Ay korktum dedim buna ne olmus boyleTesti kırarken tahriş oldu
Ne 3 günü kiz sabaha bat gunun=)Bende göremiyorum çaktırma vardır belki
ya mola vereyim diyorum çarşamba vereyim cuma vereyim güzel hobi oldu da eşimi ikna etmem lazım yeni acillere götürmek için sırf merakın gidecek diye niye sürüklüyosun beni diyoAllah seni yakiz ne zaman kan vercen
Ay ben de zor götürdüm o daha da gitmez emin olmadıkça neyse ben kendim bakarım sen düşünya mola vereyim diyorum çarşamba vereyim cuma vereyim güzel hobi oldu da eşimi ikna etmem lazım yeni acillere götürmek için sırf merakın gidecek diye niye sürüklüyosun beni diyo
C cizgisi ünlem olmuş git kan ver diyor sankiEee kızlar adetime 3 gün var test yaptım benimde testin falına bakın bakalim var mı yok mu erken mi değil mi?
He niye bana 6si diyon duzenleyim onu yarin=)Yok kız 8inde bat dur anam sabaha olup belirgin olmazsa kalpten giderim daha 3 gün var ondan net değildir
sana bir yol gözüküyor acile doğrukız kırmızıyı yarım çıkartan bebeği nasıl çıkartcakk
Ay bak onu demeyi unuttum . O yerleşme kanaması da yaşadı . 1 hafta falan sürdü . Doktor ilaç verdi geçti . Bazen iç camasirina bulaşan bazen sadece peceteye gelen kahverengi akıntı oldu .sen regli olmazsan 2 gün sonra tekrar baktır kana bnceAy hadi insallah çünkü wcde gene sildikce gelen minnacık kahve şeyler var sadece pedde 1 damla olmuş kahve leke
Ahahahhaben bir 60 cizdim bugün yumurtaliklarimin cenazesine beklerim kızlar
Hadi ya kolumda bu kan vermelere hiç müsait değil ayda 1 zor veriyorum allahim sen buyuksunAy bak onu demeyi unuttum . O yerleşme kanaması da yaşadı . 1 hafta falan sürdü . Doktor ilaç verdi geçti . Bazen iç camasirina bulaşan bazen sadece peceteye gelen kahverengi akıntı oldu .sen regli olmazsan 2 gün sonra tekrar baktır kana bnce
Şurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibiiEee kızlar adetime 3 gün var test yaptım benimde testin falına bakın bakalim var mı yok mu erken mi değil mi?
Allahim göz değil mercekŞurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibiikızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş bak
ay bu kızın eli uğurlu bir anda bişeyler canlandı artık bende görüyorum kjasdhkjas eski türk filmlerindeki gibiŞurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibiikızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş bak
Banada var gibi geldi sanki ama kuruma da olabilirŞurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibiikızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş bak
Hhahahaha kahkaha attım ya. Testi kırdım da bir miktar ondan mütevelli şey olduŞurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibiikızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş bak
Sabah ogle aksam her iki tarafa 60Ahahahhahemen bi ovu testi cak patlamadan Hafif yaptiysan bisey olmaz bence gunde 60 normal oda soyle sabah oglen aksam olucak sekilde iki tarafada 10ar defa 60 ediyo zaten
O zaman idrar testlerine devamHadi ya kolumda bu kan vermelere hiç müsait değil ayda 1 zor veriyorum allahim sen buyuksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?