- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Harbiden ya çok şaşırtıcı sen pembeli denemiştin demiEn iyisi bak ben de görmemiştim adet öncesi gerçi @zahrada görmüştü o ayrı
Kafama çok takmaya başladım belki o da etkiliyorKuzum bende çok bilmiyorum ama pco varsa yumurtlama günlerini kestiremezsin sen zaten ovülasyon testi kullanıyosun ordan anlarsın bence kafaya takılacak bişey değilsen bu ay çok stres yaptın o bile tetiklemiş olabilir hormonlarını bence bu ay testte yap rahat rahat takıl 1 ay kafanı dinlemek iyi gelecek . Ben haziranda denemedim gerçekten psikolojik olarak işe yaradı
Evet kapağı pembe marka pyro clinice. Ama bana bakma dediğim gibi predictor bile gösteremediHarbiden ya çok şaşırtıcı sen pembeli denemiştin demi
İnşallah bende öyle düşünüyorumHiç kafaya takma kuzum düzenli yürüyüş çok ama çok iyi geliyor 5 6 gün gecikmesi normaldir stres yapma tak kulakligini yürü çok faydasını göreceksin yürüyüşün inşallah olucak Allah'ın izniyle en kısa zamanda hayırlı haberlerle
Yumurtalarda inci gibi dizilim oluyormuş yumurta sayısı fazla oluyor ve lh fsh dan yüksek oluyor bunlar benim bildiğim belirtiler ama anne olmaya asla engel değil sadece ovulasyonla takip etmek gerekiyorKullan canım doktor için şimdiyse devam edersin benim anlamadığım adetlerin düzenli değil mi pko nasıl tanı konuyor .
Bende de boş çıktı kız markası miratech hayalet bile yok anasını satayım BAT 11 TemmuzEvet kapağı pembe marka pyro clinice. Ama bana bakma dediğim gibi predictor bile gösteremedi
Dediğim gibi Bnde aynı şeyi yaşadım canım önümüzdeki ay bi daha baktırırsın o zamn da varsa doğru diyo demektir ama arada o görüntü oluyo4 ay önce başka doktora da görünmüştüm o hiç böyle birşey dememişti.
5 gün var daha çıkmayabilir birazcık sabırBende de boş çıktı kız markası miratech hayalet bile yok anasını satayım BAT 11 Temmuz
Tamam kuzum5 gün var daha çıkmayabilir birazcık sabıradeti bekle mutlaka stres geriyor bu bile sonuçları etkileyebilir
Ewet sen çok stres yaptın ama kendine zarar veriyosun böyleKafama çok takmaya başladım belki o da etkiliyor
Ben az kahverengi akıntı goruncu geliyor gelmekte olan dedim ama gelmedi. Kesildi. Açık pembe silik varla yok oldu tekrar test yaptımZihra e negatif girmişim onceden nasıl değişti kiz
Ee pozitif mi çıktııı kısssBen az kahverengi akıntı goruncu geliyor gelmekte olan dedim ama gelmedi. Kesildi. Açık pembe silik varla yok oldu tekrar test yaptım
Evet beta 36.33 çıktıEe pozitif mi çıktııı kısss
Ya aslında bende bu ay çok yoğundum düşünecek vaktim bile olmuyordu çoğu zaman ama adet gelince üzüldüm bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin İNŞAALLAHEwet sen çok stres yaptın ama kendine zarar veriyosun böylestresle bütün hormonlarını alt üst ettin yapma bunu kendine. kendine hobi bul uğraşacak kafanı takacak bişeyler yap. Ben sürekli bişeyler yaptığımda aklıma hiç gelmiyo bile
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım.saglikla kucağına almak da nasip olsun
Sorsaydın keşke yatkınlık ne demek diyeKızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dediM mavili_yeshll @Yoncamirr Margee @Esrakcshn Selizay @HTCNM
Ooo tebrik ederim kuzuuum sağlıkla gelsin insallaaahEvet beta 36.33 çıktı
İnşallahOoo tebrik ederim kuzuuum sağlıkla gelsin insallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?