Kullan canım doktor için şimdiyse devam edersin benim anlamadığım adetlerin düzenli değil mi pko nasıl tanı konuyor .Hayır canım gynopol 60 şase verdi
Ben o 24 ünü kaçırmıcaktım neyse bekle ki yenisini yumurtlayımYumurtlama sökülme ne var ne yoksa tüm masajları yapıyosunnn
Çok aminliKuzummmm moral bozma bi dahaki ay birlikte hamile kalcaz
Değerini görebildin mi e nabıza düşmüş mü ? Yazdıysanda geriden geliyorum yazılanları okuyarak ben gece kanda çıkan değere benimCok fazla oluyor reglim aşırı uzun suredir böyle olmalıydı acaba kimyasal miydi keşke bilebilsek
Ben senden 10 yaş büyüğüm bana bile dr 6 ay normal dene dedi ve ben 20 yaşımdan beri dogum kontrol hapsız regli olamıyorum , o derece ileri pcos sahibiyimValla ya azar yedm geldm
Onun ki köpürdü mü
Umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum
Pko olup düzenli regli yasayan da var bu arada, çok ilginç bir rahatsızlık. Kiminde kilo yapıyor, kiminde zayıflık. Bazı kişilerde sac dökülmesi yapıyor, bazısında yapmıyor. Herkes de etkisi farklı dedi doktor bana. Doktorlar yumurtalık yapısına bakıp karar veriyor.Kullan canım doktor için şimdiyse devam edersin benim anlamadığım adetlerin düzenli değil mi pko nasıl tanı konuyor .
Bence moralini bozma canım, ben de bir belirti yaşıyorum. Bi normalim hiçbişey yok. Cuma erken gebelikte akla kara belli olur gibi geliyorKızlar Bat a 6 gün var ama bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrısı rahim ağrısı çekmiyorum. Sanki akşama adet olcam gibi bir ağrıgeliyor galiba gelmekte olan ya offf
Hayırlısı ile inşallah vardır canım bende öyle rüyalar görüyordum rüyada adet oldugumu görüyordum...sabaha doğru gaz çok oluyordu gece de oluyordu bazenHayırlı olsun canım bende bisey sorucam sana bende rüya gördüm elimle konusmuoyrum normalde rüyada konusuyorrduk ben test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı felan bana diyordu yeni hamilesin diyordu sonra başka gün de bakıyordum kahverengi lekelenme oluyordu bakmasına soruyordum oda bana yerleşme kanaması diyordu normal diyordu. Şimdi adetime 5 gün var ve kremsi akintim var goguslerimin ucu açıyor ama öyle çok değil değince bireye felan ağrıyor sonra gaz çıkarma bugün oldu karin agrım var belim öyle ağrıyor ayak tabanım ağrıyor bilmiyorum bu belirtiler var bende ama hayırlısı varmı yok mu artık
Canım ben şimdi bu ay inofolic combi kullanırım diyorum ama bende pko yok biraz araştırdım e vitamin diyor ama pko hastalarına öneriliyor.Pko olup düzenli regli yasayan da var bu arada, çok ilginç bir rahatsızlık. Kiminde kilo yapıyor, kiminde zayıflık. Bazı kişilerde sac dökülmesi yapıyor, bazısında yapmıyor. Herkes de etkisi farklı dedi doktor bana. Doktorlar yumurtalık yapısına bakıp karar veriyor.
Onu hiç duymadım canım, bana doktor normal folik asit verdi, ek hiçbir sey vermedi. Yürüyüş yap, gıdana dikkat et dedi.Canım ben şimdi bu ay inofolic combi kullanırım diyorum ama bende pko yok biraz araştırdım e vitamin diyor ama pko hastalarına öneriliyor.
Acaba kullansam mi ters bir etki yaparmi kafam karıştı yahuu
Amin inşallah sağol cnmHayırlısı ile inşallah vardır canım bende öyle rüyalar görüyordum rüyada adet oldugumu görüyordum...sabaha doğru gaz çok oluyordu gece de oluyordu bazen
Bazen de adet olucakmis gibi sancı oluyordu belde kasıklarda dur bakalım daha beş günün varmış inşallah olur Rabbimin izniyle stres yapma inşallah varidr canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Cnm zaten amh testi yaptırmadan klomen felan kullanılmaz eğer düşükse olanı da bitirir çünkü pkos a yatkınlık bana da demişlerdi ama sonra ki ay bi daha baktırdım yok dediler arada öyle fazla yumurta oluyo canını sıkman gereken bi durum değilKızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dediM mavili_yeshll Y Yoncamirr Margee Maviesra Selizay H HTCNM
Canım hiç kafana takma ekstradan aman aman bişey yapamama gerek yok bende de pcos vardı neler neler yapmıştım otları içmeden adet olamiyordum özellikle Civan percemi aslan otu karıştırıp çayını yapıp içiyordum onunla adet oluyordum..bazen 3 ay bazen 6 ay adet görmedigimi.bilirim.Kızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dediM mavili_yeshll Y Yoncamirr Margee Maviesra Selizay H HTCNM
Kaç günde bi regl oluyosun cnmKuzular tünaydın. 1 haftadr ovülasyon takibi yapıyorum daha takvime göre 2 gün var yumurtlamama ama şu test sonuçlarından gerçekten bişey anlamıyorum bi gün daha silik bi gün daha koyu hep böyle gidecek gibi geliyor testim mi bozuk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?