- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Bende miratech erken test aldım negatif çıktıMarkasi miratech ise aynisi basima geldi gecen ay 1 gunluk sevinc yasadim sonrasi malum
Evet miratech di ama ben daha önce de bu markayla test yaptığımda hiç böyle çizgi görmemiştimMarkasi miratech ise aynisi basima geldi gecen ay 1 gunluk sevinc yasadim sonrasi malum
Bende çok şaşkınım tam 4 yıl nasip değilmiş zaten pozitif çıkmasınada çok şaşırmıştımCanım çok şaşkınım hemde kaset testti yapdiklarin nasıl böyle oldu anlamadımrabbim en kısa sürede versin inşallah, uzmemeye çalış kendini bu ay nasıp değilmiş demekki.
Sonuç ne zaman çıkarKan verdim 100 lira da para verdim ama umitlenmiyorum umitlenmiyorum
Evet en iyisi beklemekCansinsenn kivircikkuala kesinlikle bir daha almam hem erken gebelik hem kaseti boyle cikardi dediginiz gibi idrari koydugum saniye gordum hemde cizgiyi sonuc negatif...
2 saat dedi. Sanki normalde tüm işlemlerle beraber 30-35 dakikada çıktığını bilmiyoruzSonuç ne zaman çıkar
Benim geçen ay predictor dahil hiçbiri gebelik göstermedi kanda öğrenmiştim gebeliği artık adet 5 gün gecikince. Bu testler neye göre güvenilir neye göre değil tartışılırCansinsenn kivircikkuala kesinlikle bir daha almam hem erken gebelik hem kaseti boyle cikardi dediginiz gibi idrari koydugum saniye gordum hemde cizgiyi sonuc negatif...
Bekleyelim kuzum2 saat dedi. Sanki normalde tüm işlemlerle beraber 30-35 dakikada çıktığını bilmiyoruz
Inanmayin boyle kabartma tozuna limona tuza felann hepsi yalannn bizzat tarafimca denenmistir
Negatif mi ben dün bakmıştım testinize pozitifti. En iyisi adet geçince kan vermek ama dayanamıyoruz hatta 4 yıldan sonra yazınca sevinmiştim sizin adınıza.Allah en kısa zamanda hayrlısuyla nasip eder insallhKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Test hangi markaKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Gebelik testlerini kınıyorum. Manevi olarak yıpratıyor bu durumlar ama inşallah gelecek ay olurBende şaka gibi 1 günlük bi sevinç yaşadım bitti
Öyle deme kuzum umudunu yitirme hiç bir zaman rabbim zamanını biliyordur.Bende çok şaşkınım tam 4 yıl nasip değilmiş zaten pozitif çıkmasınada çok şaşırmıştım
Çatlamanın kaçıncı günüUmutlanmak istemiyorum kuzum ya bi arkadaşta çok zor yükselmesi %90 değilsin dedi ya demek ki biliyo
o çizgi hep var kuzum sadece yumurtlama döneminde pik oluyo 2. çizgi koyulaşıyor.Kizlar regl tarihi 19 temmuz bugün su ovulasyon testini bir deniyim dedim ikinci çizgi neden var acaba çift çizgiyi 1 ve 2 temmuz da görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?