- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Birdaha almayacağım gördüğümde asla inanmayacağım miratech marka. Aslında testi yaparken video eşliğinde yapmak lazım ki şikayet edebilelim daha fazla insanların umutlarıyla oynamasınlarTest hangi marka
Parça parça gibi mi sokuluyorCok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
yumurtlama kadar koyu değildi ama yine çok belirgindi kuzum evet regl oldum yani t c den koyu olmadıkça ovulasyonla gebelik bakmak kesinlik vermiyorYumurtlama dönemi gibi koyuydu ama regl mi oldun canim
Ben laboquick kullanıyorum memnunum. Kaset ovulasyon kullanıyorum.Ben bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b
Benimde aynı şekilde hatta geçen ay pıhtı şeklinde olduCok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
sizinki biraz dost kazığı oldu be yavruKızlar bugün profesör doktora gözüktüm. Kan testi aldı benden detaylı. Ultrasonla baktı polikistsn dedi ama 2.ay denememde klomen ve catlatma ignesi kullanmama cok kızdı. Kızım senın yasın kaç kaç aydır deniyorsunda kullandın bunları hangi doktor verdi dedi
Valla ya azar yedm geldmsizinki biraz dost kazığı oldu be yavru
Kan testine göre mi bi şeyler dicek peki kuzum? Ben de regl olduktan sonra gideyim diyorum geçen reglken gittiğim toplam 5 dk sürdü çünkü 3 dk sı soyunma giyinmedir yani. Folik asit dahi demedi gebelik için gittiğim halde. Hiiç memnun kalmamıştım yani. Sadece kaç yıl korundunuz kim korundu kaç aydır korunmuyosunuz dedi. Bu kadar. Olur dedi 6 ay içinde olmazsa gel dedi. Kan testi hormon testi bende yaptırmak istiyorum.Kızlar bugün profesör doktora gözüktüm. Kan testi aldı benden detaylı. Ultrasonla baktı polikistsn dedi ama 2.ay denememde klomen ve catlatma ignesi kullanmama cok kızdı. Kızım senın yasın kaç kaç aydır deniyorsunda kullandın bunları hangi doktor verdi dedi
Ben laboquick öneririm canım trendyoldan 20li ovulasyonunu ve 10lu aynı markanın gebelik kaset testini almıştım . Gayrette net çıkarıyor pik günlerini. Birgebenin günlüğünde satılanı da çok öneriyorlar ama . Ben kullanmamıştım elimdekinden sonuç almamış olsam bu ayda ondan alacaktım.Ben bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b
Çok teşekkürler :)Ben laboquick öneririm canım trendyoldan 20li ovulasyonunu ve 10lu aynı markanın gebelik kaset testini almıştım . Gayrette net çıkarıyor pik günlerini. Birgebenin günlüğünde satılanı da çok öneriyorlar ama . Ben kullanmamıştım elimdekinden sonuç almamış olsam bu ayda ondan alacaktım.
Canım bende trendyoldan aldım labaquik olmalı.ebru ceylan instegramda oda satıyor bir bebeğin günlüğü sayfası fiyat olarak aynı galiba .Çok teşekkürler :)
Canım senin adetler duzenlemi önceki dr nasıl farketmedi.infolicmi verdi .Ve polikistlere özel bi folik ast var sana onu yazıyorum sabah akşam içiceksin 15.gün gel yumurtalarına bakıcam dedi
önceki doktor ne çok yumurta o h oh maşallah diye övüyodu ajdhsajkCanım senin adetler duzenlemi önceki dr nasıl farketmedi.infolicmi verdi .
Bende ayni markayı alıyorum nette fiyat da uygunBen laboquick kullanıyorum memnunum. Kaset ovulasyon kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?