Valla çok korkuyorum gene kimyasalsa diyeolma olma kolları hazırla 2 güne bir kan verrr bana arkadaş
yavru korkmaa kimyasaldan sonra daha kolay bebik oluyo diyolardı sen şimdi bunun örneğisin düzenli kanını ver geriye yaslan artışı izle öncekinde beta kaçtan döndü seninValla çok korkuyorum gene kimyasalsa diye
Onda da adetim 5 gün gecikince kana baktım 20 çıkmıştı. Sonra zaten çok sürmedi düştü. 9. Gunde kanama başlamıştıyavru korkmaa kimyasaldan sonra daha kolay bebik oluyo diyolardı sen şimdi bunun örneğisin düzenli kanını ver geriye yaslan artışı izle öncekinde beta kaçtan döndü senin
Yaaaa canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insAllahSonucun çıktı 36.33
Hali heyyoooo mayıs topiğinden geliyorum totem yapıp hazirana isim yazdırmadım temmuzada yazdırmayacaktım ama hergün okuyorum maşallah hep güzel haberler var şansınız banada geçer umarım Yaş 33 11 aydır deniyoruz bat 20 temmuz
Ya düşmüyor niyekiDeğerini görebildin mi e nabıza düşmüş mü ? Yazdıysanda geriden geliyorum yazılanları okuyarak ben gece kanda çıkan değere benim
Eki Görüntüle 2883508
Çok teşekkür ederim inşallahYaaaa canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insAllah
Valla 4 saatte 1 ped gidiyordu şimdi 3.ye geçtim deli gibiParça parça gibi mi sokuluyor
biz sende ilk çizgi gördüğümüzde baktırsan 15 falan çıkardı bence şimdi 2 katı olmuş artıyo gibi düşünn kaset test al bir sürüe her sabah kaset test yapp koyulaştıkça içinde rahat ederOnda da adetim 5 gün gecikince kana baktım 20 çıkmıştı. Sonra zaten çok sürmedi düştü. 9. Gunde kanama başlamıştı
Vayyy ne guzelSonucun çıktı 36.33
Testte yapma olacaktıKuzum bende çok bilmiyorum ama pco varsa yumurtlama günlerini kestiremezsin sen zaten ovülasyon testi kullanıyosun ordan anlarsın bence kafaya takılacak bişey değilsen bu ay çok stres yaptın o bile tetiklemiş olabilir hormonlarını bence bu ay testte yap rahat rahat takıl 1 ay kafanı dinlemek iyi gelecek . Ben haziranda denemedim gerçekten psikolojik olarak işe yaradı
Korkma cnm kalbine alma öyle şeyler düşünme güzel düşün güzel olsunValla çok korkuyorum gene kimyasalsa diye
Amin inşallahKorkma cnm kalbine alma öyle şeyler düşünme güzel düşün güzel olsun
Acaba bende bir umut var mıAdet gecikmesi vardı 4 gün oldu. Adete 3 gün kala predictor de yapmıştım çıkmadı. Adet gecikince geçen ay ki kimyasaldan döngü bozuldu dedim sallamadim. Ama ilk kahverengi sonrada kıvamlı çok az açık pembe kan görünce tekrar test yaptım
Acaba bende bir umut var mı
Kimyasal olmaz merak etme hatta kimyasaldan sonraki gebelikler daha sağlıklı ilerliyomuşValla çok korkuyorum gene kimyasalsa diye
Test yaptım negatif çıktı sabah adeti beklicem kuzum yaValla istersen bir denebenim şahsen umudum yoktu
Ağzınız bal yesinKimyasal olmaz merak etme hatta kimyasaldan sonraki gebelikler daha sağlıklı ilerliyomuşZaten değerin kaç olduğu değilde katlanarak ilerlemesi önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?