eşimle gitcem işte pohpohla desin falan diye gidiyorum ajjajaBende bu zamana kadar hiç kadın doğuma gitmedim onun için Cuma’ya aldık randevuyu muhteşemden bişi gözükmez ama en azından içim rahatlar
Bana çok sacmada gelmisti zaten acaba bilen duyan varmi diye yazmak istedim yinede nasipte varsa yumurtlama zamani gayet güzel tutar zatenHaram tabi cnm çok günah regl olunca tüm rahim savunmasız oluyo mikropta kapılabilir
Ben eşimi zor ikna ettimeşimle gitcem işte pohpohla desin falan diye gidiyorum ajjaja
Benim doktor test yapma kan baktırma kafasındaben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim
Acaba nasıl bir şey oluyor ki rahim onu içine alıp spermleri etkisiz hale gelmeyecek şekilde mi muhafaza ediyor ya da yumurtalara mı yapışıyorBenimde vallaben olsam bende asla yapmazdım
Hic bilemiyorum yeshll rahim savunmasiz oluyor yazmış bununla alakalı olabilirAcaba nasıl bir şey oluyor ki rahim onu içine alıp spermleri etkisiz hale gelmeyecek şekilde mi muhafaza ediyor ya da yumurtalara mı yapışıyor
Bana kalsa acilde şırıngaya bağlı yaşarım dk başı baksınlarBenim doktor test yapma kan baktırma kafasındainsan dayanamıyor yav
İnş canımHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Kesinlikle. Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur inşallahHic bilemiyorum yeshll rahim savunmasiz oluyor yazmış bununla alakalı olabilirharammış ama
Bişey diyimmi kaçak göçek olunca biri duycak basılcaz falan derken bebeği unutuyosun tecrübeyle sabittirOf valla adet olunca bir boşvermişlik oluyor bendesonra çalışmalara başlayınca bir stres bir sinir hali neyse zaten bu ay bomboş geçecek köyde bir evde 50 kişi olacaz her odada 3-4 kişi mümkün değil değerlendirmek eşime diyorum annengilin eve mi kaçsak bir günde olsa belki tutar
Ahahahhaah çok güldümBişey diyimmi kaçak göçek olunca biri duycak basılcaz falan derken bebeği unutuyosun tecrübeyle sabittir
Anacım yok biz köyde bayram günü ne kaçak göçek işler yaptık, olmadı yokkkkkAhahahhaah çok güldümkanıma giriyorsunuz millet sağa sola dağılınca kocamı atsam mı bir odaya acaba
Valla neden olmasın. Geçen gün kuzenimle konuşuyorduk bu gecikmeler geç bitmeler vs rahim kendini hazırlıyordur yer yapıyordur demiştiAy kızlar bu ay da benim adet bitmek bilmedi, yarın 8. Gün hala devam hafif akıntı leke olarak. Acaba rahim iyice temizliyor da yer mi açıyor bebeye diye düşünmek istiyorumnerde benim polyanna maskem
Ben geçen ay denedim sonra 3 haftada regl oldum 8 gün sürdü ay hadi inşallah sizi hamile çıkartcam diye nerden ne bulacağımı şaşırdım umut taciri diye polise vermeyinAy kızlar bu ay da benim adet bitmek bilmedi, yarın 8. Gün hala devam hafif akıntı leke olarak. Acaba rahim iyice temizliyor da yer mi açıyor bebeye diye düşünmek istiyorumnerde benim polyanna maskem
Neden olmasın basılsanda ohaaa dersin suç onların adam kocan onlara ne yer zaman farketmez dersinAhahahhaah çok güldümkanıma giriyorsunuz millet sağa sola dağılınca kocamı atsam mı bir odaya acaba
Bu da mı gol değil beeeeAnacım yok biz köyde bayram günü ne kaçak göçek işler yaptık, olmadı yokkkkkama çok heyecanlı oluyor ilk günlerdeki gibi eheh
Anam ne yermiş valla benim adetim saat şaşmazdı korunmayı bırakır bırakalı saçma sapan oldu. 1 senede yer açamadı hazırlayamadı mı ufacık bebeyeValla neden olmasın. Geçen gün kuzenimle konuşuyorduk bu gecikmeler geç bitmeler vs rahim kendini hazırlıyordur yer yapıyordur demişti
Hıııı eltilerim arkamdan gülsün sonraNeden olmasın basılsanda ohaaa dersin suç onların adam kocan onlara ne yer zaman farketmez dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?