Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir daki ay hormon yaptır hatta amh mutlaka baktir ben regl bekliyorum yarın gözüküyor ama belirti sıfır hormonlara göre tedavi veya ne gerekiyor mutlaka erkenden ilgilen o markayı duymadım ne kadar acaba geçen esim e başka erkek markası bise aldik 340 tl ödemiştik maddi manevi çok zor

4 ay önce başka doktora da görünmüştüm o hiç böyle birşey dememişti.
Senin ilk isin araştırma yada üniversitede amh baktırmak canim ben clife kullancam bu ay regl olursam ama ilk doktor kontrolü yaptircam hormon vs belki başka takviye verir bellimi olur

Eveett hanımlar regl tam da gününde geldi
Şimdi size açıklamalarım olucak
1.si akıntı ile yumurtlama-çatlama tahmini fos. Rüzgara parmak tutmaktan bir farkı yok
2.si yumurtlama zamanı olan ağrıdan 1 gün sonra yumurta çatlamış oluyor 2 aydır gözlemlediğim kadarıyla (en azından bende) jel-yumurta akı kıvamında olan akıntıdan da 3 gün sonra çatlamış oldu yani
3.sü yumurtlamadan sonra regl olcakmış gibi ağrılarım oldu bu da fos, baş ağrım oldu fos
4.sü regle 4-5 gün kala bazen sulu bazen uzayan akıntım oldu, 2 gün kala pıhtı gibi beyaz bi akıntım oldu
Ve bu durumda 22 çatlamışım ama 21 inde olan değerlendirme bende işe yaramamış Sonra da 4 gün boş geçmişim (bana kaderin bir oyunu 2 aydır aynısı oluyo o yüzden ovu candır diyorum bu ay ilk kez kullanıcam )

Benim tecrübelerim şimdilik bu kadar önümüzdeki ay hamilelikle ilgili açıklamalar yapmak üzere

benim beyaz akıntı gidiyodu sonra sarıya döndüüü bir süre sonra geri beyaza döndüü
Bende de yerleşme kanaması diye düşündüğüm kanamadan sonra sarı akıntı gelmeye başladı şuan krem beyaz gibi sap alt kasık vajina ya yakın yerde de ağrılar var

Kızıma hamileyken reglin uzerinden 9 gun gecmesine ragmen cikmadi. Hatta ben o kadar hamile olmadigima inanmistim ki surekli midem bulandigi icin midemde sorun var diye gittigim gastroentrolojide ogrendim hamile oldugumu. (3 aylik evliydim ve hic beklemiyorduk.) Ki implantasyon kanamam bile olmuştu. Kanda hcg yuksekti ama idrarda cikmadi bir turlu. Endişelenip stres yapmayin önemli olan kan tahlili zaten.

Sürekli acıkma ve agızda tuhaf bir tat var mıydı? Acıkma stresten de olabilir ya
sık acıkma ama canım bişey istememesi var normalde çok açılırdı iştahım danalar gibi de yerdim ağzımda da demir tadı gibi diyolardı ya bir kaç kere oldu o cidden sabahları ama

Kızlar bat 9 temmuz ama kahverengi bir leke geldi. Hemen erken gebelik testi yaptım. Bence bir şey yok. Yani hayalet çizgi falan ben görmedim ama sanırım adet oluyorum fotoğraf da ekleyemedim telefondan giriyorum
Görebilen elime mum diksin diyeceğim ama yok ki

Eklentiler

• 20210706_162934~2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 20210706_162934.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210706_162605.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210706_162523.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 20210706_162503.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
Benim de doktor daha ilk gidişimde verdi klomeni zaten yumurtalara çok büyüyor catlıyordu oysaki.iki ayar kist yaptı . Keşke hiç gitmeseydim

Canım bu hem sperm hem de yumurta kalitesi için kullanılıyormuş 380 falan dediler ve sadece 1 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…