Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi yanım bekle diyor bi yanım kal offff midem ağrıyor vallahi ayoll ve şaka bi yana ben hepinizi çok sevdimm

Ya kızlar size bisey sormak istiyorum en son kimyasal gebelik oldu benim kanamam bittikten sonra sarı akıntı devam etti onceki kadar olmasada cok az yine var normal bi durummu bu ?

Bende onu araştırdım kuzu ama 1 yıl sigorta olması lazım sonra ki sigortalarda geçerli hamilelik dediler. 6 aymıymış o
Tamamlayıcı sağlık sigortasında 1 yıl kuzum. Bende zaten ayakta tedavili modüler saglık sigortası var sgksız olan. O yüzden indirimki ek paket 6 ay teminatla yararlanıyorum

Tamamlayıcı sağlık sigortasında 1 yıl kuzum. Bende zaten ayakta tedavili modüler saglık sigortası var sgksız olan. O yüzden indirimki ek paket 6 ay teminatla yararlanıyorum
Sende öncesinden sigorta olduğu için yaptılar o zaman. Bakalım sağlık olsun :)

Bende o markayı sipariş edeyim deneyeyim :)
Bilmiyorum ya sanki kilomdan dolayı olmicak gibi ilk denememiz ama stres oldum
Daha çok kilolu olup hamile kalan var biraz zorlaştırabilir ama engel değil kesinlikle

Zihra hayırlı olsun canım Allah sağlıkla eline almayo nasip etsin @kivircikkuala canım daha erken beraber bekeleyeceğiz bakalım neler çıkaracak

Kızlar bat 9 temmuz ama kahverengi bir leke geldi. Hemen erken gebelik testi yaptım. Bence bir şey yok. Yani hayalet çizgi falan ben görmedim ama sanırım adet oluyorum fotoğraf da ekleyemedim telefondan giriyorum

Sen ne kadar süredir istiyordun canım? İlk bebiş mi olacak, kaç yaşındasın?
İlk bebiş olacak inşallah ve 32 yaşındayım.Ben olumsuzu düşünmek istemiyorum o yüzden henüz paniğe başlamadım pko vardı geçti, çikolata kistim patladı ameliyat oldum geçen ay yine patladı.Olacağı varsa gerçekten oluyor, kuzenim menepozdayken ikizlere hamile şuan ve 5. ayındaAllah nasip etmezse de hiçbir problem olmasa da yine olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…