Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 ay önce başka doktora da görünmüştüm o hiç böyle birşey dememişti.

Aslında ben her ay adet oluyorum sadece 7-8 aydır gebelik düşündüğümden beridir 5-6 gün gecikmeler olmaya başladı. Biraz yürüyüş yapayım, düzenli besleneyim. Taktım biraz kafaya

Kuzum bende çok bilmiyorum ama pco varsa yumurtlama günlerini kestiremezsin sen zaten ovülasyon testi kullanıyosun ordan anlarsın bence kafaya takılacak bişey değilsen bu ay çok stres yaptın o bile tetiklemiş olabilir hormonlarını bence bu ay testte yap rahat rahat takıl 1 ay kafanı dinlemek iyi gelecek . Ben haziranda denemedim gerçekten psikolojik olarak işe yaradı

Ayy süper, kaçıncı günündü pikten sonra ve belirtiler neler
Adet gecikmesi vardı 4 gün oldu. Adete 3 gün kala predictor de yapmıştım çıkmadı. Adet gecikince geçen ay ki kimyasaldan döngü bozuldu dedim sallamadim. Ama ilk kahverengi sonrada kıvamlı çok az açık pembe kan görünce tekrar test yaptım

Hiç kafaya takma kuzum düzenli yürüyüş çok ama çok iyi geliyor 5 6 gün gecikmesi normaldir stres yapma tak kulakligini yürü çok faydasını göreceksin yürüyüşün inşallah olucak Allah'ın izniyle en kısa zamanda hayırlı haberlerle
Aslında ben her ay adet oluyorum sadece 7-8 aydır gebelik düşündüğümden beridir 5-6 gün gecikmeler olmaya başladı. Biraz yürüyüş yapayım, düzenli besleneyim. Taktım biraz kafaya

Hali heyyoooo mayıs topiğinden geliyorum totem yapıp hazirana isim yazdırmadım temmuzada yazdırmayacaktım ama hergün okuyorum maşallah hep güzel haberler var şansınız banada geçer umarım Yaş 33 11 aydır deniyoruz bat 20 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…