Canım bir daki ay hormon yaptır hatta amh mutlaka baktir ben regl bekliyorum yarın gözüküyor ama belirti sıfır hormonlara göre tedavi veya ne gerekiyor mutlaka erkenden ilgilen o markayı duymadım ne kadar acaba geçen esim e başka erkek markası bise aldik 340 tl ödemiştik maddi manevi çok zorKızkar bugün göz kontrolüm vardı, gitmişken bi kadın doğuma da görüneyim dedim. Sende pcosa yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi baya pahalı birşey. Pcosa yatkınlık ne oluyor yani kızlar? Yumurta takibi yapıyorum testle dedim, önermiyorum gerek yok stres yapar dedi. Peki hastanede yumurta takibi önerir misiniz dedi klomen vs hayır hiç gerek yok birkaç ay daha (3-4 ay) dene böyle dedi. Hafif bi enfeksiyon varmış barfem diye bir ilaç yazdı devlet karşılamıyormuş. Ne yapayım hiç bilmiyorum gerçekten. Adetimde 3.günde kesildi, bugün 4.gün hormonda bakamayız dedi@yeshll @Yoncamirr @Adelnaz Maviesra @Selizay @HTCNM
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinZihra hayırlı olsun canım Allah sağlıkla eline almayo nasip etsin @kivircikkuala canım daha erken beraber bekeleyeceğiz bakalım neler çıkaracak
Senin ilk isin araştırma yada üniversitede amh baktırmak canim ben clife kullancam bu ay regl olursam ama ilk doktor kontrolü yaptircam hormon vs belki başka takviye verir bellimi olur4 ay önce başka doktora da görünmüştüm o hiç böyle birşey dememişti.
Kuzu sende de mi gebelik öğrenmeden krem sarı gibi akıntı olduben birazdan yine kaset yapcam sabahta predictor yapcam
benim beyaz akıntı gidiyodu sonra sarıya döndüüü bir süre sonra geri beyaza döndüüKuzu sende de mi gebelik öğrenmeden krem sarı gibi akıntı oldu
Bende de yerleşme kanaması diye düşündüğüm kanamadan sonra sarı akıntı gelmeye başladı şuan krem beyaz gibi sap alt kasık vajina ya yakın yerde de ağrılar varbenim beyaz akıntı gidiyodu sonra sarıya döndüüü bir süre sonra geri beyaza döndüü
Sürekli acıkma ve agızda tuhaf bir tat var mıydı? Acıkma stresten de olabilir yabenim beyaz akıntı gidiyodu sonra sarıya döndüüü bir süre sonra geri beyaza döndüü
Kızıma hamileyken reglin uzerinden 9 gun gecmesine ragmen cikmadi. Hatta ben o kadar hamile olmadigima inanmistim ki surekli midem bulandigi icin midemde sorun var diye gittigim gastroentrolojide ogrendim hamile oldugumu.Günaydınlar
Yukardaki dun gece alttaki de sabaha kadar beklemiş hali yok yok yok anlaamdım bu işi persembe gunu kanda 2.30 cıktı ama bu zamana kadar teste yansıması gerekmezmi yukardakinde var gibi ama bekleyınce neden gider .9 temmuz bat benim ümidim kalmadıadetle beraber deger sıfırlanacak bence
sık acıkma ama canım bişey istememesi var normalde çok açılırdı iştahım danalar gibi de yerdimSürekli acıkma ve agızda tuhaf bir tat var mıydı? Acıkma stresten de olabilir ya
Evet valla ani bi kararla erteledim kuzum maddi açıdan daha mantıklı olcak:))Ciddi misin
bilmiyorum her türlü oluyor o benceO zaman adet belirtisi mi bu krem akıntı
Görebilen elime mum diksin diyeceğim ama yok kiKızlar bat 9 temmuz ama kahverengi bir leke geldi. Hemen erken gebelik testi yaptım. Bence bir şey yok. Yani hayalet çizgi falan ben görmedim ama sanırım adet oluyorumfotoğraf da ekleyemedim telefondan giriyorum
Benim de doktor daha ilk gidişimde verdi klomeni zaten yumurtalara çok büyüyor catlıyordu oysaki.iki ayar kist yaptı . Keşke hiç gitmeseydimKızlar bugün profesör doktora gözüktüm. Kan testi aldı benden detaylı. Ultrasonla baktı polikistsn dedi ama 2.ay denememde klomen ve catlatma ignesi kullanmama cok kızdı. Kızım senın yasın kaç kaç aydır deniyorsunda kullandın bunları hangi doktor verdi dedi
Çıplak gözle birsey gördün mü canım. Üstüne telefon ışığı tutup bir bak bakalımGörebilen elime mum diksin diyeceğim ama yok ki
Benim adete 2 gün kala alınan beyaz kremsi olur.gebelikte de oluyor yani ayni belirti ikisinde deRengi beyaz değilde krem gibi o yüzden adet mi gebelik mi diye merak ettim
Yok kuzum kalbim kadar beyazÇıplak gözle birsey gördün mü canım. Üstüne telefon ışığı tutup bir bak bakalım
Canım batın 9 temmuz olarak görünüyor ama gözükmemesi normalYok kuzum kalbim kadar beyazçok yıpratıcı ya. Aylardır aynı şeyi yaşamak vallahş çok zormuş
Normalde yapmayacaktım ama kahverengi akıntım oldu. Lekelenme gibi ben de test yapayım dedim. Aslına bakarsan yapma niyetim yoktu.Canım batın 9 temmuz olarak görünüyor ama gözükmemesi normal
Canım bu hem sperm hem de yumurta kalitesi için kullanılıyormuş 380 falan dediler ve sadece 1 aylıkCanım bir daki ay hormon yaptır hatta amh mutlaka baktir ben regl bekliyorum yarın gözüküyor ama belirti sıfır hormonlara göre tedavi veya ne gerekiyor mutlaka erkenden ilgilen o markayı duymadım ne kadar acaba geçen esim e başka erkek markası bise aldik 340 tl ödemiştik maddi manevi çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?