıDedimde icimden
Ay 15 dakika yapsan yumurtalarin burdan fizana kadar dizilirdi kiz ahahahahkız ben onu 15 dakika sanmıştım ama yapsam 15 dk boyunca yapardım artık nolurdum bilmiyorum uçan tavuk olurdum heralde
Anam bi kalabalık o da napsin attı başından beni tabi negatif işte napak der gibi=)Niye içine atıyon bacım dışından diyeydin de ona dert olup iyi bakaydı
Ben hiç göremem göremiyorum yine=)Eee kızlar adetime 3 gün var test yaptım benimde testin falına bakın bakalim var mı yok mu erken mi değil mi?
Bu testin c cizgisinin yarisina ne oldu boyleEee kızlar adetime 3 gün var test yaptım benimde testin falına bakın bakalim var mı yok mu erken mi değil mi?
Testi kırarken tahriş olduBu testin c cizgisinin yarisina ne oldu boyle
Allah seni yakız ben onu 15 dakika sanmıştım ama yapsam 15 dk boyunca yapardım artık nolurdum bilmiyorum uçan tavuk olurdum heralde
sana bir yol gözüküyor acile doğruEee kızlar adetime 3 gün var test yaptım benimde testin falına bakın bakalim var mı yok mu erken mi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?