Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok şaşkınım hemde kaset testti yapdiklarin nasıl böyle oldu anlamadım rabbim en kısa sürede versin inşallah, uzmemeye çalış kendini bu ay nasıp değilmiş demekki.
Bende çok şaşkınım tam 4 yıl nasip değilmiş zaten pozitif çıkmasınada çok şaşırmıştım

Cansinsenn kivircikkuala kesinlikle bir daha almam hem erken gebelik hem kaseti boyle cikardi dediginiz gibi idrari koydugum saniye gordum hemde cizgiyi sonuc negatif...
Benim geçen ay predictor dahil hiçbiri gebelik göstermedi kanda öğrenmiştim gebeliği artık adet 5 gün gecikince. Bu testler neye göre güvenilir neye göre değil tartışılır

Kızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınım Hali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Negatif mi ben dün bakmıştım testinize pozitifti. En iyisi adet geçince kan vermek ama dayanamıyoruz hatta 4 yıldan sonra yazınca sevinmiştim sizin adınıza.Allah en kısa zamanda hayrlısuyla nasip eder insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…