Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum kalbim kadar beyaz çok yıpratıcı ya. Aylardır aynı şeyi yaşamak vallahş çok zormuş
Haklısın test fobimiz oldu resmen. Regli gelene kadar umudu kesme yine de regli günü yine denersin. Umarım pozitüfe döner. Predictor yapmışın sanırım. O da hiçbir sekilde 2.çizgiyi çıkarmıyor. Boşuna umutlandırmıyor bizi daha iyi aslında yoksa kan testine koşarız

Yok canım predictor bulamadım eczanede, comfortla yaptım. Gerçekten test fobim oldu. 2 ay boş geçtik o 2 ayı saymazsak 6 aydır inanılmaz yıprattı beni bu süreç. Neyse adet gelene kadar bekleyeyim bakalım. Bir de vardır elbet bir hayır bunda da

Kızlar ovü testlerime bi bakarmısınız ben dün pik sandım gece değerlendirdik ama asıl pik bugünmüş eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün değerlendiremem yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum

Eklentiler

• D91EFEC2-CAEC-4FC5-972C-15CF16F4C694.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 68
şaşırtıcı .tesekkurler mesaj için .bugun kan verdim yarın sonucu cıkar bakalım ne halde hep bi korku oluyor kimyasal gebelık yasadım nisandada kürtaj oldum bebegimi kaybettim 3aylıktı Bu yuzden sevinemıyorum bile teste

Bişey olmaz cnm zaten dünden kalanlar vardır yarın değerlendirirsn

Senin ilk isin araştırma yada üniversitede amh baktırmak canim ben clife kullancam bu ay regl olursam ama ilk doktor kontrolü yaptircam hormon vs belki başka takviye verir bellimi olur
Amh de düşüklük klunca beraberinde başka hırmonlardada azda olsa değer dışı bir belirti veriyo mu fsh da falan ?

Elinizde ovu testiniz varda testi gece ve sabahta tekrarlamınızı öneririm silikleştiği anda hemen değerlendirin. Şöyle düşünüyorum ben kaçırmaktansa azda olsa bişeyler gitsin içeri Ovude çatlama görmezseniz bugün boş geçersiniz sabah çatlama olursa direk akşamı beklemeden sabah değerlendirirsiniz

Bişey olmaz cnm zaten dünden kalanlar vardır yarın değerlendirirsn
İlk defa böyle koyu pik gördüm de panik yaptım bu arada 3 farklı uygulama kullanıyorum P.C bugünü gösteriyodu demek ki oda doğru hesaplıyomuş

Yeni bat ne zaman ondan haber ver nasıl beklicez onları anlat banaaaaa lariiiiii yinem kafayı kızzz

Aslında mantıklı ama sperm sorunu olunca kaliteli olması için 1 gün boş bırakmak lazımmış doktorumuzda o şekilde öneriyo şimdi bugün değerlendirsem yarın çatlama olsa çatlamaya kalitesiz sperm olacak o yüzden kafam karışıyo açıkcası . 72 saate kadar canlı kalabiliyomuş umarım gider bulur yumuşu

31 temmuzla 5 aylık denemeye başlıcam şurda usulca yerimi alayım. Yeni tarihimi ekler misin kuşum Hali

Bnde p.C kullanıyorum doğru sonuç veriyo
Bi daha almam test çok stres yaptım kaçırdım mı acaba bu pik mi diye en güzeli programı kullanmak zaten bu ay olmazsa Ağustos’ta dinlenicem memlekete gitmedim değerlendirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…