teşekkür ederim canımpremom kuzum biriktirmeye gerek kalmıyo kendisi kaydediyo yüzdelik veriyo
Hayır 2 ay ovü denedim ama ikisinde de tam tahmin ettiğim zamanda yumurtlama oldu. 2 ayı da takvime göre her gün ilişkiyle yaptık. Bu reglden sonra 5 ay olacak. Bu ay evde olacağım için ovü testiyle de kontrol edeceğim5 ayın tamamı ovu denedin mi kuzu
Değerlere baktırdın mı kuzu benim b12 sınırda mesela aşırı düşük değil ama düşük o bile etkiliyomuşHayır 2 ay ovü denedim ama ikisinde de tam tahmin ettiğim zamanda yumurtlama oldu. 2 ayı da takvime göre her gün ilişkiyle yaptık. Bu reglden sonra 5 ay olacak. Bu ay evde olacağım için ovü testiyle de kontrol edeceğim
EvetYaaa bugün mü
Maalesef pahalı ama doktor önerinde alıyoruz mecburi 3 ay kullanım diyolar böyle ilaçları zaten sen tekrar hormon testi ve amh baktir mutlaka canimCanım bu hem sperm hem de yumurta kalitesi için kullanılıyormuş 380 falan dediler ve sadece 1 aylık
Çatlamayı degerlendir canim gün aşırı sperm sağlığı için de iyiKızlar ovü testlerime bi bakarmısınız ben dün pik sandım gece değerlendirdik ama asıl pik bugünmüş eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün değerlendiremem yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum
Benim b12 çok düşük (normal 200 benimki 100de) gebeliği etkiler mi? Cuma doktora gideceğim iğne yazacak vejeteryanımDeğerlere baktırdın mı kuzu benim b12 sınırda mesela aşırı düşük değil ama düşük o bile etkiliyomuş
B12 değil de diğer testleri yaptırdım hepsi normal çıktı. Zaten folik asit kullanıyorum içinde b12 de var. Ne yapsam gidip sağlık ocağında bir de b12 filan mı baktırsamDeğerlere baktırdın mı kuzu benim b12 sınırda mesela aşırı düşük değil ama düşük o bile etkiliyomuş
TMamdir yarın akşam eklicem=)Merhaba Kızlar beni de ekler misiniz bat 17 Temmuz folik asit kullanıyorum 3 aydır deneme 26 yaşındayımHali
Anladım canım sen biliyorsun teşekkür ederim yaşla ilgisi yok bilginin 39 olucam birşey bildiğim yok işteo çizgi hep var kuzum sadece yumurtlama döneminde pik oluyo 2. çizgi koyulaşıyor.
Şimdilik 8 temmuz kuzu geçmedi daha gecikir durum değişirse o zaman söylerim sen şimdilik 8 ağustos yaz
Ağustos yazmiyorum canım ya bitirip birakcam bu işi bu ay bitsindeŞimdilik 8 temmuz kuzu geçmedi daha gecikir durum değişirse o zaman söylerim sen şimdilik 8 ağustos yaz
Onu ancak bir sonraki adette baktırabilirim. Amh da mı adetken bakılıyor?Maalesef pahalı ama doktor önerinde alıyoruz mecburi 3 ay kullanım diyolar böyle ilaçları zaten sen tekrar hormon testi ve amh baktir mutlaka canim
Etkiliyormuş sanırım öyle okudum bir süre bende her hafta dodex ampul yaptırdım şimdide günlük çeyrek bemixe başladım haftaiçi bi tam kan sayımı vermeyi düşünüyorum ne alemde bi bakılsın iyiceBenim b12 çok düşük (normal 200 benimki 100de) gebeliği etkiler mi? Cuma doktora gideceğim iğne yazacak vejeteryanım
Bi tam kan sayımı ver olmadı kuzum ya benim en son bıraktığımda 275 çıkmış bunun üstüne dodex yaptırdım bi süre her hafta ne derece yükseldi bilemiyorum ama düşük yinede anlamadımB12 değil de diğer testleri yaptırdım hepsi normal çıktı. Zaten folik asit kullanıyorum içinde b12 de var. Ne yapsam gidip sağlık ocağında bir de b12 filan mı baktırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?