Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah dediğin gibi olur. Bende valla diyorum erken adet mi olucam? Öyle ağrı. Hadi inşallah hayra tırstım. Umut verdin valla. Erken testim cortingen ama olsun
Bence moralini bozma canım, ben de bir belirti yaşıyorum. Bi normalim hiçbişey yok. Cuma erken gebelikte akla kara belli olur gibi geliyor
Stokta testlerim var yapmayayım diyorum ama dayanamayıp her gün yapcam galiba büyük delilik yeminle.

Sorsaydın keşke yatkınlık ne demek diye bu ay böyle geçsin önümüzdeki ay reglin 2. Günü git hormon testine baksınlar tektar
Ya nasıl sorayım içeriye kaç kişiyi beraber alıyorlar, zorla bişey soruyosun devletteki doktorlara. Daha sen bitmeden diğerine geçiyor. Bu ay öyle tesadüfi gittim. Diğer ay özelde kendi doktoruma gidicem.

Kız ben çalışıyorum bir önceki sonucumu sanrrifujle beraber 35 dakikada çıkarmıştım
Bir de pozitif olunca dilue ediyor yani bir suru şeyi var ben de çalışıyorum bence Makineye göre degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…