Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam ne yermiş valla benim adetim saat şaşmazdı korunmayı bırakır bırakalı saçma sapan oldu. 1 senede yer açamadı hazırlayamadı mı ufacık bebeye
O rahmi bende bi elime geçirirsem zaten fena olacak yapacağı bir yer ya amma uğraştırdı

Ben geçen ay denedim sonra 3 haftada regl oldum 8 gün sürdü ay hadi inşallah sizi hamile çıkartcam diye nerden ne bulacağımı şaşırdım umut taciri diye polise vermeyin
Kızz gel bakam buraya anlat hele nasl sürdü 8 gün yoğun muydu çabuk bir doz umut aşıla bana ahahy

Bende şimdi işten çıktım kızlar off meraktan çatlıcam bilmeyenler için söyleyeyim yine bata 8 kala hastanelik oldum gebelik testi için de kan istedi dr 1,20 çıktı değerim yükselmesi için dua ediyorum ve merakta hat safada. Çünkü Mart ayında adet 3 gün gecikmişti o zaman değerim 0 dı napayım ben sizce

Canım tekrar söylüyorum 1,20 için çok umut bağlıyorsun hayal kırıklığı olacak. %90 bir şey çıkmaz o değerden üzgünüm ama inşallah ufak da bir ihtimal vardır. Senin beklemekten başka yapacak bir şeyin yok. Ama illa için rahat edecekse çarşamba bir daha test ver kesin belli olur.

Yaa çok zalimce oldu bu benimde bi yanım yok diyor bi yanım olduğunu düşünmek istiyo

Kızz gel bakam buraya anlat hele nasl sürdü 8 gün yoğun muydu çabuk bir doz umut aşıla bana ahahy
İlk günler çok yoğundu kalbimi akıtıyolardı sankii sonra ne damlası bitti ne akıntısı 8 gün boyunca artık alerji oldum peddenn kendi kendime kimyasal geçirdiğime inandırdım işte uzun olunca shejddjj sen söyle de ona göre devam edeyim ordan yardırcam aynı olsun dbshsj

Ayy hadi inşallah yarın da gelsin leke bari 8 e tamamlayayım yeri hazır demek, klomen de kullanıyorum iğneyi patlatayım üstüne gelsin bebeler ayyy hadi inşallah haha

Beklemekten başka yapacak bişey yok artık. Çok streslenme çok da kafaya takmamaya çalış emin ol hayırlısı neyse o olacak zaten

Zalimlik bir şey yok canım gerçekler bu. Çok umutlanınca hayal kırıklığı daha büyük olur
Evet ciddi anlamda Martta gecikince aklımda yoktu bide tam bir hayal kırıklığı yaşadım ama forum da benim gibi düşük görüp adet tarihi yaklaştıkça yükselip hamile kalan birisi varmış o yüzden umut doldum İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Ah canım biz neler gördük.. Maalesef umudun sonu yok, adet görüp hamile kaldığını öğrenen de vardı, regl olunca bile inanmak istemedik ama gerçekler her zaman öyle olmuyor. Dediğin gibi inşallah vardır ama sen düşünmeyi bırakıyorsun şimdi zaman gösterecek her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…