Yok herkeste olmuyormuş kuzubulaşsın bulaşsınn sizlere bulaşana kadar yapıştım grubun başına asla gitmem jaksdjsad benim yerleşme kanamam olmadı ya herkeste olmuyormuş heralde o veya daha sonra olacak
Adetken ilişkiye girmek haram diye biliyorum benim gibi bilen var mı ben mi yanlış biliyorum kızlarr?Haram mı ilk defa duydumzaten iğrenç geldi banada kizlar deneyen olursa onaylamak icin yazsin ya
Eee ne zaman öğrendin bebişi ne belirtiler vardı ne zaman test yaptın darlayım seni birazbulaşsın bulaşsınn sizlere bulaşana kadar yapıştım grubun başına asla gitmem jaksdjsad benim yerleşme kanamam olmadı ya herkeste olmuyormuş heralde o veya daha sonra olacak
Haram canım bende öyle biliyorum. Peygamber efendimiz eşi regl iken diz kapağından yukarısı ve göbeğinden aşağısına dokunmazmış rahatsız olmasın diyeAdetken ilişkiye girmek haram diye biliyorum benim gibi bilen var mı ben mi yanlış biliyorum kızlarr?
Seni öyle iyi anlıyorum ki.. bizler ne desek içinin yangını sönmeyecek.. o yüzden yapabiliyorsan ağla.. ben geçen gün negatifi gördüğümde öyle çok ağladım ki boşalttım resmen içimi şimdi kuş gibiyim. Adette oldum daha da rahatlarım bir kaç güneGidip uyucam sinirim çok bozuk allahtan evde tekim isyan etmek istemiyorum dilimin ucunda yani
Evet hatta o işi yaparken besmele çekin derler başlarken. Besmelesiz çocuk olur iyi değil falan derlerHaram canım bende öyle biliyorum. Peygamber efendimiz eşi regl iken diz kapağından yukarısı ve göbeğinden aşağısına dokunmazmış rahatsız olmasın diye
Kuran’da ayet olarak geçiyor ve ben çok begenıyorum bunu durumu… Kadınlarınızın hayız halinde onlara yaklaşarak zulmetmeyin diyor. O yüzden direk olarak bu dönemlerde ilişkiye girmek haram. Bu dedikleri regl dönemi kısa sürenler var 20-21 gün gibi … Birde artık görüyoruz ovulasyon testi ile de görülebiliyor regl uzun olup yumurtlama görmeden ne zaman yaparsan yap olmuyorKiz ben anneme dedim olmuyor diye cok iğrenç olacak ama oda dedi adetin 3.yada 4.gunu tam bitmeden deneyin ben oyle hamile kaldim dedi komşumuzun bir kizi var 2.cocuga hamile kalmak istiyordu doktor bir problem yok sende demis ama ne kadar denerse denesin olmamis baya uzulerek anneme anlatmis annemde aynisini söylemiş kiz denemis hamile kalmis sonratam o sırada adettim denemedim ama kafamda deli sorularda oluşmadı değil
Ben kırmızılar gördüm olan olmusBende de kahverengi peceteye gelen bişey var fazlası yok salak kalbim umitleniyor hemen ya yerlesmeyse diye
Hayırlısı hala ay bitmediBen kırmızılar gördüm olan olmus
Yumurtlama sökülme ne var ne yoksa tüm masajları yapıyosunnnKan verdim negatif kocaman bir negatif
OluşmasıınKiz ben anneme dedim olmuyor diye cok iğrenç olacak ama oda dedi adetin 3.yada 4.gunu tam bitmeden deneyin ben oyle hamile kaldim dedi komşumuzun bir kizi var 2.cocuga hamile kalmak istiyordu doktor bir problem yok sende demis ama ne kadar denerse denesin olmamis baya uzulerek anneme anlatmis annemde aynisini söylemiş kiz denemis hamile kalmis sonratam o sırada adettim denemedim ama kafamda deli sorularda oluşmadı değil
Gebelerin hepsi uyku halinden şikayetçi sende nasıl bu belirti çıkmadıGünaydınn kalkın minnoşlarr ben cin gibi 5te gözleri bir açıyorum uyuyabilene aşkolsun sonra 12den 1 den önce de uyku yok nolcak halim bilmem
bende ne mide bulantısı ne uyku üstüne uyumakta zorluk çekiyorum sizleri bekliyorum ben belirti yaşamak için hep beraber yaşayalım diyeGebelerin hepsi uyku halinden şikayetçi sende nasıl bu belirti çıkmadı
Kuran’da ayet olarak geçiyor ve ben çok begenıyorum bunu durumu… Kadınlarınızın hayız halinde onlara yaklaşarak zulmetmeyin diyor. O yüzden direk olarak bu dönemlerde ilişkiye girmek haram. Bu dedikleri regl dönemi kısa sürenler var 20-21 gün gibi … Birde artık görüyoruz ovulasyon testi ile de görülebiliyor regl uzun olup yumurtlama görmeden ne zaman yaparsan yap olmuyor
Cok tesekkurler kızlar aydinlattiniz bizleriOluşmasıın1 rahim mikroba çok açık ondan haram , 2.si cunüp sayılıyorsun . Ama adetin son günü yani bittiği gün hamile kalma oranı yüksekmiş onu bende biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?