Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
Değerini görebildin mi e nabıza düşmüş mü ? Yazdıysanda geriden geliyorum yazılanları okuyarak ben gece kanda çıkan değere benim

Valla ya azar yedm geldm
Ben senden 10 yaş büyüğüm bana bile dr 6 ay normal dene dedi ve ben 20 yaşımdan beri dogum kontrol hapsız regli olamıyorum , o derece ileri pcos sahibiyim dün dedim sana sen relax relax normal yol dene tatlım. Çünkü pcos hamileliğe engel degil. Pcosun sorunu regli düzensizliğinden yumurtlama gününü bilememek, onun da caresi ovulasyon testi. Sen zaten yapıyosun

Kullan canım doktor için şimdiyse devam edersin benim anlamadığım adetlerin düzenli değil mi pko nasıl tanı konuyor .
Pko olup düzenli regli yasayan da var bu arada, çok ilginç bir rahatsızlık. Kiminde kilo yapıyor, kiminde zayıflık. Bazı kişilerde sac dökülmesi yapıyor, bazısında yapmıyor. Herkes de etkisi farklı dedi doktor bana. Doktorlar yumurtalık yapısına bakıp karar veriyor.

Kızlar Bat a 6 gün var ama bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrısı rahim ağrısı çekmiyorum. Sanki akşama adet olcam gibi bir ağrı geliyor galiba gelmekte olan ya offf
Bence moralini bozma canım, ben de bir belirti yaşıyorum. Bi normalim hiçbişey yok. Cuma erken gebelikte akla kara belli olur gibi geliyor

Kuzular tünaydın. 1 haftadr ovülasyon takibi yapıyorum daha takvime göre 2 gün var yumurtlamama ama şu test sonuçlarından gerçekten bişey anlamıyorum bi gün daha silik bi gün daha koyu hep böyle gidecek gibi geliyor testim mi bozuk acaba

Eklentiler

• 5DFD269C-AD5A-43FA-BABC-D9B430D28415.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 64
Hayırlısı ile inşallah vardır canım bende öyle rüyalar görüyordum rüyada adet oldugumu görüyordum...sabaha doğru gaz çok oluyordu gece de oluyordu bazen
Bazen de adet olucakmis gibi sancı oluyordu belde kasıklarda dur bakalım daha beş günün varmış inşallah olur Rabbimin izniyle stres yapma inşallah varidr canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Kızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dedi M mavili_yeshll Y Yoncamirr Margee Maviesra Selizay H HTCNM

Canım ben şimdi bu ay inofolic combi kullanırım diyorum ama bende pko yok biraz araştırdım e vitamin diyor ama pko hastalarına öneriliyor.
Acaba kullansam mi ters bir etki yaparmi kafam karıştı yahuu

Canım ben şimdi bu ay inofolic combi kullanırım diyorum ama bende pko yok biraz araştırdım e vitamin diyor ama pko hastalarına öneriliyor.
Acaba kullansam mi ters bir etki yaparmi kafam karıştı yahuu
Onu hiç duymadım canım, bana doktor normal folik asit verdi, ek hiçbir sey vermedi. Yürüyüş yap, gıdana dikkat et dedi.

Amin inşallah sağol cnm

Cnm zaten amh testi yaptırmadan klomen felan kullanılmaz eğer düşükse olanı da bitirir çünkü pkos a yatkınlık bana da demişlerdi ama sonra ki ay bi daha baktırdım yok dediler arada öyle fazla yumurta oluyo canını sıkman gereken bi durum değil

Canım hiç kafana takma ekstradan aman aman bişey yapamama gerek yok bende de pcos vardı neler neler yapmıştım otları içmeden adet olamiyordum özellikle Civan percemi aslan otu karıştırıp çayını yapıp içiyordum onunla adet oluyordum..bazen 3 ay bazen 6 ay adet görmedigimi.bilirim.
Ne yapican şimdi bol su spor yürüyüş düzenli beslenme ve hiç korkma zamanı gelince olucak Allah'ın izniyle v ve çörek otu bal karışımini ye her sabah oda şifa olucak iyi gelecektir. Kendini çok ilaçlara boğma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…