Belli olmaz şimdi en erken 9. Gun7. Gün
Geçen ay ben de acaba mı dedim ama biraz düşününce her ay adete yakın olduğunu fark ettimBu ay bundan emin oldum kremsi yapışkan bir akıntı geçen ayda oldu bu ayda
Bende de oldu ama değilimO zaman adet belirtisi mi bu krem akıntı
Regl geldi canimDevam ediyor mu hala canım. Bat ne zaman senin test yaptın mı
Kuzu acıkmada fosSürekli acıkma ve agızda tuhaf bir tat var mıydı? Acıkma stresten de olabilir ya
Bahar candan bakire ve hamileymiş kızlar peki buna ne diyeceksiniz
Öyle tabi ki zaten ağlayacağım kadar ağladım atlattım o psikolojiyi. Allahtan ovülasyon döneminde eşimde evde olacak inş bu değerlendirmeler tutar. Ağustosa hepimiz güzel başlarızTabiki canım yeni gün yeni bir ay bosver sıkma hiç canini
Asıl sen testin markasını gördün mü prodoctorBahar candan bakire ve hamileymiş kızlar peki buna ne diyeceksiniz
P.C nedir canım uygulama mı?Bnde p.C kullanıyorum doğru sonuç veriyo
Bu test markası bebe time mı acabaGünaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Evet döngü takibi içinP.C nedir canım uygulama mı?
Bendede amh düşük cikdi 0.90 ama diğer hiç bir hormonumda sıkıntı yok hatta alttan muayene deki yumurta sayısı bile normaldi ama amh düşük cikdi.degisebiliyor yani.Amh de düşüklük klunca beraberinde başka hırmonlardada azda olsa değer dışı bir belirti veriyo mu fsh da falan ?
5 ayın tamamı ovu denedin mi kuzu31 temmuzla 5 aylık denemeye başlıcam şurda usulca yerimi alayım. Yeni tarihimi ekler misin kuşumHali
Niye prodoctor iyi bir test değil mi canım :)Asıl sen testin markasını gördün mü prodoctorhayalet çizgi gösterenden
canım kullandığın bu uygulamanın adı nedir acabaKızlar ovü testlerime bi bakarmısınız ben dün pik sandım gece değerlendirdik ama asıl pik bugünmüş eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün değerlendiremem yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum
Rabbim sana daha hayırlısını nasip etsin inşallahBirdaha almayacağım gördüğümde asla inanmayacağım miratech marka. Aslında testi yaparken video eşliğinde yapmak lazım ki şikayet edebilelim daha fazla insanların umutlarıyla oynamasınlar
Adı nedir acabaVe polikistlere özel bi folik ast var sana onu yazıyorum sabah akşam içiceksin 15.gün gel yumurtalarına bakıcam dedi
premom kuzum biriktirmeye gerek kalmıyo kendisi kaydediyo yüzdelik veriyocanım kullandığın bu uygulamanın adı nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?