Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafama çok takmaya başladım belki o da etkiliyor

İnşallah bende öyle düşünüyorum

Kullan canım doktor için şimdiyse devam edersin benim anlamadığım adetlerin düzenli değil mi pko nasıl tanı konuyor .
Yumurtalarda inci gibi dizilim oluyormuş yumurta sayısı fazla oluyor ve lh fsh dan yüksek oluyor bunlar benim bildiğim belirtiler ama anne olmaya asla engel değil sadece ovulasyonla takip etmek gerekiyor

Evet kapağı pembe marka pyro clinice. Ama bana bakma dediğim gibi predictor bile gösteremedi
Bende de boş çıktı kız markası miratech hayalet bile yok anasını satayım BAT 11 Temmuz

Eklentiler

• image.webp
    79 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 44
Kafama çok takmaya başladım belki o da etkiliyor
Ewet sen çok stres yaptın ama kendine zarar veriyosun böyle stresle bütün hormonlarını alt üst ettin yapma bunu kendine. kendine hobi bul uğraşacak kafanı takacak bişeyler yap. Ben sürekli bişeyler yaptığımda aklıma hiç gelmiyo bile

Ya aslında bende bu ay çok yoğundum düşünecek vaktim bile olmuyordu çoğu zaman ama adet gelince üzüldüm bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin İNŞAALLAH

Sorsaydın keşke yatkınlık ne demek diye bu ay böyle geçsin önümüzdeki ay reglin 2. Günü git hormon testine baksınlar tektar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…