Yumurtlama bitti ikinci çizgi yine oldu normal mi buNasıl yani cnm lh testinde hep olur çizgi bunlarda önemli olan ikisinin de aynı renk olması
Sıvı alimina dikkat ettin mi birde canim oda etkiliyormus bende de dalgalanmalar oluyorduKızlar böyle
Şu an itibari ile kırmızıları gördüm
Yarın tekrar deniyim mi tekrar koyulması normal mıSıvı alimina dikkat ettin mi birde canim oda etkiliyormus bende de dalgalanmalar oluyordu
Benim için de durum aynı bir anda sevinip bir anda üzüldümOf bütün mesajları bir anda okudum gözlerim yandı
Bence normal çünkü adetine daha cok var canım 2 kerede yumurtlayabilirsin yani belli olmaz zahradanin dedigi gini adete yakin koyuluk görünce gebelik olabiliyormus daha erken seninkine istersen devam et teste sen bilirsinYarın tekrar deniyim mi tekrar koyulması normal mı
Tamam canim yarın tekrar deniycem o zaman anlarım gebelik belirtileri falan daha şimdiden olmaz ben meraktan bir bakiyim demiştim acemiyim ya sormak istedimBence normal çünkü adetine daha cok var canım 2 kerede yumurtlayabilirsin yani belli olmaz zahradanin dedigi gini adete yakin koyuluk görünce gebelik olabiliyormus daha erken seninkine istersen devam et teste sen bilirsin
Yaaaa bebiş var mı ayy ne güzel dur mesajlarına el süreyim de bana da bulaşsınevett önce kalan ovulasyonları bitirdim şimdi kalan kasetleri bitiriyorum araya predictor serpiştircemm kese mese çıkana kadarr jaksdhka
Onu bende duydum adetkende tutar diye ama haram diye de duydum ondan denemedimKiz ben anneme dedim olmuyor diye cok iğrenç olacak ama oda dedi adetin 3.yada 4.gunu tam bitmeden deneyin ben oyle hamile kaldim dedi komşumuzun bir kizi var 2.cocuga hamile kalmak istiyordu doktor bir problem yok sende demis ama ne kadar denerse denesin olmamis baya uzulerek anneme anlatmis annemde aynisini söylemiş kiz denemis hamile kalmis sonratam o sırada adettim denemedim ama kafamda deli sorularda oluşmadı değil
bulaşsın bulaşsınn sizlere bulaşana kadar yapıştım grubun başına asla gitmem jaksdjsad benim yerleşme kanamam olmadı ya herkeste olmuyormuş heralde o veya daha sonra olacakYaaaa bebiş var mı ayy ne güzel dur mesajlarına el süreyim de bana da bulaşsındün de kahverengi yerleşme kanaması gibi lekem geldi ydi bugün çift kesin çıkar diyordum yaaaa
Haram mı ilk defa duydumOnu bende duydum adetkende tutar diye ama haram diye de duydum ondan denemedim
Şahsen benim pimpirikli kocam bunu asla ama asla yapmazHaram mı ilk defa duydumzaten iğrenç geldi banada kizlar deneyen olursa onaylamak icin yazsin ya
ben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim
Haram tabi cnm çok günah regl olunca tüm rahim savunmasız oluyo mikropta kapılabilirHaram mı ilk defa duydumzaten iğrenç geldi banada kizlar deneyen olursa onaylamak icin yazsin ya
Benimde vallaŞahsen benim pimpirikli kocam bunu asla ama asla yapmaz
Bende bu zamana kadar hiç kadın doğuma gitmedim onun için Cuma’ya aldık randevuyu muhteşemden bişi gözükmez ama en azından içim rahatlarben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?