Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bulaşsın bulaşsınn sizlere bulaşana kadar yapıştım grubun başına asla gitmem jaksdjsad benim yerleşme kanamam olmadı ya herkeste olmuyormuş heralde o veya daha sonra olacak
Eee ne zaman öğrendin bebişi ne belirtiler vardı ne zaman test yaptın darlayım seni biraz

Adetken ilişkiye girmek haram diye biliyorum benim gibi bilen var mı ben mi yanlış biliyorum kızlarr?
Haram canım bende öyle biliyorum. Peygamber efendimiz eşi regl iken diz kapağından yukarısı ve göbeğinden aşağısına dokunmazmış rahatsız olmasın diye

Gidip uyucam sinirim çok bozuk allahtan evde tekim isyan etmek istemiyorum dilimin ucunda yani
Seni öyle iyi anlıyorum ki.. bizler ne desek içinin yangını sönmeyecek.. o yüzden yapabiliyorsan ağla.. ben geçen gün negatifi gördüğümde öyle çok ağladım ki boşalttım resmen içimi şimdi kuş gibiyim. Adette oldum daha da rahatlarım bir kaç güne

Haram canım bende öyle biliyorum. Peygamber efendimiz eşi regl iken diz kapağından yukarısı ve göbeğinden aşağısına dokunmazmış rahatsız olmasın diye
Evet hatta o işi yaparken besmele çekin derler başlarken. Besmelesiz çocuk olur iyi değil falan derler

Kuran’da ayet olarak geçiyor ve ben çok begenıyorum bunu durumu… Kadınlarınızın hayız halinde onlara yaklaşarak zulmetmeyin diyor. O yüzden direk olarak bu dönemlerde ilişkiye girmek haram. Bu dedikleri regl dönemi kısa sürenler var 20-21 gün gibi … Birde artık görüyoruz ovulasyon testi ile de görülebiliyor regl uzun olup yumurtlama görmeden ne zaman yaparsan yap olmuyor

Oluşmasıın 1 rahim mikroba çok açık ondan haram , 2.si cunüp sayılıyorsun . Ama adetin son günü yani bittiği gün hamile kalma oranı yüksekmiş onu bende biliyorum

Günaydınn kalkın minnoşlarr ben cin gibi 5te gözleri bir açıyorum uyuyabilene aşkolsun sonra 12den 1 den önce de uyku yok nolcak halim bilmem
Gebelerin hepsi uyku halinden şikayetçi sende nasıl bu belirti çıkmadı

Kızlar şu an BAT a 5 gün var erken test alsam mı rüyamda pozitif gördüm ya

Oluşmasıın 1 rahim mikroba çok açık ondan haram , 2.si cunüp sayılıyorsun . Ama adetin son günü yani bittiği gün hamile kalma oranı yüksekmiş onu bende biliyorum
Cok tesekkurler kızlar aydinlattiniz bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…