kızıııım tebrik ederim vallahiii <3 <3 hayret silik gördüklerimizden pozitif çıkanlar da oluyormuşş bozuk saat gibiyizSonucun çıktı 36.33
Ayy süper, kaçıncı günündü pikten sonra ve belirtiler nelerSonucun çıktı 36.33
Canım sen bu testi kaçıncı günde yaptın pikten sonra, biz de öyle yapalımFotoğrafta tam net çıkmıyor ama ben direk gördüm ilk 3 dakikada çıktı
Ayyyy resmen vardı vardıı çizgiSonucun çıktı 36.33
4 ay önce başka doktora da görünmüştüm o hiç böyle birşey dememişti.Cnm zaten amh testi yaptırmadan klomen felan kullanılmaz eğer düşükse olanı da bitirir çünkü pkos a yatkınlık bana da demişlerdi ama sonra ki ay bi daha baktırdım yok dediler arada öyle fazla yumurta oluyo canını sıkman gereken bi durum değil
Ben de şu an şok haldeyim ve asssiri stres doluyumkızıııım tebrik ederim vallahiii <3 <3 hayret silik gördüklerimizden pozitif çıkanlar da oluyormuşş bozuk saat gibiyiz
Aslında ben her ay adet oluyorum sadece 7-8 aydır gebelik düşündüğümden beridir 5-6 gün gecikmeler olmaya başladı. Biraz yürüyüş yapayım, düzenli besleneyim. Taktım biraz kafayaCanım hiç kafana takma ekstradan aman aman bişey yapamama gerek yok bende de pcos vardı neler neler yapmıştım otları içmeden adet olamiyordum özellikle Civan percemi aslan otu karıştırıp çayını yapıp içiyordum onunla adet oluyordum..bazen 3 ay bazen 6 ay adet görmedigimi.bilirim.
Ne yapican şimdi bol su spor yürüyüş düzenli beslenme ve hiç korkma zamanı gelince olucak Allah'ın izniyle v ve çörek otu bal karışımini ye her sabah oda şifa olucak iyi gelecektir. Kendini çok ilaçlara boğma
Hayırlı olsun canım.saglikla kucağına almak da nasip olsunSonucun çıktı 36.33
Kuzum bende çok bilmiyorum ama pco varsa yumurtlama günlerini kestiremezsin sen zaten ovülasyon testi kullanıyosun ordan anlarsın bence kafaya takılacak bişey değilsen bu ay çok stres yaptın o bile tetiklemiş olabilir hormonlarını bence bu ay testte yap rahat rahat takıl 1 ay kafanı dinlemek iyi gelecek . Ben haziranda denemedim gerçekten psikolojik olarak işe yaradıKızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dedi@yeshll @Yoncamirr Margee @Esrakcshn @Selizay @HTCNM
Adet gecikmesi vardı 4 gün oldu. Adete 3 gün kala predictor de yapmıştım çıkmadı. Adet gecikince geçen ay ki kimyasaldan döngü bozuldu dedim sallamadim. Ama ilk kahverengi sonrada kıvamlı çok az açık pembe kan görünce tekrar test yaptımAyy süper, kaçıncı günündü pikten sonra ve belirtiler neler
olma olma kolları hazırla 2 güne bir kan verrr bana arkadaşBen de şu an şok haldeyim ve asssiri stres doluyum
Aslında ben her ay adet oluyorum sadece 7-8 aydır gebelik düşündüğümden beridir 5-6 gün gecikmeler olmaya başladı. Biraz yürüyüş yapayım, düzenli besleneyim. Taktım biraz kafaya
İnşallahYaasağlıkla artsın inşallah canım benim
Adamcağız klomene bile gözlerini pörtledince devamını söyleyemedim valladeseydin 3. ay olmazsa tüp bebek yapmaya başlayacaktı heralde diye
Ayyyy resmen vardı vardıı çizgiOh bu günün güzel haberiii
Hayır düzenli değildi. İnofolic vermedi . Gynopol 60 şase verdi polikistik icinCanım senin adetler duzenlemi önceki dr nasıl farketmedi.infolicmi verdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?