Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla çok korkuyorum gene kimyasalsa diye
yavru korkmaa kimyasaldan sonra daha kolay bebik oluyo diyolardı sen şimdi bunun örneğisin düzenli kanını ver geriye yaslan artışı izle öncekinde beta kaçtan döndü senin

yavru korkmaa kimyasaldan sonra daha kolay bebik oluyo diyolardı sen şimdi bunun örneğisin düzenli kanını ver geriye yaslan artışı izle öncekinde beta kaçtan döndü senin
Onda da adetim 5 gün gecikince kana baktım 20 çıkmıştı. Sonra zaten çok sürmedi düştü. 9. Gunde kanama başlamıştı

Onda da adetim 5 gün gecikince kana baktım 20 çıkmıştı. Sonra zaten çok sürmedi düştü. 9. Gunde kanama başlamıştı
biz sende ilk çizgi gördüğümüzde baktırsan 15 falan çıkardı bence şimdi 2 katı olmuş artıyo gibi düşünn kaset test al bir sürüe her sabah kaset test yapp koyulaştıkça içinde rahat eder

Testte yapma olacaktı

Acaba bende bir umut var mı

Kimyasal olmaz merak etme hatta kimyasaldan sonraki gebelikler daha sağlıklı ilerliyomuş Zaten değerin kaç olduğu değilde katlanarak ilerlemesi önemli olan
Ağzınız bal yesin inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…