Benim regl olduğum günden bir gün önce bundan koyuydu kuzum c den silikti ama belirgindiYumurtlama bitti ikinci çizgi yine oldu normal mi bu
Kızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Çok pıhtılı mı reglin ? Ağrı durumun neyCok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
Ay inşallahCanım ben tam anlayamadim sen gebelik varmi yokmu diemi gitcen yoksa farklı bisey icinmi
Aynı anda hamiş oluyomuşuz bide
Kimyasal büyük ihtimalle adet gecikmiş miydiCok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
Kimyasal olsa kan testinde çıkardı canım, benim de birkaç aydır hiç olmadığı kadar yoğun geçiyor. Can sıkmak yok dur bakalımCok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
Nasip işte 4 yıl sonra bende çok sevinmiştim. Aslında ben aylardır test yapmıyorum benim döngüm 28 ama son 5 aydır 25 güne düştü ben 25 gün diye düşünerek test yaptım 2 gün geçmiş oluyoNegatif mi ben dün bakmıştım testinize pozitifti. En iyisi adet geçince kan vermek ama dayanamıyoruz hatta 4 yıldan sonra yazınca sevinmiştim sizin adınıza.Allah en kısa zamanda hayrlısuyla nasip eder insallh
Agri çokta sanki pihtili deil gibi deÇok pıhtılı mı reglin ? Ağrı durumun ney
Yok tam günü yineKimyasal büyük ihtimalle adet gecikmiş miydi
İnş ama bu hayal kırıklığından sonra moralim ne zamn düzelir bilmiyorumGebelik testlerini kınıyorum. Manevi olarak yıpratıyor bu durumlar ama inşallah gelecek ay olur
Belki değerin biraz yükselip düşmüştür canım. Tam söküldüğünde adetin daha iyi anlarsın hiç normal kanamaya benzemiyordu çünkü benim.Çoğu kadın kimyasal geçirdiğini bilmeden regl geçiriyorAgri çokta sanki pihtili deil gibi de
Allah biliyor tabi zamanını biz bilemediğimiz için kendimizi yıpratıyoruz sadece ama çok üzüldüm dondum kaldım sonucu görünce ağlayamadım bile Allah hiç kimseyi canından kanından olacak bir meyveyle sınamasın. Bazen diyorum ki etrafıma bakıyorum okadar çok anne var ki benim neden olmasın diyorum ama bi tarafımda anne olmayanda bi okadar çok onların suçu ne sende olamayabilirsin diyorum. Zaten geçen zaman beni çok yordu Rabbime sığınıyorumÖyle deme kuzum umudunu yitirme hiç bir zaman rabbim zamanını biliyordur.
Beta 3.000 civarına çıkınca doktora gittiğinizde karından ultrasonla keseyi de görebilirsinizben cumartesi bi uğrayıp tavsiye alcam ne yapayım edeyim bugün maila ttım kanım kalmadı ama devam derseniz devame deyim tahlile diye dönüş yok daha :d her türlü cumartesi gideriim
Amin canım inş hepimize en kısa sürede nasip etsintestlerede guvenemeyecegiz artık ya şok oldum suan yüreğini ferah tut en kisa surede nasip olsun insallah sanada
Enfeksiyon riski olduğundan önermiyorlar pek.Bana çok sacmada gelmisti zaten acaba bilen duyan varmi diye yazmak istedim yinede nasipte varsa yumurtlama zamani gayet güzel tutar zaten
Benim bazı aylar özellikle üşüttüğümde çok ağrılı geçiyor. O ay hiç ilişki olmadığını bildiğim için gebelik ihtimali de yokken pıhtı da oluyorYok tam günü yine
0-5 arası beta gebe olmayan kadında normal. Umarım değeriniz yükselirBende şimdi işten çıktım kızlar off meraktan çatlıcam bilmeyenler için söyleyeyim yine bata 8 kala hastanelik oldum gebelik testi için de kan istedi dr 1,20 çıktı değerim yükselmesi için dua ediyorum ve merakta hat safada. Çünkü Mart ayında adet 3 gün gecikmişti o zaman değerim 0 dı napayım ben sizce
Yumurtlama dönemi gibi koyuydu ama regl mi oldun canimBenim regl olduğum günden bir gün önce bundan koyuydu kuzum c den silikti ama belirgindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?