Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bitince başlayacağım tabiki atarım gelsin pikler artık

Ah canım yaa bence haklı bu doktor sanki erken kullandın gibi yaşında genç en azından bi 5 6 ay kendi halinde deneseydin neyse bundan sorma kullanma bari
Ben bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b
Evet çok iyi 2 aydır kesin sonuç alıyorum baya uzun gitti hala bitmedi testlerim

Birdaha almayacağım gördüğümde asla inanmayacağım miratech marka. Aslında testi yaparken video eşliğinde yapmak lazım ki şikayet edebilelim daha fazla insanların umutlarıyla oynamasınlar
Miratek b3ndede cikartti anjnda pespembe cizgiyiii ama hamile degildim

Kızlar Bat a 6 gün var ama bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrısı rahim ağrısı çekmiyorum. Sanki akşama adet olcam gibi bir ağrı geliyor galiba gelmekte olan ya offf

Kızlar Bat a 6 gün var ama bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrısı rahim ağrısı çekmiyorum. Sanki akşama adet olcam gibi bir ağrı geliyor galiba gelmekte olan ya offf
bata 6 gün kala böyle oluyorsa ben bir soru işareti koyarım çünkü burada demiştim ki daha 6 gün 7 gün var böyle ağrı çekiyosam çatlamadan değil yumurtalamadan saycam çünkü adet oldum olcamm diye dolanıyodum

Miratech dedim Yegenimde onu almıstık doğru sonuc vermişti.bozuk falansa bi ihtimal .istersen 2gün sonra kan ver ben bugun verdim bakalım yarın sonucu alıcam .
Yok ya olmayan bebeğin umudunu sürmeye gerek yok olsaydı çıkardı .

Ben reglin 3.gününde gittim kuzum. Hayır bir sey yapmayacak ben ısrarla detaylı kan testi istedigim icin verdirdi. Yoksa daha 2.ayınmıs ne gerek var diyordu. Sadece folik ast kullandıgımı söyledigimde bana polikistik oldugum icin polikistlere cok sık verdigimiz folik asiti yazıyorum sabah akşam kullan dedi

kız ben onu 15 dakika sanmıştım ama yapsam 15 dk boyunca yapardım artık nolurdum bilmiyorum uçan tavuk olurdum heralde
Ayyy moralim çok bozuktu bunu gördüm gülme krizine girdimalansınız ya cansınız valla

Kızlar doktor bana pcosa yatkınlık var dedi ne demek oluyor bu?

İnofolic combi mi verdi

Hayırlı olsun canım bende bisey sorucam sana bende rüya gördüm elimle konusmuoyrum normalde rüyada konusuyorrduk ben test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı felan bana diyordu yeni hamilesin diyordu sonra başka gün de bakıyordum kahverengi lekelenme oluyordu bakmasına soruyordum oda bana yerleşme kanaması diyordu normal diyordu. Şimdi adetime 5 gün var ve kremsi akintim var goguslerimin ucu açıyor ama öyle çok değil değince bireye felan ağrıyor sonra gaz çıkarma bugün oldu karin agrım var belim öyle ağrıyor ayak tabanım ağrıyor bilmiyorum bu belirtiler var bende ama hayırlısı varmı yok mu artık

Doktorun adı ne nerde, bende de Polikistik var , bekarken hiç ilgilenen bir doktor olmadı bu yüzden bir tedavi sürecimde olmadı. Tek ilaç doğum kontroldü. Ben şimdi tekrar gitmek istiyorum doktora ama o
Kadar ilgisiz doktorlarla karşılaştım ki gidesim gelmiyo

Aslında ağlamadım sinirlendim mi bilmiyorum bi tuhaf ruh hali gece eşim geldi sarıldı falan o zaman bi saldım gitti baya ağladım sarılıp kıyamam oda üzüldü sen taktığın için olmuyo sıkma kendini falan dedi kendince teselli ediyor işte garibim napsın neyse yeni bir gün adet aöktürücü masajımı yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…