Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah seni ya kiz ne zaman kan vercen
ya mola vereyim diyorum çarşamba vereyim cuma vereyim güzel hobi oldu da eşimi ikna etmem lazım yeni acillere götürmek için sırf merakın gidecek diye niye sürüklüyosun beni diyo

ya mola vereyim diyorum çarşamba vereyim cuma vereyim güzel hobi oldu da eşimi ikna etmem lazım yeni acillere götürmek için sırf merakın gidecek diye niye sürüklüyosun beni diyo
Ay ben de zor götürdüm o daha da gitmez emin olmadıkça neyse ben kendim bakarım sen düşün

Ay hadi insallah çünkü wcde gene sildikce gelen minnacık kahve şeyler var sadece pedde 1 damla olmuş kahve leke
Ay bak onu demeyi unuttum . O yerleşme kanaması da yaşadı . 1 hafta falan sürdü . Doktor ilaç verdi geçti . Bazen iç camasirina bulaşan bazen sadece peceteye gelen kahverengi akıntı oldu .sen regli olmazsan 2 gün sonra tekrar baktır kana bnce

ben bir 60 cizdim bugün yumurtaliklarimin cenazesine beklerim kızlar
Ahahahha hemen bi ovu testi cak patlamadan Hafif yaptiysan bisey olmaz bence gunde 60 normal oda soyle sabah oglen aksam olucak sekilde iki tarafada 10ar defa 60 ediyo zaten

Hadi ya kolumda bu kan vermelere hiç müsait değil ayda 1 zor veriyorum allahim sen buyuksun

Eee kızlar adetime 3 gün var test yaptım benimde testin falına bakın bakalim var mı yok mu erken mi değil mi?
Şurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibii kızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş bak

Eklentiler

• 1FC67CBE-8648-4144-BD01-155C4E4C2837.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 53
Şurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibii kızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş bak
ay bu kızın eli uğurlu bir anda bişeyler canlandı artık bende görüyorum kjasdhkjas eski türk filmlerindeki gibi

Ahahahha hemen bi ovu testi cak patlamadan Hafif yaptiysan bisey olmaz bence gunde 60 normal oda soyle sabah oglen aksam olucak sekilde iki tarafada 10ar defa 60 ediyo zaten
Sabah ogle aksam her iki tarafa 60 her yaptigimda baya bir evirdim cevirdim Allah affetsin yarin yapcam test insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…