Benim 2 ay önce gah 5 di 2 ay sonra 19 cıktı hic amh baktirmamistim 2 hafta once universiye hastanesinde baktilar cok cok dusuk cikti 0.03 regl 2 yada 3 günü gel hormon yapalım duruma göre tedaviye yönlendirelim dediler bat 7 temmuz ama hiç belirti yok bekliyorum tekrar hormonlar ne cikicak doktor neler dicek Fsh yüksek ise erken menepoz diyolar ve amh baktırmani istiyolarAmh de düşüklük klunca beraberinde başka hırmonlardada azda olsa değer dışı bir belirti veriyo mu fsh da falan ?
Canım ben adet sonras i gittim gün fark etmiyor 2 güne sonuç çıkıyor randevu al ona baktir sonrada hormonlara baktir ben öyle yaptım regl olunca 3. Hormon testimi vericemOnu ancak bir sonraki adette baktırabilirim. Amh da mı adetken bakılıyor?
Anladım bende tsh fsh lh vs hepsine baktılar amh bakmadılar birtek acaba dedim açıkcasıBenim 2 ay önce gah 5 di 2 ay sonra 19 cıktı hic amh baktirmamistim 2 hafta once universiye hastanesinde baktilar cok cok dusuk cikti 0.03 regl 2 yada 3 günü gel hormon yapalım duruma göre tedaviye yönlendirelim dediler bat 7 temmuz ama hiç belirti yok bekliyorum tekrar hormonlar ne cikicak doktor neler dicek Fsh yüksek ise erken menepoz diyolar ve amh baktırmani istiyolar
Off valla biz napıcaz böyle, belirtiler fos, en güzeli net bir çift çizgi ve kan sonucu. Belirtiler umut oluyor işte. Senin regliye var di mi daha? Kaset testte çift görmüş müydün?Kuzu acıkmada fosacıktım zıırt cırt göğüslerim şişti ama ağrımadı hala öyle koku değişirdi değişmedi alarm gibi kokuyu alırdım hemen hala yok akıntı geldi değer 0 sivilce bi iki tane çıktı şimdi bebek gibi yüzüm
Bundan sonra prodoctor almıyoruz, aldırtmıyoruzAsıl sen testin markasını gördün mü prodoctorhayalet çizgi gösterenden
Aynen kiz yeter bi deberken açtımMinnos yoruldu
Benim 510 az ilaç icinBi tam kan sayımı ver olmadı kuzum ya benim en son bıraktığımda 275 çıkmış bunun üstüne dodex yaptırdım bi süre her hafta ne derece yükseldi bilemiyorum ama düşük yinede anlamadım
Eki Görüntüle 2883780
O zaman beklemeye devamBelli olmaz şimdi en erken 9. Gun
Yok kuzum dün gece dayanamadım acilden kan verdim 0 çıkmış beta.. adete 3 gün var bugünde biterse iki .. adet döngüm düzensiz pko yok dedi ama 28-35 gün canı ne zaman isterse oluyo bence var pkoOff valla biz napıcaz böyle, belirtiler fos, en güzeli net bir çift çizgi ve kan sonucu. Belirtiler umut oluyor işte. Senin regliye var di mi daha? Kaset testte çift görmüş müydün?
Dodex cilt altı yağ dokumu alevlendiriyo yüzüm elek gibi oluyo dodexi bıraktım bemix almaya başladım bölerek bide folidoce da var sanırım az heralde yükseltirBenim 510 az ilaç icin
Pek amh bakmıyorlar 30 yaş altı olunca ve 1 yıl dolmamışsaCanım ben adet sonras i gittim gün fark etmiyor 2 güne sonuç çıkıyor randevu al ona baktir sonrada hormonlara baktir ben öyle yaptım regl olunca 3. Hormon testimi vericem
Ay napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparızSabrına hayranım azcıkda bana yolla adresi msj atıyorumben kara kara düşünüyorum adeti nasıl beklicem yumurtlamayı nasıl beklicem
Gynopol 60 şaseAdı nedir acaba
Bende bugün amh testide yaptırdı profesör doktorPek amh bakmıyorlar 30 yaş altı olunca ve 1 yıl dolmamışsa
Kaç yaşındasın canım? Sanırım ya özele yada üniversite hastanelerine gitmek gerekiyorBende bugün amh testide yaptırdı profesör doktor
Özel hastaneye gittim ben canım 27 yasındayımKaç yaşındasın canım? Sanırım ya özele yada üniversite hastanelerine gitmek gerekiyor
Ay ne balayısı evlilik yıldönümümüzAy napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparızben o açıdan bakıp kendimi motive ediyorum şuan
Gynopol 60 şase
Ben onları bilmiyorum folik asitimde var b12Dodex cilt altı yağ dokumu alevlendiriyo yüzüm elek gibi oluyo dodexi bıraktım bemix almaya başladım bölerek bide folidoce da var sanırım az heralde yükseltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?