çıktın mı evden hadi giyin gitttBenim de aklımı korusun çünkü silik diye gene ya kimyasalsa diye korkuyorum
Hastaneyi aradım şimdi hemen gidiyorumçıktın mı evden hadi giyin gittt
Şu hamilelik öncesi yapılan bir liste test var ya onu hamile değilimCanım ben tam anlayamadim sen gebelik varmi yokmu diemi gitcen yoksa farklı bisey icinmi
Aynı anda hamiş oluyomuşuz bide
bu hangisindenn predictor müüBir daha bakın ya ben kafayı yiyor olmayayım
Yok dehil pyro clinice diye biseybu hangisindenn predictor müü
akşam sizin için bunu da denerim hahahaDoğru mu peki
dur bakalım akşam benim de köpürmezse şehir efsanesi olarak kalırrNegatif
Kuzummmm moral bozma bi dahaki ay birlikte hamile kalcazGidip uyucam sinirim çok bozuk allahtan evde tekim isyan etmek istemiyorum dilimin ucunda yani
Daha bata 5 gün var belki yükselmemiştir değerin
Umutlanmak istemiyorum kuzum ya bi arkadaşta çok zor yükselmesi %90 değilsin dedi ya demek ki biliyoDaha bata 5 gün var belki yükselmemiştir değerin
Aaa ciddi anlamda şaşırtıcı hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ama nasip üzülmicez kızlar bir sonraki aya İnşallahKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınım
İnş canımAaa ciddi anlamda şaşırtıcı hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ama nasip üzülmicez kızlar bir sonraki aya İnşallah
Bende pozitif umut ederken koskoca bir negatif gördümİnş canım
Aaaa bu testler şaka mı ya peki kaset test bideKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Bu pembe test...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?