- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Ara bi kuzu olmazsa sor gerçi geve kandan sonra aradım sonuç çıkmış söyleyemem diyo delirttiler beniYa düşmüyor niyeki
Kiz ben gittim dun işte negatf dedi 2 den küçük dedi=)Ara bi kuzu olmazsa sor gerçi geve kandan sonra aradım sonuç çıkmış söyleyemem diyo delirttiler beni
Hayırlı uğurlu olsun tekrar=)Ben az kahverengi akıntı goruncu geliyor gelmekte olan dedim ama gelmedi. Kesildi. Açık pembe silik varla yok oldu tekrar test yaptım
Ay inşallah dediğin gibi olur. Bende valla diyorum erken adet mi olucam? Öyle ağrı. Hadi inşallah hayra tırstım. Umut verdin valla. Erken testim cortingen ama olsunbata 6 gün kala böyle oluyorsa ben bir soru işareti koyarım çünkü burada demiştim ki daha 6 gün 7 gün var böyle ağrı çekiyosam çatlamadan değil yumurtalamadan saycam çünkü adet oldum olcamm diye dolanıyodum
Stokta testlerim varBence moralini bozma canım, ben de bir belirti yaşıyorum. Bi normalim hiçbişey yok. Cuma erken gebelikte akla kara belli olur gibi geliyor
Teşekkür ederim isteyen herkese sağlıkla gelsinHayırlı uğurlu olsun tekrar=)
AmiiiiiiiiinnnnnnnnTeşekkür ederim isteyen herkese sağlıkla gelsin
28-29 tatlım ama son 3 aydır 31-32 ye çıktım. 29 gibi hesaplıyor takvim şuan.Kaç günde bi regl oluyosun cnm
Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bu topic uğurlu galiba güzel haberler okuyorum hepSonucun çıktı 36.33
Ya nasıl sorayım içeriye kaç kişiyi beraber alıyorlar, zorla bişey soruyosun devletteki doktorlara.Sorsaydın keşke yatkınlık ne demek diyebu ay böyle geçsin önümüzdeki ay reglin 2. Günü git hormon testine baksınlar tektar
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bu topic uğurlu galiba güzel haberler okuyorum hep
O zamn 14 veya 15. Gün olur yumurtlama pik değiller henüz Bnde o aralıklarda regl oluyorum 14 15 16. Günlerde görüyorum genelde pik i28-29 tatlım ama son 3 aydır 31-32 ye çıktım. 29 gibi hesaplıyor takvim şuan.
Yok kiz gebelik uzun sürüyor 1 saat en az2 saat dedi. Sanki normalde tüm işlemlerle beraber 30-35 dakikada çıktığını bilmiyoruz
Kız ben çalışıyorum bir önceki sonucumu sanrrifujle beraber 35 dakikada çıkarmıştımYok kiz gebelik uzun sürüyor 1 saat en az
Teste devam o zaman piki ve çatlamayı görürüm inşallah:)O zamn 14 veya 15. Gün olur yumurtlama pik değiller henüz Bnde o aralıklarda regl oluyorum 14 15 16. Günlerde görüyorum genelde pik i
Gören yok mudur acepKızlar sizce kilonun da etkisi oluyor mu
Makineye göre degisiyordur canım burda santrfj 7 8 dakka olsa en az 50 dakka surerKız ben çalışıyorum bir önceki sonucumu sanrrifujle beraber 35 dakikada çıkarmıştım
Mümkün tabiMakineye göre degisiyordur canım burda santrfj 7 8 dakka olsa en az 50 dakka surer
Bir de pozitif olunca dilue ediyor yani bir suru şeyi var ben de çalışıyorum bence Makineye göre degisiyorKız ben çalışıyorum bir önceki sonucumu sanrrifujle beraber 35 dakikada çıkarmıştım
Görürsün tabi cnm yılmak yok bn bi ay 21. Günde görmüştüm evin heryeri testtiTeste devam o zaman piki ve çatlamayı görürüm inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?