Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınım Hali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Ama var bildiğin çizgi hayalet falan değil çok şaşırtıcı belki kan sonucun yanlıştır çünkü bu kadar çok test yanlıs Çıkmaz herhalde, beta kaç çıktı testte

Aaaa bu testler şaka mı ya peki kaset test bide insanları böyle umutlandırıyolar testte mi yapmayalım artık bu nedir ya
Üzülme canım benim inşallah hayırlısıyla ümitler bir dahaki aya
Bende şaka gibi 1 günlük bi sevinç yaşadım bitti

Kızlar ya bu karbonat testini yaptım karbonatı bırakmamla köpürmesi bi oldu ya biriniz de deneseniz lütfennn

Kızlar ya bu karbonat testini yaptım karbonatı bırakmamla köpürmesi bi oldu ya biriniz de deneseniz lütfennn
Kuzum onlar doğru değil bence, ben merakımdan bir ay yapmisdim dediğin gibi köpürdü ama hamiş değildim.sen gününü bekle öyle yap testini.

Kızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınım Hali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Kuzu laboratuvarda hata olabilir mi acaba kaset testte yalancı pozitiflik çık düşük bir ihtimal. Ve birden çok kez testin yanılma payı çok düşük olmalı. Bence yeniden kan ver

Koskoca bir hayal kırıklığı
Canım çok şaşkınım hemde kaset testti yapdiklarin nasıl böyle oldu anlamadım rabbim en kısa sürede versin inşallah, uzmemeye çalış kendini bu ay nasıp değilmiş demekki.

Kuzu laboratuvarda hata olabilir mi acaba kaset testte yalancı pozitiflik çık düşük bir ihtimal. Ve birden çok kez testin yanılma payı çok düşük olmalı. Bence yeniden kan ver
Henüz adet olmadım adet olurum diye hastaneden randevu almıştım yarın randevum var kan sonucu negatif çıkınca gitmekten vazgeçtim ben hata olabileceğini hiç düşünemiyorum ki

Aynen bende bu ay adet olmadım 5 gün gecikti gidip test yapıcam ama artık ümitlenmiyorumm, yarına lazer randevusu alıcağım için teyit edeyiim.. evlat önemli lazere maruz kalmasın
Of of çok iyi beklemişsin ben bekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…