Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh de düşüklük klunca beraberinde başka hırmonlardada azda olsa değer dışı bir belirti veriyo mu fsh da falan ?
Benim 2 ay önce gah 5 di 2 ay sonra 19 cıktı hic amh baktirmamistim 2 hafta once universiye hastanesinde baktilar cok cok dusuk cikti 0.03 regl 2 yada 3 günü gel hormon yapalım duruma göre tedaviye yönlendirelim dediler bat 7 temmuz ama hiç belirti yok bekliyorum tekrar hormonlar ne cikicak doktor neler dicek Fsh yüksek ise erken menepoz diyolar ve amh baktırmani istiyolar

Onu ancak bir sonraki adette baktırabilirim. Amh da mı adetken bakılıyor?
Canım ben adet sonras i gittim gün fark etmiyor 2 güne sonuç çıkıyor randevu al ona baktir sonrada hormonlara baktir ben öyle yaptım regl olunca 3. Hormon testimi vericem

Anladım bende tsh fsh lh vs hepsine baktılar amh bakmadılar birtek acaba dedim açıkcası

Off valla biz napıcaz böyle, belirtiler fos, en güzeli net bir çift çizgi ve kan sonucu. Belirtiler umut oluyor işte. Senin regliye var di mi daha? Kaset testte çift görmüş müydün?

Off valla biz napıcaz böyle, belirtiler fos, en güzeli net bir çift çizgi ve kan sonucu. Belirtiler umut oluyor işte. Senin regliye var di mi daha? Kaset testte çift görmüş müydün?
Yok kuzum dün gece dayanamadım acilden kan verdim 0 çıkmış beta.. adete 3 gün var bugünde biterse iki .. adet döngüm düzensiz pko yok dedi ama 28-35 gün canı ne zaman isterse oluyo bence var pko Bu ay 22.gün yuumrtladım inş bu ay erken yumurtlarım

Canım ben adet sonras i gittim gün fark etmiyor 2 güne sonuç çıkıyor randevu al ona baktir sonrada hormonlara baktir ben öyle yaptım regl olunca 3. Hormon testimi vericem
Pek amh bakmıyorlar 30 yaş altı olunca ve 1 yıl dolmamışsa

Merabalar herkese regli günüm yarın ben dayanamayıp test yaptım malesef negatif sizce halen şansım var mı böyle olup sonra pozitif çıkan oldu mu ?

Sabrına hayranım azcıkda bana yolla adresi msj atıyorum ben kara kara düşünüyorum adeti nasıl beklicem yumurtlamayı nasıl beklicem
Ay napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparız ben o açıdan bakıp kendimi motive ediyorum şuan
Adı nedir acaba
Gynopol 60 şase

Dodex cilt altı yağ dokumu alevlendiriyo yüzüm elek gibi oluyo dodexi bıraktım bemix almaya başladım bölerek bide folidoce da var sanırım az heralde yükseltir
Ben onları bilmiyorum folik asitimde var b12

Kızlar predictor ve prodoctor gebelik testi aynı mı ikiside biraz dolandım google da prodoctordan şikayet çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…