Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar böyle

Eklentiler

• IMG_20210705_233535.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
Nasıl yani cnm lh testinde hep olur çizgi bunlarda önemli olan ikisinin de aynı renk olması
Yumurtlama bitti ikinci çizgi yine oldu normal mi bu

Eklentiler

• IMG_20210705_233535.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar merhabalar, yıllardır adetim 3 4 gün sürüyordu mart ayından beri 1 en fazla 1.5 güne düştü.Bir haftadır inofolik combi kullanmaya başladım adetim 2 tam gün oldu ama hiç sıvı kan gelmedi çok sert siyah kan parçaları geldi dün ve bugün hiç kanama olmadı biraz önce tam yatacakken birden karın ağrım başladı ve normal kanama geldi şaşkınım.Aranızda inofolic kullanan oldu mu? 2 gün kanama gelmedikten sonra tekrar kanama olması biraz korkuttu açıkçası.Bu ilaç regl döngümü düzene mi sokuyor yoksa zarar mı veriyor anlamadım bu şimdi neyin kanaması?

Yarın tekrar deniyim mi tekrar koyulması normal mı
Bence normal çünkü adetine daha cok var canım 2 kerede yumurtlayabilirsin yani belli olmaz zahradanin dedigi gini adete yakin koyuluk görünce gebelik olabiliyormus daha erken seninkine istersen devam et teste sen bilirsin

Bence normal çünkü adetine daha cok var canım 2 kerede yumurtlayabilirsin yani belli olmaz zahradanin dedigi gini adete yakin koyuluk görünce gebelik olabiliyormus daha erken seninkine istersen devam et teste sen bilirsin
Tamam canim yarın tekrar deniycem o zaman anlarım gebelik belirtileri falan daha şimdiden olmaz ben meraktan bir bakiyim demiştim acemiyim ya sormak istedim

evett önce kalan ovulasyonları bitirdim şimdi kalan kasetleri bitiriyorum araya predictor serpiştircemm kese mese çıkana kadarr jaksdhka
Yaaaa bebiş var mı ayy ne güzel dur mesajlarına el süreyim de bana da bulaşsın dün de kahverengi yerleşme kanaması gibi lekem geldi ydi bugün çift kesin çıkar diyordum yaaaa

Onu bende duydum adetkende tutar diye ama haram diye de duydum ondan denemedim

Yaaaa bebiş var mı ayy ne güzel dur mesajlarına el süreyim de bana da bulaşsın dün de kahverengi yerleşme kanaması gibi lekem geldi ydi bugün çift kesin çıkar diyordum yaaaa
bulaşsın bulaşsınn sizlere bulaşana kadar yapıştım grubun başına asla gitmem jaksdjsad benim yerleşme kanamam olmadı ya herkeste olmuyormuş heralde o veya daha sonra olacak

Z zahrada sen ne zaman gideceksin doktora canım Seninle herşeyimiz aynı gidiyo ya şimdi merak ettim
ben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim

ben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim
Bende bu zamana kadar hiç kadın doğuma gitmedim onun için Cuma’ya aldık randevuyu muhteşemden bişi gözükmez ama en azından içim rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…