Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de pozitif olunca dilue ediyor yani bir suru şeyi var ben de çalışıyorum bence Makineye göre degisiyor
Yüksek pozitife dilue veriyoruz biz böyle olunca değil dediğin gibi cihazla alakalı bir de ben acildeyim o yüzden sonuçları hızlı vermemiz gerekiyor

Kızlar size emanet ediyorum hadi yorumlayın ben kör oldum valla

Eklentiler

• IMG_20210706_140319.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210706_140323.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 77
Yani kiloya etkiler tabi ama benim ne kilolu tanıdıklarım akrabalarım var hamile kalan
Ya ben şu an 79 kiloyum 1.64 boyum var ama dışardan absürt durmaz normal duruyorum aklıma takıldı acaba kilolu olduğum için mi diye ama dediğiniz gibi kalan da var bu ay da denicem olmazsa dr gidicem

Zihra hayırlı uğurlu olsun bat nezman neler yaptın anlatirmisin biraz
Bat 3 temmuzdu. Özellikle bişey yapmadım aslında pek de umudum yoktu. Tiroid ve kalsiyum hastası olduğum için düzenli levotroksin ve kalsiyum yanında d vit kullanıyordum. Bir buçuk aydır da folik asit kullanıyordum. Takvim üzerinden takip ettim. Özellikle ovulasyon takibi yapmadım canım geçen ayki kimyasaldan dolayı dongu bozulmuştur diyordum takmadan gecikmeyi ama en son peceteye sildikce açık pembe kıvamlı akıntı gelince sabah test yaptım sonra da hastaneye gittim teşekkür ederim isteyen herkese inşallah

Ya ben şu an 79 kiloyum 1.64 boyum var ama dışardan absürt durmaz normal duruyorum aklıma takıldı acaba kilolu olduğum için mi diye ama dediğiniz gibi kalan da var bu ay da denicem olmazsa dr gidicem
Direk onunla alakası yok hayatım. Sen içini ferah tut

Yaaa yarın hastaneye gitsem kan versem çıkar mı kız 4 gün kala valla kafayı yicem anam ben

Valla için rahatlayacaksa git istersen çünkü ne kadar bekle desek de beklemeyeceksin belli ki yap kan testi kurtul kız
Sen adet öncesinde yaptırdın mı test hiç kan testi bide hani elimde iki gün önceye ait 1,20 değer var ya 3,50 çıksa bile ben hamileyim diye gelirim artık buraya

Ben de o yüzden erken gebelik almadım. Evde olsa kesin yaparım. Persembe akşam alıp cuma sabah yapıcam kısmetse, kasette de cıkmaz, çok erken daha. Dayanmak güç iş, ovulasyon yapıyorum. Onda da koyulaşma oluyomuş gebelik olunca regliye dogru, o benim test hevesimi biraz kesiyor, silik çıkıyor şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…