Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovılasyon mu alsam bende acaba

Sen adet öncesinde yaptırdın mı test hiç kan testi bide hani elimde iki gün önceye ait 1,20 değer var ya 3,50 çıksa bile ben hamileyim diye gelirim artık buraya
Yok hayatım vermedim bundan öncekinde de vermedim daha iki gün olmuş bence haftasına kadar sabredebilirsin

Gören yok mudur acep

Ya ben şu an 79 kiloyum 1.64 boyum var ama dışardan absürt durmaz normal duruyorum aklıma takıldı acaba kilolu olduğum için mi diye ama dediğiniz gibi kalan da var bu ay da denicem olmazsa dr gidicem
Canım bende aynı kilodayım kızıma hamile kaldığımda 74kilo idim. O zaman bi doktor kontrolümde bana kadın sen 6-7 kilo ver sonra hamile kalırsın demişti. Ama vermemiştim. 6 ay denemede hamile kalmıştım.
Valla hem ovu hem kaset hem erken gebelik testleri mevcut. Dayanamayıp yapıyorum negatif, bata 6 var bu akşamda ovu yapayım bakayım onda nasıl durum

Erken gebeliği ilk idrarla yap bari parasına degsin

Eklentiler

• IMG_20210706_143358.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20210706_143118.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ben allianz sigortayı seçip Kasım ayına kadar korunmaya karar verdim. En kapsamlı sigorta oydu çünkü. Bu bahaneyle de covid aşı randevumu aldım 9 temmuza

Kuzum bence gerçekten stres yapmak bizi kötü etkiliyor ben 6 yıllık evliyim mesela ama henüz strese başlamadım.pkodan korkma bende vardı ama şuan yok şükür doktorun dediklerini yap bakalım olacağı varsa her türlü oluyorda ne zaman olacak bakalım ben 6 yıllık evliyim düşün

Bilmiyorum ya sanki kilomdan dolayı olmicak gibi ilk denememiz ama stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…