- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Erken gebelik testi aldıydım kaset dediğiniz test nedir bilsem ondan alırdımBu pembe test...
İnşallah pozitife döner daha umut kesilmesin
Ama var bildiğin çizgi hayalet falan değil çok şaşırtıcı belki kan sonucun yanlıştır çünkü bu kadar çok test yanlıs Çıkmaz herhalde, beta kaç çıktı testteKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Kaset normal 5-10 tl lik olanlar kuzum burda artık erken testlere gıcık olmaya başladık özellikle dışı pembe olanaErken gebelik testi aldıydım kaset dediğiniz test nedir bilsem ondan alırdım
Yok bat günü ve bat günleri sonrası yapılması gerekiyor onun canımErken gebelik testi aldıydım kaset dediğiniz test nedir bilsem ondan alırdım
0.1 çıktıAma var bildiğin çizgi hayalet falan değil çok şaşırtıcı belki kan sonucun yanlıştır çünkü bu kadar çok test yanlıs Çıkmaz herhalde, beta kaç çıktı testte
Bende şaka gibi 1 günlük bi sevinç yaşadım bittiAaaa bu testler şaka mı ya peki kaset test bideinsanları böyle umutlandırıyolar testte mi yapmayalım artık bu nedir ya
Üzülme canım benim inşallah hayırlısıyla ümitler bir dahaki aya
Adınıza çok üzüldüm hayal kırıklığınızı hissedebiliyorum cidden, ve hepimiz büyük şoklardayız. Rabbim hayırlı zaman hayırlı salih sağlıklı evlat nasip eylesiiin0.1 çıktı
Koskoca bir hayal kırıklığıBende pozitif umut ederken koskoca bir negatif gördüm
Karbonat köpürüyor genelde heycanlanma benceKızlar ya bu karbonat testini yaptım karbonatı bırakmamla köpürmesi bi oldu ya biriniz de deneseniz lütfennn
Kuzum onlar doğru değil bence, ben merakımdan bir ay yapmisdim dediğin gibi köpürdü ama hamiş değildim.sen gününü bekle öyle yap testini.Kızlar ya bu karbonat testini yaptım karbonatı bırakmamla köpürmesi bi oldu ya biriniz de deneseniz lütfennn
Kuzu laboratuvarda hata olabilir mi acaba kaset testte yalancı pozitiflik çık düşük bir ihtimal. Ve birden çok kez testin yanılma payı çok düşük olmalı. Bence yeniden kan verKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Yaa ne biliyim umut işte yoksulun ekmeğiKarbonat köpürüyor genelde heycanlanma bence
Canım çok şaşkınım hemde kaset testti yapdiklarin nasıl böyle oldu anlamadımKoskoca bir hayal kırıklığı
Amin canımAdınıza çok üzüldüm hayal kırıklığınızı hissedebiliyorum cidden, ve hepimiz büyük şoklardayız. Rabbim hayırlı zaman hayırlı salih sağlıklı evlat nasip eylesiiin
Aynen bende bu ay adet olmadım 5 gün gecikti gidip test yapıcam ama artık ümitlenmiyorumm, yarına lazer randevusu alıcağım için teyit edeyiim.. evlat önemli lazere maruz kalmasınYaa ne biliyim umut işte yoksulun ekmeği
Markasi miratech ise aynisi basima geldi gecen ay 1 gunluk sevinc yasadim sonrasi malumKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Henüz adet olmadım adet olurum diye hastaneden randevu almıştım yarın randevum var kan sonucu negatif çıkınca gitmekten vazgeçtim ben hata olabileceğini hiç düşünemiyorum kiKuzu laboratuvarda hata olabilir mi acaba kaset testte yalancı pozitiflik çık düşük bir ihtimal. Ve birden çok kez testin yanılma payı çok düşük olmalı. Bence yeniden kan ver
Of of çok iyi beklemişsin ben bekleyemiyorumAynen bende bu ay adet olmadım 5 gün gecikti gidip test yapıcam ama artık ümitlenmiyorumm, yarına lazer randevusu alıcağım için teyit edeyiim.. evlat önemli lazere maruz kalmasın
Yavrum az önce test yapmadın mı senYaa ne biliyim umut işte yoksulun ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?