- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
rüyasından tarotunda her bişeyinde gören sonra pozitif çıktıKızlar şu an BAT a 5 gün var erken test alsam mı rüyamda pozitif gördüm ya
Tamam hazırlanıp gidiyorum gelince yapayım hangi marka alayım ya burda predictor olmuyoI
rüyasından tarotunda her bişeyinde gören sonra pozitif çıktıİçinde kalacağına at biz yorumlayalım
Canım ben tam anlayamadim sen gebelik varmi yokmu diemi gitcen yoksa farklı bisey icinmi1.gunu olmaz dimi 2 3.gunu gitmek lazım regl iken
Aynı anda hamiş oluyomuşuz bideYas 36 bat 18 temmuz bende ayni
Comfort veya miratech varTamam hazırlanıp gidiyorum gelince yapayım hangi marka alayım ya burda predictor olmuyo
Tamam hazırlanıp gidiyorum gelince yapayım hangi marka alayım ya burda predictor olmuy
Aynen yap bakalımTamam hazırlanıp gidiyorum gelince yapayım hangi marka alayım ya burda predictor olmuyo
Comfort yada miratech oluyor hangisini alayım keşke predictor olsa da onu alsamAynen yap bakalım
Miratech benceComfort yada miratech oluyor hangisini alayım keşke predictor olsa da onu alsam
Tamam kuzumMiratech bence
Hahahahha nasıl olıyormuş o
ilk olarak plastik ve şeffaf bir kabın içerisine idrarın yapılması gerekmektedir. Daha sonra 1 çay kaşığı kadarkarbonat idrar dolu kabın içerisine yavaşça dökülür.Karbonat idrar üzerinde köpürmeye başlarda hamilelik durumu söz konusudur yazmışlar netteHahahahha nasıl olıyormuş o
Doğru mu pekiilk olarak plastik ve şeffaf bir kabın içerisine idrarın yapılması gerekmektedir. Daha sonra 1 çay kaşığı kadarkarbonat idrar dolu kabın içerisine yavaşça dökülür.Karbonat idrar üzerinde köpürmeye başlarda hamilelik durumu söz konusudur yazmışlar nette
Olabilir zaten 4 günde idrarda kendini anca hayalet olarak gösterirLütfen bana bu test yanlış deyin çünkü çok umitlenip kan vermeye gideceğim ve adet gecikmemin dördüncü günü bu kadar silik olmazdı heralde
halinin testinden sonra görüyorum diye bağırmaya korkuyorum ama görüyorum vallaa yaLütfen bana bu test yanlış deyin çünkü çok umitlenip kan vermeye gideceğim ve adet gecikmemin dördüncü günü bu kadar silik olmazdı heralde
Kan vermeye gitFotoğrafta tam net çıkmıyor ama ben direk gördüm ilk 3 dakikada çıktı
pembişli bir çizgi hemde allam sen aklımı koru versen mi kan hadi git acile koşşFotoğrafta tam net çıkmıyor ama ben direk gördüm ilk 3 dakikada çıktı
Benim de aklımı korusun çünkü silik diye gene ya kimyasalsa diye korkuyorumpembişli bir çizgi hemde allam sen aklımı koru versen mi kan hadi git acile koşş
Ay hadi inşallahFotoğrafta tam net çıkmıyor ama ben direk gördüm ilk 3 dakikada çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?