- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
O rahmi bende bi elime geçirirsem zaten fena olacakAnam ne yermiş valla benim adetim saat şaşmazdı korunmayı bırakır bırakalı saçma sapan oldu. 1 senede yer açamadı hazırlayamadı mı ufacık bebeye
Kızz gel bakam buraya anlat hele nasl sürdü 8 gün yoğun muydu çabuk bir doz umut aşıla bana ahahyBen geçen ay denedim sonra 3 haftada regl oldum 8 gün sürdü ay hadi inşallah sizi hamile çıkartcam diye nerden ne bulacağımı şaşırdım umut taciri diye polise vermeyin
Canım tekrar söylüyorum 1,20 için çok umut bağlıyorsun hayal kırıklığı olacak. %90 bir şey çıkmaz o değerden üzgünüm amaBende şimdi işten çıktım kızlar off meraktan çatlıcam bilmeyenler için söyleyeyim yine bata 8 kala hastanelik oldum gebelik testi için de kan istedi dr 1,20 çıktı değerim yükselmesi için dua ediyorum ve merakta hat safada. Çünkü Mart ayında adet 3 gün gecikmişti o zaman değerim 0 dı napayım ben sizce
Eh sen bilirsin sonra pişman olma benden söylemesiHıııı eltilerim arkamdan gülsün sonra
Yaa çok zalimce oldu buCanım tekrar söylüyorum 1,20 için çok umut bağlıyorsun hayal kırıklığı olacak. %90 bir şey çıkmaz o değerden üzgünüm amainşallah ufak da bir ihtimal vardır. Senin beklemekten başka yapacak bir şeyin yok. Ama illa için rahat edecekse çarşamba bir daha test ver kesin belli olur.
İlk günler çok yoğundu kalbimi akıtıyolardı sankii sonra ne damlası bitti ne akıntısı 8 gün boyunca artık alerji oldum peddenn kendi kendime kimyasal geçirdiğime inandırdım işte uzun olunca shejddjj sen söyle de ona göre devam edeyim ordan yardırcam aynı olsun dbshsjKızz gel bakam buraya anlat hele nasl sürdü 8 gün yoğun muydu çabuk bir doz umut aşıla bana ahahy
Ayy hadi inşallah yarın da gelsin leke bari 8 e tamamlayayımİlk günler çok yoğundu kalbimi akıtıyolardı sankii sonra ne damlası bitti ne akıntısı 8 gün boyunca artık alerji oldum peddenn kendi kendime kimyasal geçirdiğime inandırdım işte uzun olunca shejddjj sen söyle de ona göre devam edeyim ordan yardırcam aynı olsun dbshsj
Beklemekten başka yapacak bişey yok artık. Çok streslenme çok da kafaya takmamaya çalış emin ol hayırlısı neyse o olacak zatenBende şimdi işten çıktım kızlar off meraktan çatlıcam bilmeyenler için söyleyeyim yine bata 8 kala hastanelik oldum gebelik testi için de kan istedi dr 1,20 çıktı değerim yükselmesi için dua ediyorum ve merakta hat safada. Çünkü Mart ayında adet 3 gün gecikmişti o zaman değerim 0 dı napayım ben sizce
Haklısın bitanem zaten bi takmasak hepimiz gebeyizBeklemekten başka yapacak bişey yok artık. Çok streslenme çok da kafaya takmamaya çalış emin ol hayırlısı neyse o olacak zaten
Zalimlik bir şey yok canım gerçekler bu. Çok umutlanınca hayal kırıklığı daha büyük olurYaa çok zalimce oldu bubenimde bi yanım yok diyor bi yanım olduğunu düşünmek istiyo
Evet ciddi anlamda Martta gecikince aklımda yoktu bide tam bir hayal kırıklığı yaşadım ama forum da benim gibi düşük görüp adet tarihi yaklaştıkça yükselip hamile kalan birisi varmış o yüzden umut doldum İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaZalimlik bir şey yok canım gerçekler bu. Çok umutlanınca hayal kırıklığı daha büyük olur
Yaş 36 deneme suresi 2 ay,bat 18 temmuzYaş bat deneme süresi yazarsan misin
Ah canım biz neler gördük.. Maalesef umudun sonu yok, adet görüp hamile kaldığını öğrenen de vardı, regl olunca bile inanmak istemedikEvet ciddi anlamda Martta gecikince aklımda yoktu bide tam bir hayal kırıklığı yaşadım ama forum da benim gibi düşük görüp adet tarihi yaklaştıkça yükselip hamile kalan birisi varmış o yüzden umut doldum İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Nasip kuzum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin Sabredelim İnşallahKan verdim negatif kocaman bir negatif
Üzülme canım, vakti var demek kiKan verdim negatif kocaman bir negatif
Gidip uyucam sinirim çok bozuk allahtan evde tekim isyan etmek istemiyorum dilimin ucunda yaniNasip kuzum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin Sabredelim İnşallah
Hayirlisi canim hic uzulmeGidip uyucam sinirim çok bozuk allahtan evde tekim isyan etmek istemiyorum dilimin ucunda yani
Yas 36 bat 18 temmuz bende ayniYaş 36 deneme suresi 2 ay,bat 18 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?