Benim e nabiza dusmuyorÇıkar tabi benim dün 4 dü gece verdim 0 çıktı işte
Adetime 2 gün var kuzuYumurtlamadan sonra oluyor canım
Özel hastaneyse düşmüyorBenim e nabiza dusmuyor
Tamamlayıcı sağlık sigortasında 1 yıl kuzum. Bende zaten ayakta tedavili modüler saglık sigortası var sgksız olan. O yüzden indirimki ek paket 6 ay teminatla yararlanıyorumBende onu araştırdım kuzu ama 1 yıl sigorta olması lazım sonra ki sigortalarda geçerli hamilelik dediler. 6 aymıymış o
Sende öncesinden sigorta olduğu için yaptılar o zaman. Bakalım sağlık olsun :)Tamamlayıcı sağlık sigortasında 1 yıl kuzum. Bende zaten ayakta tedavili modüler saglık sigortası var sgksız olan. O yüzden indirimki ek paket 6 ay teminatla yararlanıyorum
Evet kuzum bende cocuklugumdada babam yaptırmıştı hep allianzdaSende öncesinden sigorta olduğu için yaptılar o zaman. Bakalım sağlık olsun :)
Yok muuuuuuKızlar bi yanım bekle diyor bi yanım kaloffff midem ağrıyor vallahi ayoll ve şaka bi yana ben hepinizi çok sevdimm
Bende oldu ama hamile değilimHamiş arkadaşlar sarı akıntınız oldu mu adete yakın
Benim zaten normalde de hep akıntım vardır o yüzden ben ekstra bişey farketmedim canımHamiş arkadaşlar sarı akıntınız oldu mu adete yakın
Bende o markayı sipariş edeyim deneyeyim :)Ah canım yaa bence haklı bu doktor sanki erken kullandın gibi yaşında genç en azından bi 5 6 ay kendi halinde deneseydin neyse bundan sorma kullanma bari
Evet çok iyi 2 aydır kesin sonuç alıyorum baya uzun gitti hala bitmedi testlerim
Daha çok kilolu olup hamile kalan var biraz zorlaştırabilir ama engel değil kesinlikleBilmiyorum ya sanki kilomdan dolayı olmicak gibi ilk denememiz ama stres oldum
O zaman adet belirtisi mi bu krem akıntıBende oldu ama hamile değilim
Rengi beyaz değilde krem gibi o yüzden adet mi gebelik mi diye merak ettimBenim zaten normalde de hep akıntım vardır o yüzden ben ekstra bişey farketmedim canım
Ciddi misinKızlar ben allianz sigortayı seçip Kasım ayına kadar korunmaya karar verdim. En kapsamlı sigorta oydu çünkü.Bu bahaneyle de covid aşı randevumu aldım 9 temmuza
Dün gece 10-11 gibi verdim heralde emin değilim sabah 11 gbi düşmüştü benim kuzumBenim e nabiza dusmuyor
İlk bebiş olacak inşallah ve 32 yaşındayım.Ben olumsuzu düşünmek istemiyorum o yüzden henüz paniğe başlamadım pko vardı geçti, çikolata kistim patladı ameliyat oldum geçen ay yine patladı.Olacağı varsa gerçekten oluyor, kuzenim menepozdayken ikizlere hamile şuan ve 5. ayındaSen ne kadar süredir istiyordun canım? İlk bebiş mi olacak, kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?