Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ogle aksam her iki tarafa 60 her yaptigimda baya bir evirdim cevirdim Allah affetsin yarin yapcam test insallah
Hay allaaaah birak uflemeyi fisildasan cikar bu gidisle aynen aynen yap bakalim nedir durum

Pik olsa kendimi asarım çünkü eşime tripliyim kirk yilda bir pik görecem degerlendiremezsem varya yakarim bu evi ahahahah ben birakayim en iyisimi zirvede bu işi
o kadar masaja tripli olma lüksün yok bacımcım o pik emek kokuyor masaj kokuyorr değerlendirilecek öyle ya da böyle

Kizlar aranizda ebru ceylanin dogurganlik masajini yapan var mi? 2 gundur yapiyorum ama bugun yaptim 1 saat sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi hala da agriyo basina gelen var mi durmali miyim
Bence dur canım, o videolarda hep acı, agrı hissederseniz bırakın diyordu

Ne kokusu diyo acabaaa ama benim 2 gün önce burnuma regl öncesi gibi kan kokusu geliyodu inş odur
Kızlar merhaba saçmasapan demicekseniz bişi sorabilir miyim. 30 günde bir döngüm bu ay ovülasyonda piki yakaladım bir gün sürdü öglen gördüm ertesi öglen silikleşti. Aleleacele 13 14 ü değerlendirebildik15 yani çatlamayı eşimin işinden dolayı değerlendiremedik İnşallah tutar. Normalde adet görürken öncesinde sonrasında ağrı yada belirti veren bi tip değilim zaten 3 gün sürer. Gecen ay ovü. De yakalayamamıştım piki buay yakaladım ayın 3 ü pikti işte 3 gün oldu kasıgımda batma anlık kısa kısa bi ağrı var. Acaba bu tuttuğunun belirtisi olabilir mi Ya çok merak ettim saçma gelecek belki ama ovü ile hamile kalıp hayırlayanlar varsa yazabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 29
Şurda bi şey var ama kuruma çizgisi gibii kızz kör oldum kör kırmızı çizgili şeyin önüne koymuş bi de Sinirden kırmızı çizgiyi yolmuş

acaba adet dönemi yumurtlama olabilir mi ki? hatta bazıları ayda iki kere yumurtluyormuş. o zaman da çift yumurta ikizi oluyormuş.
Forumu hatmedenler kulübü hehehe

valla kuzum benim psikolojim bozuk olduğundan dediğin her belirti olduu böyle zonklama gibi ısırma gibi bıçak batıp çekilmesi gibii karın çevresi kasık oldu ara ara belden başlayan bacaktan dize kadar ağrılarım oldu oluyorr inşallah tuttuğunun belirtisidiiiiir

Canım sende şişkinlik oldu mu? Belirtilerde karnım davul gibi. bir de bat tarühi catlamadan 14 gün sonra mı, pikten mi?

her 3 kişiden 4ü pozitifti bu teste göre ahhaha @mumice23
O negatif çıkan dördüncü benim heralde geçen ayki kimyasalda bile negatif göstermişti kendi cihazda çalışınca görmüştüm ya da ben idrarla calismayi beceremiyor da olabilirim orası ayrı

Kızlar size bir şey anlatcam ama bana çok saçma geldi yinede eskiler daha iyi bilir mi acaba diyorum sonucta yumurtlama ve catlama dışında da cocuk olmuyor diyorlar helede anlatacagim durumda imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…