Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok be canım. Hiç stres yapma. Arkadaşım 120 kg ile hamile kalmıştı. Ve iki kızı var. Her iki hamileliği de yüksek kilo ve normal yol idi..
Herşey nasip diyosunuz Allah var gam yok İnşallah bende kalırım

O zaman kızlar yarın gidip kan vereyim bakalım yükselmiş mi yoksa yokmuymuş
Acilden versene kuzu kadına dün dedim ki beta ya baktırabiliyomuyuz gelip normaldede tabi heryer bakar diyo ee dedim bizim bazı arkadaşlara başka yerde bakmamışlar yok heryer bakar onlar yapmak istememiştir gel sen yaparız diyo ablam gelsem ne olcak 0 çkkmış hobi olarak hergün veriyomuşum

Ne sigortası bu
Allianz sigorta canım modüler sağlık sigortama ek dogum paketi eklettim. 6 ay benden hamile kalmama teminatı istiyorlar buda Kasımda doluyor yanı Kasımda korunmayı bırakabiliyorum ancak. Ama en azından sadece sgk ile anlasması olan özel hastanelere mahkum olmayacağım. Kendim özel muayenesi olan bir doktora bile gitsem ücretsiz. Aynı şekilde hastanelerde de öyle en pahalı hastanede bile dogum ücretsiz

Sen adet öncesinde yaptırdın mı test hiç kan testi bide hani elimde iki gün önceye ait 1,20 değer var ya 3,50 çıksa bile ben hamileyim diye gelirim artık buraya
Tam sizin gibi 8 gün kala kan testim 2. 35 çıkmıştı hatta yükselmeye meyilli bir değer falan demişlerdi ama malesed regl oldum tamda gününde daha önceden benimde 0.100 falan çıkıyordu

Iyi aksamlar kızlar herkesi düzenledim ekledim eksik varsa beni etiketleyip bilgi veriniz

Canımm ben yokum yaş 36 bat 18 temmz 2.ay deneme

Bende onu araştırdım kuzu ama 1 yıl sigorta olması lazım sonra ki sigortalarda geçerli hamilelik dediler. 6 aymıymış o

Kızçelee ben ev işi yaparken süpürürken falan sağ alt kasık kısmıma minnacık ağrılar giriyor psikolojik mi bu ya

Tam sizin gibi 8 gün kala kan testim 2. 35 çıkmıştı hatta yükselmeye meyilli bir değer falan demişlerdi ama malesed regl oldum tamda gününde daha önceden benimde 0.100 falan çıkıyordu
Benim aklımda beklemek vardı ama fenalaşmış bi şekilde gidince dr kendi baktı aklımda deli sorular sonra

Sen ne kadar süredir istiyordun canım? İlk bebiş mi olacak, kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…