Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haram tabi cnm çok günah regl olunca tüm rahim savunmasız oluyo mikropta kapılabilir
Bana çok sacmada gelmisti zaten acaba bilen duyan varmi diye yazmak istedim yinede nasipte varsa yumurtlama zamani gayet güzel tutar zaten

ben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim
Benim doktor test yapma kan baktırma kafasında insan dayanamıyor yav

Acaba nasıl bir şey oluyor ki rahim onu içine alıp spermleri etkisiz hale gelmeyecek şekilde mi muhafaza ediyor ya da yumurtalara mı yapışıyor
Hic bilemiyorum yeshll rahim savunmasiz oluyor yazmış bununla alakalı olabilir harammış ama

Of valla adet olunca bir boşvermişlik oluyor bende sonra çalışmalara başlayınca bir stres bir sinir hali neyse zaten bu ay bomboş geçecek köyde bir evde 50 kişi olacaz her odada 3-4 kişi mümkün değil değerlendirmek eşime diyorum annengilin eve mi kaçsak bir günde olsa belki tutar

Bişey diyimmi kaçak göçek olunca biri duycak basılcaz falan derken bebeği unutuyosun tecrübeyle sabittir

Ay kızlar bu ay da benim adet bitmek bilmedi, yarın 8. Gün hala devam hafif akıntı leke olarak. Acaba rahim iyice temizliyor da yer mi açıyor bebeye diye düşünmek istiyorum nerde benim polyanna maskem

Ahahahhaah çok güldüm kanıma giriyorsunuz millet sağa sola dağılınca kocamı atsam mı bir odaya acaba
Anacım yok biz köyde bayram günü ne kaçak göçek işler yaptık, olmadı yokkkkk ama çok heyecanlı oluyor ilk günlerdeki gibi eheh

Ay kızlar bu ay da benim adet bitmek bilmedi, yarın 8. Gün hala devam hafif akıntı leke olarak. Acaba rahim iyice temizliyor da yer mi açıyor bebeye diye düşünmek istiyorum nerde benim polyanna maskem
Valla neden olmasın. Geçen gün kuzenimle konuşuyorduk bu gecikmeler geç bitmeler vs rahim kendini hazırlıyordur yer yapıyordur demişti

Ben geçen ay denedim sonra 3 haftada regl oldum 8 gün sürdü ay hadi inşallah sizi hamile çıkartcam diye nerden ne bulacağımı şaşırdım umut taciri diye polise vermeyin

Valla neden olmasın. Geçen gün kuzenimle konuşuyorduk bu gecikmeler geç bitmeler vs rahim kendini hazırlıyordur yer yapıyordur demişti
Anam ne yermiş valla benim adetim saat şaşmazdı korunmayı bırakır bırakalı saçma sapan oldu. 1 senede yer açamadı hazırlayamadı mı ufacık bebeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…