Bende bitince başlayacağım tabiki atarım gelsin pikler artıkCanım bende trendyoldan aldım labaquik olmalı.ebru ceylan instegramda oda satıyor bir bebeğin günlüğü sayfası fiyat olarak aynı galiba .
Bende bu sabah oldum adet bitsin basliycam ovu testlerine sende kullanirsan atarsin takiplesiriz
Benim şuan hiç kasık ağrım yok sadece belim çok ağrıyo normal mibenim bat dündü kuzu regl olcam sandım aşırı ağrım vardı bugün de devam ediyorr ama 2-3 gün önce bu kadar yoğun değildi
Ah canım yaa bence haklı bu doktor sanki erken kullandın gibi yaşında genç en azından bi 5 6 ay kendi halinde deneseydin neyse bundan sorma kullanma bariKızlar bugün profesör doktora gözüktüm. Kan testi aldı benden detaylı. Ultrasonla baktı polikistsn dedi ama 2.ay denememde klomen ve catlatma ignesi kullanmama cok kızdı. Kızım senın yasın kaç kaç aydır deniyorsunda kullandın bunları hangi doktor verdi dedi
Evet çok iyi 2 aydır kesin sonuç alıyorum baya uzun gitti hala bitmedi testlerimBen bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b
Miratek b3ndede cikartti anjnda pespembe cizgiyiii ama hamile degildimBirdaha almayacağım gördüğümde asla inanmayacağım miratech marka. Aslında testi yaparken video eşliğinde yapmak lazım ki şikayet edebilelim daha fazla insanların umutlarıyla oynamasınlar
Miratech dedim Yegenimde onu almıstık doğru sonuc vermişti.bozuk falansa bi ihtimal .istersen 2gün sonra kan ver ben bugun verdim bakalım yarın sonucu alıcam .Bende miratech erken test aldım negatif çıktı
7. GünÇatlamanın kaçıncı günü
Martta 0 çıkınca şimdi 1,20 olunca ondan umutlanmıştım0-5 arası beta gebe olmayan kadında normal. Umarım değeriniz yükselir
bata 6 gün kala böyle oluyorsa ben bir soru işareti koyarım çünkü burada demiştim ki daha 6 gün 7 gün var böyle ağrı çekiyosam çatlamadan değil yumurtalamadan saycam çünkü adet oldum olcamm diye dolanıyodumKızlar Bat a 6 gün var ama bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrısı rahim ağrısı çekmiyorum. Sanki akşama adet olcam gibi bir ağrıgeliyor galiba gelmekte olan ya offf
Yok ya olmayan bebeğin umudunu sürmeye gerek yok olsaydı çıkardı .Miratech dedim Yegenimde onu almıstık doğru sonuc vermişti.bozuk falansa bi ihtimal .istersen 2gün sonra kan ver ben bugun verdim bakalım yarın sonucu alıcam .
Nasip .günün gecer olmazsan sansını dene canım insallah hayırlı zamanda olur üzülmeYok ya olmayan bebeğin umudunu sürmeye gerek yok olsaydı çıkardı .
Ben reglin 3.gününde gittim kuzum. Hayır bir sey yapmayacak ben ısrarla detaylı kan testi istedigim icin verdirdi. Yoksa daha 2.ayınmıs ne gerek var diyordu. Sadece folik ast kullandıgımı söyledigimde bana polikistik oldugum icin polikistlere cok sık verdigimiz folik asiti yazıyorum sabah akşam kullan dediKan testine göre mi bi şeyler dicek peki kuzum? Ben de regl olduktan sonra gideyim diyorum geçen reglken gittiğim toplam 5 dk sürdü çünkü 3 dk sı soyunma giyinmedir yani. Folik asit dahi demedi gebelik için gittiğim halde. Hiiç memnun kalmamıştım yani. Sadece kaç yıl korundunuz kim korundu kaç aydır korunmuyosunuz dedi. Bu kadar. Olur dedi 6 ay içinde olmazsa gel dedi. Kan testi hormon testi bende yaptırmak istiyorum.
Ayyy moralim çok bozuktu bunu gördüm gülme krizine girdimkız ben onu 15 dakika sanmıştım ama yapsam 15 dk boyunca yapardım artık nolurdum bilmiyorum uçan tavuk olurdum heralde
İnofolic combi mi verdiBen reglin 3.gününde gittim kuzum. Hayır bir sey yapmayacak ben ısrarla detaylı kan testi istedigim icin verdirdi. Yoksa daha 2.ayınmıs ne gerek var diyordu. Sadece folik ast kullandıgımı söyledigimde bana polikistik oldugum icin polikistlere cok sık verdigimiz folik asiti yazıyorum sabah akşam kullan dedi
İnşallah kuzum çok sağolNasip .günün gecer olmazsan sansını dene canım insallah hayırlı zamanda olur üzülme
Hayırlı olsun canım bende bisey sorucam sana bende rüya gördüm elimle konusmuoyrum normalde rüyada konusuyorrduk ben test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı felan bana diyordu yeni hamilesin diyordu sonra başka gün de bakıyordum kahverengi lekelenme oluyordu bakmasına soruyordum oda bana yerleşme kanaması diyordu normal diyordu. Şimdi adetime 5 gün var ve kremsi akintim var goguslerimin ucu açıyor ama öyle çok değil değince bireye felan ağrıyor sonra gaz çıkarma bugün oldu karin agrım var belim öyle ağrıyor ayak tabanım ağrıyor bilmiyorum bu belirtiler var bende ama hayırlısı varmı yok mu artıkSelamünaleyküm kizlar herkes iyidir inşallah. Hep hamile kalırsam diye belirtileri bende yazicam buraya diyordum
Belki birine faydası olur ..
14 mayisti regl 3 gün gecikti.
Gecikmelerden önce göğuslerimin üst kısmı sanciyodu herzamanki regl ağrısı kadar değil ama
Kizlar sabahları aşırı şekilde gaz vardı hiç böyle olmamıştım ama hiç hamileliğe baglamamistim sabahın erken saatlerinde bazen de gece çok gaz vardı
Bazen gece sag ve sol kasığımda batma gibi sancım olmuştu mide bulantısı da oldu ama şöyle sanki cikarmissinda her yutkundugunda kusmanin tadı var gibi
Ve adet sancısı gibi sancı da oldu belim ağrıyordu ve hatta ilk defa bu kadar çok sivilce çıktı yüzümde normalde hani deriz sivilce çıktıysa tamam adet görürüz deriz.ama bende öyle olmadı bayağı sivilce çıktı ve önemli olan bişey de rüyalarımda hep biseyler görüyordum
Rüyada bı tane adam bana bir kolye vermişti al bunu tak bunu hamileler takar dedi bende takmıştım.
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyodum sabahı banyo yapıyordum ilişkiden sonra hemen kalkmayin inşallah
Ve kizlar en önemlisi dua gecelerce dua ettim çok ettim hiç sıkılmadan hiç usanmadan hicbirzamsn umudumu kaybetmeden ve elhamdülillah Rabbim nasip etti isteyen herkese size de Rabbim nasip etsin
İnşallah bir nebze de olsa faydası olur
Hayır canım gynopol 60 şase verdiİnofolic combi mi verdi
Doktorun adı ne nerde, bende de Polikistik var , bekarken hiç ilgilenen bir doktor olmadı bu yüzden bir tedavi sürecimde olmadı. Tek ilaç doğum kontroldü. Ben şimdi tekrar gitmek istiyorum doktora ama oKızlar bugün profesör doktora gözüktüm. Kan testi aldı benden detaylı. Ultrasonla baktı polikistsn dedi ama 2.ay denememde klomen ve catlatma ignesi kullanmama cok kızdı. Kızım senın yasın kaç kaç aydır deniyorsunda kullandın bunları hangi doktor verdi dedi
Aslında ağlamadım sinirlendim mi bilmiyorum bi tuhaf ruh hali gece eşim geldi sarıldı falan o zaman bi saldım gitti baya ağladım sarılıp kıyamam oda üzüldü sen taktığın için olmuyo sıkma kendini falan dedi kendince teselli ediyor işte garibim napsın neyse yeni bir gün adet aöktürücü masajımı yapıyımSeni öyle iyi anlıyorum ki.. bizler ne desek içinin yangını sönmeyecek.. o yüzden yapabiliyorsan ağla.. ben geçen gün negatifi gördüğümde öyle çok ağladım ki boşalttım resmen içimi şimdi kuş gibiyim. Adette oldum daha da rahatlarım bir kaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?