- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Ovılasyon mu alsam bende acabaBen de o yüzden erken gebelik almadım. Evde olsa kesin yaparım. Persembe akşam alıp cuma sabah yapıcam kısmetse, kasette de cıkmaz, çok erken daha. Dayanmak güç iş, ovulasyon yapıyorum. Onda da koyulaşma oluyomuş gebelik olunca regliye dogru, o benim test hevesimi biraz kesiyor, silik çıkıyor şu anda
Yok hayatım vermedimSen adet öncesinde yaptırdın mı test hiç kan testi bide hani elimde iki gün önceye ait 1,20 değer var ya 3,50 çıksa bile ben hamileyim diye gelirim artık buraya
Bugünü saymasam 4 gün varYok hayatım vermedimbundan öncekinde de vermedim daha iki gün olmuş bence haftasına kadar sabredebilirsin
Sanki var gibi duruyor çok net değil .. bat nezaman
10 temmuzda cnmSanki var gibi duruyor çok net değil .. bat nezaman canm
Bugünü saymasam 4 gün var
Beklicem ilk defa birisinin sözünü dinlicemver madem kan sabah da için rahatlasin
Gören yok mudur acep
Canım bende aynı kilodayımYa ben şu an 79 kiloyum 1.64 boyum var ama dışardan absürt durmaz normal duruyorum aklıma takıldı acaba kilolu olduğum için mi diye ama dediğiniz gibi kalan da var bu ay da denicem olmazsa dr gidicem
Valla hem ovu hem kaset hem erken gebelik testleri mevcut. Dayanamayıp yapıyorum negatif, bata 6 varBen de o yüzden erken gebelik almadım. Evde olsa kesin yaparım. Persembe akşam alıp cuma sabah yapıcam kısmetse, kasette de cıkmaz, çok erken daha. Dayanmak güç iş, ovulasyon yapıyorum. Onda da koyulaşma oluyomuş gebelik olunca regliye dogru, o benim test hevesimi biraz kesiyor, silik çıkıyor şu anda
100 lira büyük paraBeklicem ilk defa birisinin sözünü dinlicemZaten olmadığını biliyorum boşa param gitmesin 100 TL
ben bir şey görüyorum ama sen canlı gözle ne görüyosunnKızlar size emanet ediyorum hadi yorumlayın ben kör oldum valla
Erken gebeliği ilk idrarla yap bari parasına degsinCanım bende aynı kilodayımkızıma hamile kaldığımda 74kilo idim. O zaman bi doktor kontrolümde bana kadın sen 6-7 kilo ver sonra hamile kalırsın demişti. Ama vermemiştim. 6 ay denemede hamile kalmıştım.
Valla hem ovu hem kaset hem erken gebelik testleri mevcut. Dayanamayıp yapıyorum negatif, bata 6 varbu akşamda ovu yapayım bakayım onda nasıl durum
Silik cizgi sanki golgesi olur ya hafif aynen oyle bak sen simdi cektiklerimeben bir şey görüyorum ama sen canlı gözle ne görüyosunn
Kuzum bence gerçekten stres yapmak bizi kötü etkiliyor ben 6 yıllık evliyim mesela ama henüz strese başlamadım.pkodan korkma bende vardı ama şuan yok şükürKızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dedi@yeshll @Yoncamirr @Adelnaz @Esrakcshn @Selizay H HTCNM
böyle daha net görünüyor valla yavru predictor mü hangisiiSilik cizgi sanki golgesi olur ya hafif aynen oyle bak sen simdi cektiklerime
Ovulasyonum buda uzerinden gecenSilik cizgi sanki golgesi olur ya hafif aynen oyle bak sen simdi cektiklerime
Bilmiyorum ya sanki kilomdan dolayı olmicak gibi ilk denememiz ama stres oldumCanım bende aynı kilodayımkızıma hamile kaldığımda 74kilo idim. O zaman bi doktor kontrolümde bana kadın sen 6-7 kilo ver sonra hamile kalırsın demişti. Ama vermemiştim. 6 ay denemede hamile kalmıştım.
Valla hem ovu hem kaset hem erken gebelik testleri mevcut. Dayanamayıp yapıyorum negatif, bata 6 varbu akşamda ovu yapayım bakayım onda nasıl durum
Yok be canım. Hiç stres yapma. Arkadaşım 120 kg ile hamile kalmıştı. Ve iki kızı var. Her iki hamileliği de yüksek kilo ve normal yol idi..Bilmiyorum ya sanki kilomdan dolayı olmicak gibi ilk denememiz ama stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?