Haklısın test fobimiz oldu resmen. Regli gelene kadar umudu kesme yine de regli günü yine denersin. Umarım pozitüfe döner. Predictor yapmışın sanırım. O da hiçbir sekilde 2.çizgiyi çıkarmıyor. Boşuna umutlandırmıyor bizi daha iyi aslında yoksa kan testine koşarızYok kuzum kalbim kadar beyazçok yıpratıcı ya. Aylardır aynı şeyi yaşamak vallahş çok zormuş
Yok canım predictor bulamadım eczanede, comfortla yaptım. Gerçekten test fobim oldu. 2 ay boş geçtik o 2 ayı saymazsak 6 aydır inanılmaz yıprattı beni bu süreç. Neyse adet gelene kadar bekleyeyim bakalım. Bir de vardır elbet bir hayır bunda daHaklısın test fobimiz oldu resmen. Regli gelene kadar umudu kesme yine de regli günü yine denersin. Umarım pozitüfe döner. Predictor yapmışın sanırım. O da hiçbir sekilde 2.çizgiyi çıkarmıyor. Boşuna umutlandırmıyor bizi daha iyi aslında yoksa kan testine koşarız
Kızıma hamileyken reglin uzerinden 9 gun gecmesine ragmen cikmadi. Hatta ben o kadar hamile olmadigima inanmistim ki surekli midem bulandigi icin midemde sorun var diye gittigim gastroentrolojide ogrendim hamile oldugumu.(3 aylik evliydim ve hic beklemiyorduk.) Ki implantasyon kanamam bile olmuştu. Kanda hcg yuksekti ama idrarda cikmadi bir turlu. Endişelenip stres yapmayin önemli olan kan tahlili zaten.
Bişey olmaz cnm zaten dünden kalanlar vardır yarın değerlendirirsnKızlar ovü testlerime bi bakarmısınız ben dün pik sandım gece değerlendirdik ama asıl pik bugünmüş eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün değerlendiremem yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum
Sabrına hayranım azcıkda bana yolla adresi msj atıyorumEvet valla ani bi kararla erteledim kuzum maddi açıdan daha mantıklı olcak:))
bilmiyorum her türlü oluyor o bence
Hahhahaahh yemin ederim modum aynı betam gibi 0 ken şuraya giriyorum yine gülcek bişeyler yazmış oluyosunuz yaBahar candan bakire ve hamileymiş kızlar peki buna ne diyeceksiniz
Bu ay bundan emin oldum kremsi yapışkan bir akıntı geçen ayda oldu bu aydaBenim adete 2 gün kala alınan beyaz kremsi olur.gebelikte de oluyor yani ayni belirti ikisinde de
Amh de düşüklük klunca beraberinde başka hırmonlardada azda olsa değer dışı bir belirti veriyo mu fsh da falan ?Senin ilk isin araştırma yada üniversitede amh baktırmak canim ben clife kullancam bu ay regl olursam ama ilk doktor kontrolü yaptircam hormon vs belki başka takviye verir bellimi olur
Elinizde ovu testiniz varda testi gece ve sabahta tekrarlamınızı öneririm silikleştiği anda hemen değerlendirin. Şöyle düşünüyorum ben kaçırmaktansa azda olsa bişeyler gitsin içeriKızlar ovü testlerime bi bakarmısınız ben dün pik sandım gece değerlendirdik ama asıl pik bugünmüş eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün değerlendiremem yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum
İlk defa böyle koyu pik gördüm de panik yaptımBişey olmaz cnm zaten dünden kalanlar vardır yarın değerlendirirsn
Allah aallah benim hala yok çok sacmaDün gece 10-11 gibi verdim heralde emin değilim sabah 11 gbi düşmüştü benim kuzum
Yoo devletÖzel hastaneyse düşmüyor
Yeni bat ne zaman ondan haber verEveett hanımlar regl tam da gününde geldi
Şimdi size açıklamalarım olucak
1.si akıntı ile yumurtlama-çatlama tahmini fos. Rüzgara parmak tutmaktan bir farkı yok
2.si yumurtlama zamanı olan ağrıdan 1 gün sonra yumurta çatlamış oluyor 2 aydır gözlemlediğim kadarıyla (en azından bende) jel-yumurta akı kıvamında olan akıntıdan da 3 gün sonra çatlamış oldu yani
3.sü yumurtlamadan sonra regl olcakmış gibi ağrılarım oldu bu da fos, baş ağrım oldu fos
4.sü regle 4-5 gün kala bazen sulu bazen uzayan akıntım oldu, 2 gün kala pıhtı gibi beyaz bi akıntım oldu
Ve bu durumda 22 çatlamışım ama 21 inde olan değerlendirme bende işe yaramamışSonra da 4 gün boş geçmişim (bana kaderin bir oyunu 2 aydır aynısı oluyo o yüzden ovu candır diyorum bu ay ilk kez kullanıcam )
Benim tecrübelerim şimdilik bu kadarönümüzdeki ay hamilelikle ilgili açıklamalar yapmak üzere
Bnde p.C kullanıyorum doğru sonuç veriyoİlk defa böyle koyu pik gördüm de panik yaptımbu arada 3 farklı uygulama kullanıyorum P.C bugünü gösteriyodu demek ki oda doğru hesaplıyomuş
Aslında mantıklı ama sperm sorunu olunca kaliteli olması için 1 gün boş bırakmak lazımmış doktorumuzda o şekilde öneriyo şimdi bugün değerlendirsem yarın çatlama olsa çatlamaya kalitesiz sperm olacak o yüzden kafam karışıyo açıkcası . 72 saate kadar canlı kalabiliyomuş umarım gider bulur yumuşuElinizde ovu testiniz varda testi gece ve sabahta tekrarlamınızı öneririm silikleştiği anda hemen değerlendirin. Şöyle düşünüyorum ben kaçırmaktansa azda olsa bişeyler gitsin içeriOvude çatlama görmezseniz bugün boş geçersiniz sabah çatlama olursa direk akşamı beklemeden sabah değerlendirirsiniz
Bi daha almam test çok stres yaptım kaçırdım mı acaba bu pik mi diye en güzeli programı kullanmak zaten bu ay olmazsa Ağustos’ta dinlenicem memlekete gitmedim değerlendirmek içinBnde p.C kullanıyorum doğru sonuç veriyo
Tabiki canım yeni gün yeni bir ay bosver sıkma hiç canini31 temmuzla 5 aylık denemeye başlıcam şurda usulca yerimi alayım. Yeni tarihimi ekler misin kuşumHali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?