Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b

Kızlar bugün profesör doktora gözüktüm. Kan testi aldı benden detaylı. Ultrasonla baktı polikistsn dedi ama 2.ay denememde klomen ve catlatma ignesi kullanmama cok kızdı. Kızım senın yasın kaç kaç aydır deniyorsunda kullandın bunları hangi doktor verdi dedi

sizinki biraz dost kazığı oldu be yavru

Kan testine göre mi bi şeyler dicek peki kuzum? Ben de regl olduktan sonra gideyim diyorum geçen reglken gittiğim toplam 5 dk sürdü çünkü 3 dk sı soyunma giyinmedir yani. Folik asit dahi demedi gebelik için gittiğim halde. Hiiç memnun kalmamıştım yani. Sadece kaç yıl korundunuz kim korundu kaç aydır korunmuyosunuz dedi. Bu kadar. Olur dedi 6 ay içinde olmazsa gel dedi. Kan testi hormon testi bende yaptırmak istiyorum.

Ben bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b
Ben laboquick öneririm canım trendyoldan 20li ovulasyonunu ve 10lu aynı markanın gebelik kaset testini almıştım . Gayrette net çıkarıyor pik günlerini. Birgebenin günlüğünde satılanı da çok öneriyorlar ama . Ben kullanmamıştım elimdekinden sonuç almamış olsam bu ayda ondan alacaktım.

Çok teşekkürler :)

Benim bat yarın ama bugün çok fena belim ağrımaya başladı birazda başım ağrıyor sende böyle olmuş muydu Z zahrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…