ayy pardon uykulu mesajın ucunu başını okumamışım. Yazmışsın aynı şeyi zaten :))acaba adet dönemi yumurtlama olabilir mi ki? hatta bazıları ayda iki kere yumurtluyormuş. o zaman da çift yumurta ikizi oluyormuş.
Forumu hatmedenler kulübü hehehe
Üstüne güzelce uyu kfan dinlensin bugün yoruldun sen yüklenme kendineHmm ne bilim kiz niye olmuyor o zaman bekleyim bari 2 3 gün
İki aydır deniyorum ovü. Başkalarında 2-3gün pik oluyor bende iki gün olunca ancak öyle denk geldi değerlendirebildik. Beklemekte zor daha çok var reglimevalla kuzum benim psikolojim bozuk olduğundan dediğin her belirti olduu böyle zonklama gibi ısırma gibi bıçak batıp çekilmesi gibii karın çevresi kasık oldu ara ara belden başlayan bacaktan dize kadar ağrılarım oldu oluyorr inşallah tuttuğunun belirtisidiiiiir
alt karnım şişmişti benim yağ bağlamışım gibi içten de hep şişti hepp su içsem tıkanıyorumCanım sende şişkinlik oldu mu? Belirtilerde karnım davul gibi.bir de bat tarühi catlamadan 14 gün sonra mı, pikten mi?
Aynen yaparken sorun yokta yaptiktan sonra oldu suan kesildi anlamadimBence dur canım, o videolarda hep acı, agrı hissederseniz bırakın diyordu
amiiiin hepimize olsun evet benim çok geç oldu 22. günümde pik gördüm 4. gün akşam çatladı manyak havuç komasına girdim artık yiye yiyee bebikin tutmasını ona bağlıyorum valla ne yalan söyleyeyim bir de yüzüstü pozisyonnİki aydır deniyorum ovü. Başkalarında 2-3gün pik oluyor bende iki gün olunca ancak öyle denk geldi değerlendirebildik. Beklemekte zor daha çok var reglimebelli neşeli birisin. Hamilesin galiba sen isteyen herkese nasip olsun sanada hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun inşallah
Bana dolandırıcı test çizgisi çıktı sen yine iyisinMillete kırmızı çizgi bana kuruma çizgisi ahdhajs adet günümü mü beklicem şimdi
Eskiler hemen adet sonrası gün hamile kalınır derler bizde ona bakılırsa kuzuKızlar size bir şey anlatcam ama bana çok saçma geldi yinede eskiler daha iyi bilir mi acaba diyorum sonucta yumurtlama ve catlama dışında da cocuk olmuyor diyorlar helede anlatacagim durumda imkansiz
Artık farklı eczaneye gitmekten eczane kalmadı bide 3 5 küçük duruyor ama ala ala iyi para ediyor kız Hele de çizgi tek çıkınca
Bende de kahverengi peceteye gelen bişey var fazlası yok salak kalbim umitleniyor hemen ya yerlesmeyse diyeKiz bende de parçası minicik şeyler var devamı yok
Kiz ben anneme dedim olmuyor diye cok iğrenç olacak ama oda dedi adetin 3.yada 4.gunu tam bitmeden deneyin ben oyle hamile kaldim dedi komşumuzun bir kizi var 2.cocuga hamile kalmak istiyordu doktor bir problem yok sende demis ama ne kadar denerse denesin olmamis baya uzulerek anneme anlatmis annemde aynisini söylemiş kiz denemis hamile kalmis sonraEskiler hemen adet sonrası gün hamile kalınır derler bizde ona bakılırsa kuzu
Her gittiğinden en az 2 alıcaksınArtık farklı eczaneye gitmekten eczane kalmadı bide 3 5 küçük duruyor ama ala ala iyi para ediyor kız Hele de çizgi tek çıkınca
evett önce kalan ovulasyonları bitirdim şimdi kalan kasetleri bitiriyorum araya predictor serpiştircemm kese mese çıkana kadarr jaksdhka
Digerlerinden rengi koyu mu 2 temmuzdan sonra biraktin mi testiKizlar regl tarihi 19 temmuz bugün su ovulasyon testini bir deniyim dedim ikinci çizgi neden var acaba çift çizgiyi 1 ve 2 temmuz da görmüştüm
Nasıl yani cnm lh testinde hep olur çizgi bunlarda önemli olan ikisinin de aynı renk olmasıKizlar regl tarihi 19 temmuz bugün su ovulasyon testini bir deniyim dedim ikinci çizgi neden var acaba çift çizgiyi 1 ve 2 temmuz da görmüştüm
3 unde en son boyleydiDigerlerinden rengi koyu mu 2 temmuzdan sonra biraktin mi testi
aşkım vücutta lh hep vaar deniyoor arada dalgalanıyormuş böyle böyle regle yakın olursa bebek oluyomuşKizlar regl tarihi 19 temmuz bugün su ovulasyon testini bir deniyim dedim ikinci çizgi neden var acaba çift çizgiyi 1 ve 2 temmuz da görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?